Полицията е задържала удушвача на 11-годишния Станислав

Арестуваният признал, след като се провалил на полиграфа
Обновена: 25 яну 2012 15:48 | 25 яну 2012 12:01,
108
Полицията е задържала удушвача на 11-годишния Станислав
11-годишният Станислав. Снимка: МВР

Има задържан за убийството на 11-годишния Станислав от видинското село Лагошевци, съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Арестуваният е признал за извършеното престъпление, след като е бил разпитан чрез детектор на лъжата, уточни вицепремиерът.

Още по темата

Все още обаче текат процесуално-следствени действия, каза Цветанов и отказа повече подробности.

Материалите по случая са докладвани в Окръжна прокуратура-Видин.

Само преди ден експертизата на съдебните лекари доказа, че момчето е било удушено. Установени са и данни за извършени блудствени действия с детето.

Тялото на детето бе открито на 21 януари в гориста местност около селото. Преди това Станислав бе в неизвестност от 18 дни.

Станислав има още трима братя и сестра. Родителите му са социално слаби и живеят от помощи.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
24
 
24
 
! Отговори
Хуманист преди 12 години
Никой психически здрав човек не може да убие хладнокръвно дете. Убеден съм че трагедията е резултат на психичен пристъп и че извършителя дълбоко съжалява след като е осъзнал извършеното. Чувството за вина ще го мъчи до края на живота му и това наказание му е напълно достатъчно.
45
1
 
62
 
! Отговори
бясна преди 12 години
Защо се крие името на *** ? Хората трябва да знаят кой е и да пазят децата си от него!Утре ще го пуснете на свобода и ще почерни нечие друго семейство!
44
16
 
24
 
! Отговори
! преди 12 години
Не вярвам и на една дума на този- пак приказките от 1001 нощ. Гледайки ситуацията в момента, мога да помисля дори, че момчето е взето за органи, като за това е платено добре на многодетното семейство- от там и обърканите обяснения на бащата; тялото е удобно разскъсано от чакали- не се доказва, че липсва някой орган преди това. Пак някой *** ще отнесе вината- имаме такива- с лопата да ги риеш. А истината няма да се оповести по простата причина, че народа ще подивее, ако я разбере.
43
0
 
17
 
! Отговори
xari potar преди 12 години
Verno e sada i prokuraturata sa slaboto zveno te danqt cqlata rabota na policiqta dori i dobre svar6ena tova prokurori sadii advokati sa ujasna mafiq Bogat osaden nqma ,ama q im padni v ra4i4kite bez pari4ki cql jivot 6tete oko6arqt
42
3
 
38
 
! Отговори
Българин преди 12 години
"България уби дете!"Къде са агитките от футболни фенове,новата будна гражданска съвест на нацията?Къде са таксистите да спретнат един масов спонтанен протест?Няма ги.Няма и да ги видите.Ако управляваха БЪЛГАРСКИТЕ ДЕМОКРАТИ,ооооооо щяха да са на първа линия!
41
0
 
40
 
! Отговори
Странджата преди 12 години
*** да го набия на *** в устата изклесяк гаден.Тебе явно баща ти те е правил с обратното на *** и то кога най му се не е искало.А може и някой чичко да те е опънал като малък и сега да ти е виновен целия свят
40
2
 
32
 
! Отговори
До 39 преди 12 години
На Цветанов работата не е да го съди , а да го залови ,обвини и докаже вината. Ако свърши това , съда е този , който трябва да го вкара в затвора. Но като дойдат няколко адвоката и измислят разни правила , че не арестуван както трябва , че е бил психически разтроен и др. и току-виж и този е на свобода. От 20 години най-големите ни мафиоти като почнат да ги съдят и те все болни горките , да им се чудиш как така са били и убивали хора
39
3
 
28
 
! Отговори
tosh преди 12 години
до 46: ее голяма работа утре някой те убива на улицата за 2 лева.Силният изяжда по- слабият. Еволюция.
38
0
 
43
 
! Отговори
Ташунко преди 12 години
Да му покажат снимка на извратеняка дето е убил детето ,пък после ако искат да го пуснат по улиците...
37
0
 
18
 
! Отговори
абв преди 12 години
до#32,подкрепям те изцяло,ще намалеят престъпленията драстично,пък и ще храним по малко престъпници!
36
3
 
33
 
! Отговори
до 40: преди 12 години
Какви критици ? Това са хората които са вечно недоволни и все някой им пречи и някой друг им е виновен. Около 50% от българите ! Такива хора няма как да видят нещо хубаво или правилно. Те търсят какво да критикуват и оплюят. И сега, след задържането на извършителя продължават да плюят по полиция и управляващи. След като го осъдят - ще продължат да плюят.. все ще намерят за какво. Това е начина на живот на тези хора - обременени от собствения си болен мозък и психика.
35
63
 
18
 
! Отговори
Алов преди 12 години
Еее, чудо голямо че някой си удушил някой. Такъв е живота. Силният изяжда по- слабият. Еволюция. Колко хора се изпотрепаха ,та до това опрели. Ами станалото ,станало. Нищо не може да се върне. Ония дънгалак баща му вероятно му е светил маслото за да живеят с едно гърло по малко в семейството.
34
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нищо не е разкрито, докато 1) вината на задържания НЕ СЕ ДОКАЖЕ или 2) задържаният си признае.С това задържане целят единствено да симулират дейност, да не кажат хората колко безсилна е полицията да хване умствено болни престъпници.
33
8
 
36
 
! Отговори
социалисто преди 12 години
Пак локуми! Полицията не прави нищо...
32
1
 
24
 
! Отговори
Уркото преди 12 години
Абе какви са тия глупости, извършваш престъпление (без значение какво е то) и си признаваш. Тия престъпници като са решили да правят дивотии поне да си опичат акъла и да отричат до последно. Макар че то ако не отиде да си признае нашите висококвалифицирани Ушаци не могат да го хванат ако ще турско да стане
31
20
 
27
 
! Отговори
До 39 преди 12 години
Случайно да знаеш ,че не той определя присъдата или просто си плямпаш ей така колкото да не заспиш.
30
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Интересно преди няколко дена, когато откриха тялото на Станислав(да почива в мир) имаше няколко стотин коментара(критики) към полицията,Цветанов,Б.Б.,Герб.Сега когато убийството е разкрито критиците се спотайват.Това някаква стартегия на БСП,СДС,РЗС ли е или какво ?Изведнъж се генерира огромен брой критици по форумите.
29
10
 
41
 
! Отговори
tosh преди 12 години
сега ако няма доживотен затвор за този дето са го хванали, Цветанов вече да си ходи.
28
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Око за око, зъб за зъб!
27
12
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на ПОЛИЦАИТЕ разкрили убийството.Всички ''експерти'',които ги критикуваха от деня на изчезването на малкия до сега трябва да им се извинят ако имат малко съвест и достойнство.Защото много е лесно да си стоиш на топло пред РС и да критикуваш.Факт, полицията дори и да прави грешки разкри много тежки престъпления.А който не е правил грешки и е безгрешен моля да хвърли първи камъка в случая минуса.

Спонсорирани публикации