Два автомобила горяха и тази нощ в София

За два месеца в страната вече са запалени над 50 коли
Обновена: 21 дек 2011 14:55 | 21 дек 2011 07:24,
153
Два автомобила горяха и тази нощ в София
Снимка: архив Булфото

Два автомобила горяха и тази нощ в София, съобщиха от МВР.

Единият от тях е в "Люлин" до бл. 228, където в близост вече имаше запалени автомобили. Колата е Фиат. Обгорени са седалката и волана.

Другият автомобил е запален в ж.к. "Дружба". Мерцедесът е собственост на криминално проявен.

Още по темата

За два месеца в страната вече са запалени над 50 автомобила, като преобладаващата част от опожарените коли са в столицата.

До момента полицията е задържала трима за палежите.

Вчера Софийският районен съд пусна от ареста под парична гаранция от 700 лв. 27-годишния Радослав Стоянов, който бе обвинен за палеж на коли в столичния кв. "Захарна фабрика".

В ареста обаче са Владислав Николов – Куката и 29-годишният Юлиян Ковачки.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още по темата: палежи на автомобили
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
2
 
9
 
! Отговори
до 126 преди 12 години
Злобата ти е преляла,да ти пратя една специална хавлия за това да си я събереш от пода та да не стане зян.
127
2
 
22
 
! Отговори
до 126 преди 12 години
Да бе във фалиралите държави за миене на пода с *** дават пари с който като отидеш в магазина ще си купиш 2 пъти повече неща от колкото с инженерно образование в нефалирала България. Егаси стабилността, егаси чудото невиждано... Не стига че сме все в батака ами и ГЕРБ ни карат да се гордем с това!
126
8
 
8
 
! Отговори
Агент СОЯ преди 12 години
122, обичам изказванията в стил "а вие защо биете ***"? Първо, пикаещият във фонтани вече не е МВР министър. Второ, това че той има апартамент някъде прави ли невинен Шестапартаментният министър на МВР, който направи пълен цирк с прокуратурата, за да се докажело, че нямало нищо нередно. А може ли аз да те пребият като куче и да се оправдая, че в Африка дори ядат хора? Само комунистите оневиняват своите престъпления с чуждите. Комунисти ли казах? Ау не, пардон - гербери-антикомунисти:)
125
0
 
11
 
! Отговори
Azz преди 12 години
до 125: стига пита глупави въпроси - има статистики, явно имаш и нет. отговора на всичките ти въпроси е сравним с този който съм ти дал преди това. в България полицейските власти като численост отговарят еднозначно на показателите в почти цяла Европа, но парите които се дават за сигурност а ненормално малко - 16 ПЪТИ по-малко от колкото в Испания, а Испания е една от държавите които дават сравнително малко за МВР. Виж богати държави като Англия, Франция и Германия - сравнението плаши!
124
11
 
6
 
! Отговори
До 105 преди 12 години
Я си седи във фалиралата държавичка неуспели българино. Тука на нас не ни се меси, кефи се че там ти дават някое евро да преживяваш, чисти си с парцала и се радвай с тях като палат контейнери. Ей писна ми от неможачи дето са избягали и само акъл ръсат.
123
8
 
3
 
! Отговори
до 123 преди 12 години
А колко % от БВП се пада на МВР там и тук? И все пак Испания е страна в която има терористична организация, а тук? И колко % от служителите на МВР са с полицйски правомощия и полицийски привилегии при пенсия там и тук? И колко е БВП на глава от населението на Испания и на България? Нашето МВР е 58 000 човека, изобщо не ми пука че само 33000 са полицаи, ние все пак издържаме 58 000 които имат същите привилегии като тези 33 000. След като плащаме за 58 000 - очакваме и работа като за толкова
122
10
 
3
 
! Отговори
до 120 преди 12 години
Самия факт че се е опитал да сравнява полицията на която и да е НОРМАЛНА страна от ЕС със нашата милиция съставена от членове на 3-4 фамилии във всеки окръжен град е изключително нелеп. Да Иречек е прав: Незнаещите водеха можещите, които правеха невъзможното за кефа на неблагодарните.... Незнаещите са Боко, Цвъц, Дянков, можещите са малкото останали кадърни хора в България, а неблагодарните са *** и милиционерите. И сме постигнали толкова много - виж с какви коли и апратементи разполагаразполага Цуцо, и с какви заплати народа е отделил данъци че да има 1 милиард бюджет за смотаняците от МВР...) И друг цитат на Иречек (за насладата от преследване и разваляне) да ти преведа искаш ли герберастче: Боко лъска самочувствието си като преслева публично чрез Цвъци всеки които е постигнал повече от него (Боко) и отказва да допусне цървула да си натопи човката в готовото!
121
1
 
9
 
! Отговори
Azz преди 12 години
до 114: ето ти малко статистика, за да спреш да се дуеш като пуяк и да разбереш каква заблудена душица си: Испания-население: 47,150,800; брой полицаи: 224,086; полицаи на глава от населението: ~210; бюджет на МВР: 8,996,250,900 ? (40,146 ? на 1 полицай) /// България-население: 7,621,337; брой полицаи: 33,800; полицаи на глава от населението: ~225; бюджет на МВР: 514,359,632 ? (15,217 ? на 1 полицай)... ;)
120
2
 
11
 
! Отговори
до 119 преди 12 години
А ти като си толкова запознат можеш ли ей така грубо да ми съобщиш една цена за купеният от Р.Петков (пикаещият в шадравани бивш министър)имот с вила вътре намиращ се в курортната зона на каталунското крайбрежие ? Не защитавам 105, просто питам да се осведомя,защото забелязах,че знаеш твърде много.
119
10
 
5
 
! Отговори
Агент СОЯ преди 12 години
Иначе в момента положението на МВР е ос*ано без надежда за почистване. Шестапартаментният разтръби, че са хванали който трябва. Мутрата от Банкя дори похвали МВР. Палежите си продължават. Вместо експертност беше демонстрирана селяния и наглост. Но какво ли могат сина на шофьора на шефа от Държавна Сигурност купон с недеполизирания член на БКП другаря Мутробойко Борисов (бивш шеф на фирма "Ипон", замесен в неркотрафик, докаран на власт от цар-комарджия). По-бездарно управление не е имало.
118
4
 
8
 
! Отговори
Хитлер преди 12 години
Хи хи хи,сега се вижда колко червени *** шарят във форумът,много е лесно вижте минусите на 105-ти,който е цитирал една истина изречена от г-н Иречек,която за съжаление е определящият фактор на нашият живот.Забележете комуните колко са жалки и колко некадърно нападат 105.
117
9
 
10
 
! Отговори
до 105 преди 12 години
Испания казваш.... Само че в Испания полицията си има реноме че наистина работи, а не клечи в храстите. В Испания полицията едва ли е родово-общинен строй като тукашната. В Испания полицията не се е превърнала в к*рва на властта. В Испания полицаите не са известни с пословичната си корумпираност и простотия. В Испания начело на МВР не стои физкултурник тройкаджия. В Испания полицията не води по 5 звездни курорти подстрекатели към убийство. В Испания министъра на ВР не си купува 6 апартамента за три години. Като заговориш за Испания и за България - незабравяй и тези факти. И най вече че за 20 години в полицията са се сменили 2 неща - табелата "Народна милиция" и малките имена на служещите в нея - фамилиите са все същите!
116
6
 
1
 
! Отговори
Агент СОЯ преди 12 години
до 116, а иначе ще откажа предложението ти да ми пуснеш. Да, такъв е стилът на гербаджиите, наследен от дедите и бащите им - комунисти, но аз не базирам отношения на база "онождане":) Иначе масово журналистиката в България пуска, за момент помислих да не си от нея.
115
8
 
4
 
! Отговори
Агент СОЯ преди 12 години
до 116, пак познатият рефрен на шушляковите гербаджии - на ГЕРБ всичките им акции са такива. Полицаите в България не могат да попълнят правилно едни протокол (имат по 4-5 грешки на ред). Няма качествени следователи, няма качествено досъдебно производство, няма агентура. Полицията бди за частни интереси, обслужва холдинги. През работно време полицаите са полицаи, след това престъпници-охранители. А тук където живея, полицията е с най-висок процент служители-психолози. И разкрива.
114
10
 
2
 
! Отговори
105 преди 12 години
сега ако кажеш и че там, дето си, хващат когото им скимне без доказателства и после съда им виновен, че не го осъжда, ще ти пусна
113
9
 
6
 
! Отговори
Агент СОЯ преди 12 години
Всъщност в момента всичко се обърна така, че по ГЕРБ полетяха техните камъни. Нагнетоха истерия в обществото, обещаваха какво ли не, лъгаха по цял ден (все едно денят има по 48 часа), говориха празни приказки за небивалата сигурност и борба с престъпността, правеха имените операции, мачкаха ръце, чупеха глави.. и накрая нищо. Полиция от дембели и некадърници, които само искат пари и МВР-шеф лъжец и мошеник държава и граждани не пази.
112
10
 
7
 
! Отговори
Агент СОЯ преди 12 години
105, когато някой ми даде за пример страна от Южна Европа, където нито населението знае правата си, нито полицията задълженията си, нито правителството програмата си, започвам да се смея през сълзи. А сега (ако си наистина в Испания) попитай колко полицаи има в Испания на глава от населението и какъв % от БВП на страната се дава на вътрешното им министерство - и внимавай да не послъжеш, защото ще те дебна, а аз съм проверик информацията. Нормално е хората да се подиграват с ГЕРБ и политиката им.
111
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колите си горят, а Цвъко - пудела *** хвали банкянския крадец. Къде отиваш, Българийо?
110
5
 
10
 
! Отговори
Discovery преди 12 години
Номер 105, се изрази МНОГО, ама МНОГО точно!!!
109
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
аз се чудя що вече няма свободни таксита и няма на кво да се качиш

Спонсорирани публикации