Два автомобила горяха и тази нощ в София

За два месеца в страната вече са запалени над 50 коли
Обновена: 21 дек 2011 14:55 | 21 дек 2011 07:24,
153
Два автомобила горяха и тази нощ в София
Снимка: архив Булфото

Два автомобила горяха и тази нощ в София, съобщиха от МВР.

Единият от тях е в "Люлин" до бл. 228, където в близост вече имаше запалени автомобили. Колата е Фиат. Обгорени са седалката и волана.

Другият автомобил е запален в ж.к. "Дружба". Мерцедесът е собственост на криминално проявен.

Още по темата

За два месеца в страната вече са запалени над 50 автомобила, като преобладаващата част от опожарените коли са в столицата.

До момента полицията е задържала трима за палежите.

Вчера Софийският районен съд пусна от ареста под парична гаранция от 700 лв. 27-годишния Радослав Стоянов, който бе обвинен за палеж на коли в столичния кв. "Захарна фабрика".

В ареста обаче са Владислав Николов – Куката и 29-годишният Юлиян Ковачки.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още по темата: палежи на автомобили
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
9
 
5
 
! Отговори
fsb преди 12 години
до 105Първата част от излиянието ти го подкрепям на 100%. Относно втората - можеш да ме хванеш за *** с обидите си - дистанцирането ти от българите, пред вид това, че и ти си българин е позорно, ако ще не в Мадрид да си, а на луната.. Относно обидите на чревен, син и тн - аз мисля че не политиеските пристрастия определят един човек като умен глупав, пич или не, а такиа неща като възпитание и култура. Вярвай ми, че и от "сините", " кафявитве", " *** " и които и да е други има ***...
107
0
 
14
 
! Отговори
ЗОВ преди 12 години
Да се обадят хората дето палят коли, защото на жена ми сутрин не иска да пали!!!!
106
4
 
11
 
! Отговори
Актуален днес Виц преди 12 години
ББ питал Цветанов: - Цвъки, колко станаха вече - 40 ли са? - Шефе, ласкаеш ме - само 7 имам! - Не те питам за апартаментите бе, а колко коли запалиха...
105
2
 
11
 
! Отговори
До 105 преди 12 години
Ей, човече, моите уважения!
104
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Такива престъпления се спират само с жестоки наказания.Спешно трябва да се внесе поправка в закона - за вандализъм 15 години ефективно.
103
20
 
26
 
! Отговори
qwer преди 12 години
Аве ей драскащи *** ***,знаете ли,че тук в Мадрид в продължение на една година се палеха пластмасови контейнери за *** и подпалвачите беха задържани с помоща на камери,но забележете една година,изгореха над 200 контейнера и никой не рева,че полицията не си върши работата,само се чуваше:"много ще е трудно да ги хванат",а вие какво искате подпалвачът да не се прикрива и да не се пази от "очи" и "шум"да пали и да се покаже,*** и *** сте които серете простотии тук,олигофренични създания,кой *** ви създаде само да маскарите даден орган и да серете *** против всичко кото ви заобикаля,как искате да живеете добре като трудно мислите бе,с какво вие помогнахте на полицията за залавянето на тези *** и престъпници,с това,че само плачете тук във форумът и се наслаждавате на страданието на собствениците на автомобили ли ? Накрая ще ви цитирам К.Иречек от 13.12.1881 год.- "За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другимо работата." Ето вижте се на какво приличате преди 130 год.и сега нищо не се е променило в тъпите ви червени тикви,комунизмът ви е превърнал в едни слуги на една безумна и нечовешка идеология,най-доброто което можете и с успех го вършите е да се "изсерете на метеното"само това можете и да ми сложите сега естествено и палчето надоло,защото това го могат само и единствено тъпите червени ***.
102
1
 
5
 
! Отговори
99 преди 12 години
то хубаво че ги хващат, ама и да си събират доказателствата, не става само с "аз мисля така, щото тоя е престъпник според мен"
101
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да върнат стикерите на застрахователните компании.
100
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 101Ако има къде да започнем, братле. Тук всичко що е фабрика се продаде, разруши и изнесе за скрап. Полетата пълни с пустиня и номадски племена. Сега стоим и чакаме повикване от чужбина. Ако не дойде - умираме. Тази зима умираме. Жив и здрав да си и хубави празници.
99
0
 
1
 
! Отговори
3YMA преди 12 години
ОК, човешката глупост - от обикновени подпалвачи до политици нагаждачи - е безкрайна.И сега, след като открихме топлата вода, нека натиснем ALT+F4 и си започнем работния ден.
98
5
 
6
 
! Отговори
qze преди 12 години
при бсп и дпс полицията държеше здраво юздите на престъпността, а сега на нищо не прилича.
97
6
 
6
 
! Отговори
ДО 93 преди 12 години
Защо обвиняваш полицията бе,тя ги е хванала това и е работата,а съдът ги пуска това вече не е отговорност на полицията,тази елементарна логика май ти е убегнала от елементарната ти главица ?
96
3
 
4
 
! Отговори
Ники преди 12 години
На дървените шопи им пламнаха задниците
95
5
 
3
 
! Отговори
От Уюуин до Обеуя преди 12 години
Ако беше запалена колата на Бате Бойко или на Цуци или на ЗянкоФ или на некой депутат дали щяха така да категоризират поредните жертви на престъпления от "родната полиция" ? Ама този е некъв мушморок те саго запалили а "родната полиция" не само не разкрива престъплението ами и се гаври с жертвата ...
94
3
 
0
 
! Отговори
Andreshko преди 12 години
Abe hora, nearzbrahte li che niakoy koito sa na "toplo" iznudvat pravitelstvoto ...to tova e iasno iz malkite deca ..."ako ne ni pusnete" kolite shte goriat ... Glupaviat andreshko taka si misli .... dano da ne e taka no kato gledam natam otivat neshtata ...e viarno ima dosta hora na toplo ta e i trudno da se razbere koy tochno e ....
93
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има време , доакато се съберат за белот в килията ......
92
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нали арестуваха подпалвачите?
91
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много интересно пускат единия подпълвач под гаранция от символичните 700 лв и още същата нощ още две коли са опожарани.При условие че преди това докато бяха задържани тримата 2-3 дена е нямало палежи.Това какво може да говори само, че полцията е толкова некадърна че нямам думи, за съда не може да се говори защото такъв няма.Сега за тия палежи сигурно ще търсят нови извършители или най лесно няма да търсят никой.
90
1
 
8
 
! Отговори
До 90 от 85 преди 12 години
Ще продължа мисълта ти : и когато хората загубят вяра в системата, разберат, че полицията е безсилна да се справи - появяват се *** и започва хаоса. Аха да напиша, че ни предстои интересна зима, ама не искам да пророкувам..........
89
3
 
7
 
! Отговори
до 81 преди 12 години
Като споменаваш комунисти и власт - не забравяй Боко, цуци, Танов, Тотьо, Фидоска, Цачева, Фандъкова - все доблестни членове на БКП. Нека не пропускаме и младежкото БКП - ДКМС - горди негови кадри са Плевньо и Зянков!