Кленовски пак в ареста, сега заради фалшиви документи

Закарали го под конвой в дома му и пак го прибрали
Обновена: 1 фев 2012 14:54 | 1 фев 2012 09:55,
143
Кленовски пак в ареста, сега заради фалшиви документи
Снимка: БТА

Стефан Кленовски отново е в ареста, но по друго обвинение, след като Софийският градски съд го пусна под "домашен арест".

Той е задържан зa 72 часа отново заради използваните от него фалшиви документи за самоличност, открити при ареста му на 27 януари.

Софийският градски съд вчера му наложи мярка за неотклонение "домашен арест " с мотивите, че Кленовски работи, има четири деца и чисто съдебно минало.

"Стефан беше освободен снощи и беше закаран с конвой до дома си, но в последния момент стана ясно, че му е предявена нова мярка от 72 часа в ареста", обясни пред Нова телевизия Иван Кленовски, баща на задържания.

Кленовски е издирван от Интерпол за участие в организирана престъпна група за източване на банкови карти. Има данни, че той и неговите съучастници са присвоили над 15 млн. евро.

Около задържането на Стефан Кленовски избухна скандал, защото жена му Илияна обвини служителите на МВР, че са упражнили насилие.

От МВР обаче категорично опровергаха твърденията, че полицаите са упражнили сила при ареста и дори пуснаха пред журналисти записа от задържането му. От кадрите се вижда, че суматоха в мола не е имало и арестът не е извършен пред деца.

Още по темата

"Не ме биха, стреляха по мен, стреляха, пред детето ми. Имам пет куршума в мен. По-късно ще ви покажа раните", каза Кленовски вчера по коридорите на Съдебната палата.

Съдия по делото му е председателят на Съюза на съдиите Мирослава Тодорова. Името й нашумя в последно време покрай скандал с министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Министърът заяви, че у него се пораждат съмнения, че Тодорова обслужва интересите на организираната престъпност.

Като причина за подозренията си МВР шефът посочи забавянето на делото за наркотрафик срещу сочения за емблематичен подземен бос Васил Маникатов.

Председателят на съюза на съдиите от своя страна обвини Цветанов, че уронва престижа на правосъдието и заплаши да заведе дело срещи него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още по темата: арестСтефан Кленовски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
някой пак е решил, че няма защо да спазва предписанията на закона, понеже той е за "низшите" и това не е съдатук по-долу всеки втори реве за фалшивите документи, а къде са те? какъвто и престъпник да хванат вечно им пречи нещо да си съберат доказателствата, на оня самоубития пък в Перник 3 пъти полицията му е издавала разрешителни за 3 различни вида оръжие, а не били знаели че имал в къщата си оръжие и понеже нямало ток почнали да поправят бушони ?!?!?... пълна порнография
117
0
 
2
 
! Отговори
1fr преди 12 години
tova e stranata na chudesata.malko hora poznavat istoriqta........
116
0
 
1
 
! Отговори
У-у-у-у преди 12 години
Обаче,скивте теа бакшиши дет го водат за 650-700лв. на месец......A.C.A.B.
115
5
 
3
 
! Отговори
1TR преди 12 години
Нахалството на измисленния народ ***, които се имат за създатели на света а с векове са били търтеи и *** живяли на чужд гръб, живеещи на територий които не са техни и нямат никакви права върху тях. Етно недоразвити племе което през вековете е ръководено от Тюрки, авари,печенези,кумани, татари, турци, руснаци, немци,пак руснаци и пак немци НО НИКОГА ОТ СЕБЕПОДОБНИ се мисли за нещо но всички знаят,че думата "***" олицворява варварщината, разкола, идиотщината, мързела, лъжата, злобата, грабежите и кражбата, Че "***" е име на нарицателното и отрицателното , едно племе създадено изкуственно от руснаците и западните страни за да им служи но в последствие изневерило и на тях.Нямате нито един съседен народ който да ви почита и уважава, иклахте и изгонихте от собственните им земи гърците, сърбите, македонците, румънците и не на последно място турците благодарение на които всъщност успяхте да се съхраните като племе на Балканите. На света няма друго племе учените на който да каже:"О нерузмни юреде защо се срамиш да се наричаш болгарин." Значи и вие самите се срамите от пренадлежността към тази *** която е показател на нещожното и долнопробното в света. Ако не ми вярвайте тръгнете из Европа и кажегте, че сте българин, никой няма да ви посрещне с ентисиазъм. И пак ТУРЧИН ЩЕ ВИ НАХРАНИ защото за тях вие сте "КОМШУ" комшу който е в беда. Но турците наистина не знаят какво представлявате или се надяват,че поне историята ви е научила на някои неща...Но уви.. Внимавайте и се постарайте да искарате тази зима, да не би останете гладни пак както през 1998 година на Виденовата зима и да чакате непрестигащата помощ от "братска Русия" а тя да не идва и помоща да дойде от "ВРАЖЕСКА ТУРЦИЯ" за каквато я имате а тя ви изхрани тогава. "Човек когато се събуди вижда първо съседа си" гласи една поговорка. Но вие не сте за съседи. И за това природата и Създателя си върши работата, след около 50 години няма да има такъв плевел-племе на Земята.
114
0
 
4
 
! Отговори
GANJA преди 12 години
Хаха , какво го пускате изобщо , крал като луд , нека си плаща сега ! Давайте го бързата процедура , както при всички дела на българските граждани ! Чакам го в " тежки времена " !
113
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прибирайте го на топло тоа Клесовски и стига сте ни занимавали с него!
112
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво още му трябва на нашия съд? Интерпол го издирва за престъпления на чужда територия, намерени у него фалшиви документи за самоличност, заплахи към задържалите го полицаи. Навсякъде по света този човек вече щеше да е на сигурно място и вероятно предаден на италианските власти, които го издирват. Децата са си деца, жалко, че имат такъв баща.
111
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да дойдат италианците!
110
1
 
4
 
! Отговори
пп преди 12 години
АБЕ КАКЪВ ЕЛИТ СА БИЛИ ТЕЗИ *** ЦАРСКИ ***,БЕНАЛИ ТЕ СА НАПРАВИЛИ ЗА НЯМА 30 Г. ТРИ НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ
109
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боже,ама той нали ревеше по тв,че има 5 прострелни рани от полицията,че ще ни ги покаже,ще обясни ли как се движи с 5 рани.За балами ли ни вземат тези престъпници заедно с мутресите си и кой даде ефир на мафиотската му булка да реве,че са и нарушени правата.Когато бандити изнасилват и убиват за потърпевшите няма тв ефир,но международните престъпници и булите им им има.Гнусната мутреса заедно с отрочето си отврати работящите честни хора,и тя е за съд като сьучастник
108
1
 
9
 
! Отговори
vini преди 12 години
Днес по Нова гледах как мъчат едно малко момченце да говори нещо което е в интерес на неговата майка и то детето се оплете .Преди това след задържането слушах каката на това момченце колко вулгарно говори заедно със своята майка.Господа пазете децата от позора на родителите си.Държава която иска да бъде правова не трябва да позволява да плюят по полицията и.
107
1
 
21
 
! Отговори
До зъл преди 12 години
Абе човек първо този престъпник има фалшива карта което означава че адреса му е също фалшив.И че го пускат при издадена европейска заповед за задържане не репресия на полицията.
106
10
 
4
 
! Отговори
зъл преди 12 години
125 Приятел на хора с милиционерско мислене няма как да обясниш, че задържането на предварително производство не е наказание и не трябва да се ползва за такова, а единствено мярка, която да даде възможност прокуратурата да си свърши работата по-бързо ако лицето, обвинено в престъпление няма пост. адрес или има функция на превенция, да не извърши друго престъпление. У БГ-то обаче милиционерите ползват тази мярка за натиск и репресия, а после реват, че съда пускал тоя и оня.
105
11
 
6
 
! Отговори
зъл преди 12 години
Е ако и сега някой каже, че това не е полицейщина :))).
104
0
 
8
 
! Отговори
Мирослава Тодорова преди 12 години
ще трябва да си купи памперси, защото сигурно газ пикае.Не е преценила добре, срещу кого се изправя,и нали знаете за вола дето риел пръст.....:))))))
103
13
 
1
 
! Отговори
Също Анонимен преди 12 години
До 101 ,102и всички като тях ,които най -напред пишат , а после мислят.Не оставяйте да ви манипулират.Съдебната власт ,макар че я охулваме ,все пак е една от властите ,които определят държавността. С отношението си към нея показваме отношенито си към държавата.Не политизирайте нещата.Изглеждате глупави.Може би сте и такива ?
102
0
 
17
 
! Отговори
Работодател преди 12 години
Да не се притеснява за жена си, ще й намерим занимание!
101
0
 
11
 
! Отговори
lenin преди 12 години
"Мотивите й да наложи "домашен арест" на Кленовски, са че той не е осъждан, работи и е баща на 4 деца. Тодорова обясни, че изпълнението на мярката домашен арест и контролът върху нея по закон се възлага на МВР и затова не допусна, че Кленовски може да се укрие."raboti i zarabotva dobre ,neosyjdan shtoto ot takiva sydii ne mu e ostanalo vreme i si pashta da ne e ,i s falshivi dokumenti izdirvan ot zial sviat koeto ne e dostatychno za sydiikata ........niama li koi da ia nauchi tazi pacha
100
0
 
17
 
! Отговори
чистачката преди 12 години
Изведете децата от престъпната среда!Котило на бандити и лъжци.
99
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Българската мафия,нарекла себе си опозиция е поела небивала кампания за омаскаряване на правителството.Компетентните са оставили търговийката с осъдените убийци и наркотрафиканти да се извършва от индивид без конституирани правомощия за това.От тоя компетентен акт произлизат хиляди невалидни действия.виновна е Попова,че изнася публично фактите-наглост.

Спонсорирани публикации