Феновете на Левски: Натопиха ни за дрогата!

Всичко било заради скандирания срещу Бойко Борисов
Обновена: 24 ное 2011 14:53 | 24 ное 2011 13:35, Красимир Ангелов
104
Феновете на Левски: Натопиха ни за дрогата!
Феновете на Левски скандираха срещу Бойко Борисов, докато той режеше лентата на новия стадион на Лудогорец. Снимка: Булфото

Само един от арестуваните при вчерашната акция за разпространение на наркотици в помещение, използвано от футболен фенклуб, е член на фенклуба на Левски "София-Запад“,  се посочва в специална декларация на фракцията.

"Това е човекът, които разпява публиката в Сектор Б. Преди седмица същият получи забрана от съда в Разград да посещава спортни мероприятия за срок от една година“, уточняват "сините" фенове.

Те са категорични, че дрогата не е открита в помещението, използвано от фенклуба, а в задния двор на кооперацията.

"Каквото и да е открито то е от заден двор на кооперацията, който не е стопанисван от нас и няма нищо общо с нашето помещение", твърдят в писмото си феновете от "София-Запад".

Те са категорични, че проблемите им с полицията идват от мача с Лудогорец в Разград, когато част от "сините" фенове започнаха да обиждат премиера Бойко Борисов, който беше на стадиона за този мач.

Още по темата

"Важно е да се отбележи, че за скандиранията не бе даден знак от мегафона. Те започнаха спонтанно и неорганизирано. Нещо повече – членовете на "София-Запад" все още не бяха на трибуните",  допълват ултрасите.

Според тях обаче именно това е причината за акциите на полицията срещу фракцията, чиято цел била да се представи "Гласът на Сектор Б" като наркодилър.

"Очевидно е, че в МВР работят освен професионалисти и тотални безхаберници, които горят от желание да израстват в кариерата. В името на тази цел те са готови да вкарат в ареста хора със скалъпени обвинения, базиращи се на "кушаревски" свидетели.

Изземването на наркотиците и оръжието е станало без на място да присъстват поемни лица. Такива са дошли в последствие и едва тогава им е било показано, къде са открити. След това дрогата е била внесена отвън в помещението, което обитаваме", твърдят в заключение от "София-Запад".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
0
 
! Отговори
РЕЖЕМ ЛЕНТИ преди 12 години
Лента номер 1092348 ОТРЯЗАНА ОТ БАТЕ БОЙКО... Той това работи - резач на ленти и съсипвач на държавата! Ате мосте мачо ББ
102
0
 
1
 
! Отговори
дааа преди 12 години
Ето какви бяха протестиращите наскоро,.хайде най-после да има малко справедливост,.дано правителството започне да наказва подобаващо,и тези и убийците в бели престилки,.и некоректните платци,.(лъжци)и политиканчета крадливи,.така ще спечели наистина доверието на хора като мен!
101
1
 
12
 
! Отговори
Ултра ЦСКА 2 преди 12 години
Колко пъти и със какво трябва да ги хванат тия *** за да може един път завинаги да ходят да радват *** в централния софийски затвор?!?!... Бомби?!? Цяло депо наркотици и то повечето хард?!? Пребитото зверски 16-годишно момче пред училище днес също е дело на "млади надежди" за големи подвизи от конкретния фен клуб "СОФИЯ ЗАПАД"!!! Е какво повече господа Милиционери?!?!.... Тия *** дори мачове на любимия си отбор използват за "бизнес" и всяване на страх в сектор Б! ПЪЛЕН УЖАС! :( :(!
100
0
 
5
 
! Отговори
Ултра ЦСКА преди 12 години
.... Рано или късно... няма как! Това щеше и трябваше да стане! То сигурно вече и на слепите стана ясно че тия говедари и *** от "СОФИЯ ЗАПАДНАЛ" са абсолютни наркодилъри и приходите в така наречения им фен клуб идват от продажба на трева и хард дрога!!! Никак НЕ СЛУЧАЙНО разни там ГУГУТКИ.... ГЪЛЪБЧЕТА... ВРАБЧЕТА... и други птици от националния фен клуб си заравят главата в пясъка защото освен всичко друго СЕ *** ОТ СТРАХОПОЧИТАНИЕ пред конкретния мутренски фен клуб на ФК ПОДУЕНЕ 1914!
99
0
 
8
 
! Отговори
Def преди 12 години
Стига сте заравяли глава в пясъка- София Запад са най-големите ***, вчера един от тях преби дете от 35 СОУ. Засрамете се.
98
3
 
5
 
! Отговори
НМ (народна милиция) преди 12 години
До 96. Факта,че са осъждани не ги прави виновни нали???
97
2
 
4
 
! Отговори
НМ (народна милиция) преди 12 години
До 96. 96 аз съм пристрастен,може и да са виновни,но заради голямата омраза,която изпитвам към Борисов съм съгласен да не са виновни.
96
1
 
7
 
! Отговори
До 95 преди 12 години
"Двама са осъждани за умишлено убийство и са регистрирани за измами, трети е записан в криминалните досиета за притежание на наркотици и също е осъждан."Да много е правдоподобно. Само Бойко е да знаеш, тези са невинни.
95
1
 
7
 
! Отговори
НМ (народна милиция) преди 12 години
Не бях се замислил,но това изглежда правдоподобно,Борисов не обича да не го обичат.
94
1
 
8
 
! Отговори
Ицо преди 12 години
Натопили ги били ?!?!?! Ако това беше нормална държава, отдавна същите тия натопените щяха да висят като сополи по килиите . То не може вечно да минаваш метър .
93
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ОТРОВИХА ФУТБОЛА НИ.СЕГА ТРОВЯТ ДЕЦАТА НИ.
92
1
 
6
 
! Отговори
....? преди 12 години
Тези ,....КЕЛЕМЕТА,да се извинят ,а не да обвиняват други заради тази постъпка !Абе на тази държава не и ли трябват ---БЕЗПЛАТНИ РАБОТНИЦИ ----?На тези пишлемета да им се наложи 5 месеца ---"ДОБРОВОЛЕН ТРУД '',а при повторно провинение ---1 година !Има механизми !
91
2
 
27
 
! Отговори
Todoroff преди 12 години
Нормално ли е да си мъж и да ти викат ГУГУТКАТА ???
90
4
 
19
 
! Отговори
helius преди 12 години
Сега всички в панделата! Там да се научите да скандирате по добре щом като на Бойко не му е харесало.Така е наркоманчета.Поговорката гласи :"когато едно куче не може да лае само вкарва вълкът в кошарата"
89
5
 
18
 
! Отговори
....? преди 12 години
"Натопиха "ни !Значи си е имало ---дрога ?Ами тогава ,по закона !
88
6
 
17
 
! Отговори
Боклуците в обора преди 12 години
ГО-ВЕ-ЖДИ БО-КЛУ-ЦИ!ГО-ВЕ-ЖДИ БО-КЛУ-ЦИ!ГО-ВЕ-ЖДИ БО-КЛУ-ЦИ!ГО-ВЕ-ЖДИ БО-КЛУ-ЦИ!
87
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От всичко се разбира,че едни сини милиционери са освиркали друг син милиционер с прякор-тиквата.Аман от доносници и ченгета........
86
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
kakvito sa ni politicite takiva sa ni i ultrasite a za policaite ni prosto niamam dumi
85
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да бе,да!Също като Тиквата!Все другите му виновни,все другите му *** в гащите!Човек без да е предубеден,като види тези сини *** по стадионите какви ги вършат,друго не може да си помисли,освен че са дрогирани!
84
4
 
24
 
! Отговори
истината боли преди 12 години
Как не ви е срам да някой да подкрепя тази организация...която погуби невинно момче с бомба,която осъкати други момчета,която бие собсвените си фенове-ако не ги слушат,която наръга 2 момчета на черно море и те едвам отселяха-в бой 20-срещу 3 -***,тези хора вривиха бомбите пред партиите,тези хора са с дела за побой,кражби,тези хора бяха организацията на Таки,тези хора рекетираха батков да им плаща за стюарди в сектора,иначе ще има глоби за клуба,това хора ли според вас господа българи-това е истин

Спонсорирани публикации