Два автомобила горяха и тази нощ в София

За два месеца в страната вече са запалени над 50 коли
Обновена: 21 дек 2011 14:55 | 21 дек 2011 07:24,
153
Два автомобила горяха и тази нощ в София
Снимка: архив Булфото

Два автомобила горяха и тази нощ в София, съобщиха от МВР.

Единият от тях е в "Люлин" до бл. 228, където в близост вече имаше запалени автомобили. Колата е Фиат. Обгорени са седалката и волана.

Другият автомобил е запален в ж.к. "Дружба". Мерцедесът е собственост на криминално проявен.

Още по темата

За два месеца в страната вече са запалени над 50 автомобила, като преобладаващата част от опожарените коли са в столицата.

До момента полицията е задържала трима за палежите.

Вчера Софийският районен съд пусна от ареста под парична гаранция от 700 лв. 27-годишния Радослав Стоянов, който бе обвинен за палеж на коли в столичния кв. "Захарна фабрика".

В ареста обаче са Владислав Николов – Куката и 29-годишният Юлиян Ковачки.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още по темата: палежи на автомобили
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
3
 
7
 
! Отговори
do 85 преди 12 години
Aко палежите се осбъждат във форуми и чатове - МВР до сега щеше да е задържало всички. Да духът е пуснат от бутилката - МВР с некадърността си и бездействието си доказа дори и на децата че неможе да разкрива такъв вид престъпеления и сега и *** знаят че ако драснат клечката на някоя кола ще им се размине.
87
1
 
0
 
! Отговори
78 преди 12 години
До 87И защо да съм дребна душица, защото казах какво виждам ли?:) Ами аз точно това виждам в София - колите се с брадви по улиците, гърмите се, палите си колите. Сигурно много неща пропускам, но нейсе. :) За комплекси и възпитание да не говорим, че криминалната хроника се пълни с вас.:) Весели празници ти желая!
86
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
da se napraviat 4astni patrulki ot blokovete i kato gi hvanat kibriteni kle4ki pod noktite i da gi zapaliat, a posle boiiiiiiiiiiii. poliziata i dyrzavata nemogat da paziat vsiaka kola dori i da iskat. sami da si pomogneme.
85
2
 
2
 
! Отговори
до 78 преди 12 години
Ти пък дребна душице къде намеси София и софиянци тук. Дръж си комплексите на село.
84
1
 
7
 
! Отговори
КосмонаФт Уюуин преди 12 години
Когато "родната полиция " не може да оправдае заплатата на служителите си дава обяснения от рода на "криминално проявен" или " неуредени финансови взаимоотношения" или некоя друга подигравка с българския данъкоплатец който всъщност и плаща незаслужената заплата на "родната полиция".
83
1
 
12
 
! Отговори
Моята версия преди 12 години
На скоро имаше случай в София, при който дете почти уби друго дете просто заради спорта. Мисля, че от един момент нататък палежите се превърнаха в спорт. Млади хора си доставят адреналин. Сигурен съм, че ако се отворят форуми и чатове , ще срещнем "хвалби" по темата. Сигурен съм също, че спортът става национален.:(
82
1
 
3
 
! Отговори
ЕС преди 12 години
Представяте ли си какво ще му се случи, ако някой, на който му е подпалена колата, залови подпалвача?! Очаквам момента. Ако има линчувани подпалвачи, подпалванията рязко ще намелеят. Няма да спрат напълно, тъй като вече си имаме и класа на ***. И при безредици, като тези в Париж, Лондон, те ще изскачат от бърлогите си и ще разбиват витрини, ще подпалват коли, ще обират магазини и офиси, ще убиват хора.... Какъв е българския отговор на лумпенизирането на част от народа?
81
6
 
2
 
! Отговори
Miro преди 12 години
СТРАНДЖААААААААААААААА , СЕГА ВЛИЗАМ В САЙТА И ГЛЕДАМ ПАК ДОБРЕ СИ ПОДРЕДИЛ НЯКАКЪВ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЕВАЛЛА ЗА ЗАБАВЛЕНИЕТО, САМО ТАКА ГИ МАЧКАЙ И ЗАНАПРЕД !
80
0
 
3
 
! Отговори
ORCE преди 12 години
Mora da prestane ovaa histerija na palenje koli po parkinzite zasto za ovie slucai i nasite vesnici i televizija non stop informirat pa ne e cudno i ovde da se pocne so tie dejstvija.Kriminalcite i piromanite ne se delat nitu po nacionalnost nitu po vera no dejstvuvat edinstveno po zakon na interes.Spasuvajte se vie tamu kaj vas za da i nie vo MK se spasime .zasto ako trgne trkaloto toa vece nema koj da go sopre.
79
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма нужда да спорите :), аз ще ви кажа. Тия палежи ги правят ***, заради тия неща където станаха в Катуница. Няма да се учудя ако всичко е план на Цар Киро и Алексей Петров или някой друг от комунистите. Те са способни и собствения си народ да изтрепят стига това да им помогне да се задържат на власт - ФАКТ ! Историята го доказва.
78
2
 
4
 
! Отговори
Чете ли това? преди 12 години
Седят на една маса Бойко Борисов, Цар Киро, Тотев - новият кмет на Пловдив (бивш областен), ген. Атанас Атансов, Славчо Атанасов и още трима членове от сенчестия бизнес на Пловдив. Бойко към Цар Киро и Славчо: Вие ли ще си влезете в затвора, или аз да Ви вкарвам! гробна тишина в Новотел до Панаира на Гергов. Цар Киро казва: Батьо Бойко, ами аз ще ти дам 10 000 гласа, ама после? Славчо Атанасов: Имате документните ми измами, ако искате... продължението с Цар Киро в 7plus7. net - Секция Позиция
77
0
 
5
 
! Отговори
уплашен преди 12 години
И това ако не е форма на терор, здраве му кажи!
76
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гледам събрали се инфантилни и си мерят ***.:) *** патриотизъм!:))) Бе софиянци - егото винаги по-голямо от акъла. :((( И за гето не ставате, а сте столица.:(((((((( С такава столица на държавата и давам не повече от 3 години. Прочее - весели празници на всички! И си пазете ***, че що живот е пред вас - все мерене ще има.:(
75
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Странджата ще прати жена си Василев да се бие,той ще ръководи тактически от офиса
74
7
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Защо не звъннеш да се увериш на какви гари и справки е а ? АТИЛА нали видя ,поне с теб се чухме и се увери чии и са телефоните .........Благодаря и на 2-мата колеги от сайта които ми звъннаха и поздравиха за смазването и гаврата с гербавата страхлива мишка......Желая ви приятен ден и поне ви доказах истинската същност на гербавия електорат- страхливи,безпомощни,неудачници
73
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За нас няма значение дали лицето, чиято кола е запалена, е криминално проявено, каза вътрешният министър Цветан Цветанов, който беше гост в Гореща точка. Той обаче подчерта, че единият собственик на запалените тази нощ две коли е криминално проявен.
72
4
 
4
 
! Отговори
АТИЛА преди 12 години
Странджо, аз ти казах ?! Видя ли ? САМО ТИ НАПИСА ТВОИТЕ ТЕЛЕФОНИ,НИКОЙ ДРУГ НЕ СМЕЕ ! КАЗАХ ТИ ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАШ ПОВЕЧЕ СЪС СТРАХЛИВЦИ И САМО СИ ГУБИШ ВРЕМЕТО !
71
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вторият е няква фирма за метални врати
70
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Първият GSM е на гара справки
69
3
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Сега чакам и твой мобилен мишко нещастна !