Феновете на Левски: Натопиха ни за дрогата!

Всичко било заради скандирания срещу Бойко Борисов
Обновена: 24 ное 2011 14:53 | 24 ное 2011 13:35, Красимир Ангелов
104
Феновете на Левски: Натопиха ни за дрогата!
Феновете на Левски скандираха срещу Бойко Борисов, докато той режеше лентата на новия стадион на Лудогорец. Снимка: Булфото

Само един от арестуваните при вчерашната акция за разпространение на наркотици в помещение, използвано от футболен фенклуб, е член на фенклуба на Левски "София-Запад“,  се посочва в специална декларация на фракцията.

"Това е човекът, които разпява публиката в Сектор Б. Преди седмица същият получи забрана от съда в Разград да посещава спортни мероприятия за срок от една година“, уточняват "сините" фенове.

Те са категорични, че дрогата не е открита в помещението, използвано от фенклуба, а в задния двор на кооперацията.

"Каквото и да е открито то е от заден двор на кооперацията, който не е стопанисван от нас и няма нищо общо с нашето помещение", твърдят в писмото си феновете от "София-Запад".

Те са категорични, че проблемите им с полицията идват от мача с Лудогорец в Разград, когато част от "сините" фенове започнаха да обиждат премиера Бойко Борисов, който беше на стадиона за този мач.

Още по темата

"Важно е да се отбележи, че за скандиранията не бе даден знак от мегафона. Те започнаха спонтанно и неорганизирано. Нещо повече – членовете на "София-Запад" все още не бяха на трибуните",  допълват ултрасите.

Според тях обаче именно това е причината за акциите на полицията срещу фракцията, чиято цел била да се представи "Гласът на Сектор Б" като наркодилър.

"Очевидно е, че в МВР работят освен професионалисти и тотални безхаберници, които горят от желание да израстват в кариерата. В името на тази цел те са готови да вкарат в ареста хора със скалъпени обвинения, базиращи се на "кушаревски" свидетели.

Изземването на наркотиците и оръжието е станало без на място да присъстват поемни лица. Такива са дошли в последствие и едва тогава им е било показано, къде са открити. След това дрогата е била внесена отвън в помещението, което обитаваме", твърдят в заключение от "София-Запад".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
9
 
26
 
! Отговори
Обективен преди 12 години
София Запад са най-големите *** в България, всички от фен клуба им пласират дрога, а много от тях са и наркозависими! Нормално е да псуват Бойко, просто за пореден път са взели пари от комунистите. Когато преди години имаше протест срещу тройната коалиция, Ицо Стружката взе 100 бона от БСП и изпрати 30-40 ***, които да опорочат протеста на мирните граждани! ***! В затвора!
22
7
 
8
 
! Отговори
Цесекар преди 12 години
Пак се изложиха левскарите. Левскарска му работа.
21
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Моля, другарко, пък Иванчо ми *** в гащите!
20
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да ги изкарат всичките тея хубавци от Запада начело с Гугута и да проверят, кой каква професия има , къде работи, какъв им е стандарта !!!
19
10
 
10
 
! Отговори
за 16 преди 12 години
Феновете на цскато се събират гордо - с гордо навирени *** и грухтейки.
18
7
 
37
 
! Отговори
Цецо преди 12 години
Тия фен-клубове трябва да ги забранят със закон... станаха свърталища на наркомани и пияници, освен това подбуждат към екстремизъм и нацизъм... нали сте им виждали лозунгите, знамената и плакатите? Свестните младежи не виреят там... и заради тези *** даже спряха да ходят на мачове!!! Аман от дучета и гугутки...
17
0
 
13
 
! Отговори
Естет преди 12 години
Я, София Запад не режели уши заради дрогата, било с естетични съображения!
16
3
 
18
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Между феновете на лефски има много свестни хора, но специално тия са ***... да не говорим, че са и комплексари и се крият като мишки в почти изцяло червеният Люлин. Отидете преди кое да е дерби и ще се убедите - докато феновете на ЦСКА се събират в центъра - гордо и открито, лефскарчетата се промъкват като мишки до някаква градинка в комплексите, дето им е сборният пункт.Иначе сините фенове в Разград МНОГО ме изкефиха !!!
15
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И децата знаят, че София Запад се издържат от продажба на наркотици! Нека не се правят на ощипани госпожици!
14
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хахаа наркомани нацисти айде да си легате по -рано!
13
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знам дали Бойко е к**ва, но София Запад със сигурност са К**ВИ на Таки, Стружката, Любо и останалите *** в Люлин...
12
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боката излезна едно долно човече, дребнаво и отмъстително.
11
9
 
25
 
! Отговори
Любомирчо преди 12 години
Че феновете на футболните отбори са хулигани е ясно обаче на какво основание обвиняват фенклуба на Левски при условие че не са намерини в тяхно помещение.Освен това да питам понеже Галабин Боевски е член на ГЕРБ и го хванаха с кокаин Това значи ли че ГЕРБ продават наркотици ?
10
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** наркомани, долна ***, в затвора!!!
9
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко е на всеки километър...Прехвърча само за лентички...
8
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Натопиха ги, вярно е... от толкова години изпълняват отговорната си и социално ангажирана функция, а сега да вземат да ги натопят. Някой не си е погасявал вноските по кредита и са му пратили съдия изпълнител да му опише имуществото. Запада беше твърде силен за българските мащаби и някой е решил да прекрои демаркационните линии.
7
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Що пък да не е вярно ,такава хранилка е да си до власта.За повишение много маимуни биха го напрвили.Ама ако е така отива на диктатура . И тоя е ситски лорд хехе.Тогава добрите джадаи ще му вземат тиквата.
6
11
 
24
 
! Отговори
How преди 12 години
Говежда работа :__)))
5
21
 
42
 
! Отговори
Антигерб преди 12 години
На тоя мач агидката скандираше -Бойко - Ку..во но нито една медия нема смелоста да го излъчи.Затова сега *** си отмъщава.А скандирането е вярно.Ку...ва си е на 1000 %
4
12
 
40
 
! Отговори
наркодилър преди 12 години
Я? колко удобно. И аз вече така. Хванат ли ме, ще кажа че лично Борисов ми има зъб, задето бях на протестите на жепейците и скандирах за оставката му.

Спонсорирани публикации