Кленовски пак в ареста, сега заради фалшиви документи

Закарали го под конвой в дома му и пак го прибрали
Обновена: 1 фев 2012 14:54 | 1 фев 2012 09:55,
143
Кленовски пак в ареста, сега заради фалшиви документи
Снимка: БТА

Стефан Кленовски отново е в ареста, но по друго обвинение, след като Софийският градски съд го пусна под "домашен арест".

Той е задържан зa 72 часа отново заради използваните от него фалшиви документи за самоличност, открити при ареста му на 27 януари.

Софийският градски съд вчера му наложи мярка за неотклонение "домашен арест " с мотивите, че Кленовски работи, има четири деца и чисто съдебно минало.

"Стефан беше освободен снощи и беше закаран с конвой до дома си, но в последния момент стана ясно, че му е предявена нова мярка от 72 часа в ареста", обясни пред Нова телевизия Иван Кленовски, баща на задържания.

Кленовски е издирван от Интерпол за участие в организирана престъпна група за източване на банкови карти. Има данни, че той и неговите съучастници са присвоили над 15 млн. евро.

Около задържането на Стефан Кленовски избухна скандал, защото жена му Илияна обвини служителите на МВР, че са упражнили насилие.

От МВР обаче категорично опровергаха твърденията, че полицаите са упражнили сила при ареста и дори пуснаха пред журналисти записа от задържането му. От кадрите се вижда, че суматоха в мола не е имало и арестът не е извършен пред деца.

Още по темата

"Не ме биха, стреляха по мен, стреляха, пред детето ми. Имам пет куршума в мен. По-късно ще ви покажа раните", каза Кленовски вчера по коридорите на Съдебната палата.

Съдия по делото му е председателят на Съюза на съдиите Мирослава Тодорова. Името й нашумя в последно време покрай скандал с министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Министърът заяви, че у него се пораждат съмнения, че Тодорова обслужва интересите на организираната престъпност.

Като причина за подозренията си МВР шефът посочи забавянето на делото за наркотрафик срещу сочения за емблематичен подземен бос Васил Маникатов.

Председателят на съюза на съдиите от своя страна обвини Цветанов, че уронва престижа на правосъдието и заплаши да заведе дело срещи него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още по темата: арестСтефан Кленовски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Направете акция М.И.Р.О.С.Л.А.В.А.Тя тая долна *** си моли направо да има акция на нейно име.Всичките ни съдии - ***.
97
0
 
8
 
! Отговори
Гацо Убавецо преди 12 години
Попитали радио Ереван: - Може ли куче да получи инфаркт? - Може, ако му се създадат човешки условия за живот.
96
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Abe, tozi dli ne e i ubil JFK??
95
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
М.И.Р.О.С.Л.А.В.А и е ред. ЕЙЙЙ 20 години минаха и тая червена ДС слуз не се измива в *** и не се измива. ДОКОГА бе!
94
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кЛЕНОВСКИ БИЛ ДОБЪР И ЧЕСТЕН БИЗНЕСМЕН,ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРТНЬОРИ МУ ИМАЛИ ДОВЕРИЕ-ДА ПИТАМЕ С ИЗПРАЗНЕНИТЕ СМЕТКИ ДАЛИ ИМАТ ДОВЕРИЕ НА ВИДНИЯ БИЗНЕСМЕН
93
1
 
18
 
! Отговори
Старшина Ушев преди 12 години
Поздрави за жена му с песента "Кой сега до теб заспива и чеше твойта слива миризлива" в изпълнение на оркестъра на МВР с диригент Ц.Ц.
92
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Господина имал пет куршума,а адвоката каза,че не е бит и няма рани,явно лъжите са семейна черта!Чакаме операция М.И.Р.О.С.Л.А.В.А.
91
1
 
7
 
! Отговори
1507 преди 12 години
не само, че е за затвора за мъжкия затвор е. Да и сцепат НПК-то
90
1
 
8
 
! Отговори
иво преди 12 години
Че туй го знаеме, вече.Как беше:Ние ги арестуваме, те ги пускат....
89
0
 
17
 
! Отговори
1507 преди 12 години
"Не ме биха, стреляха по мен, стреляха, пред детето ми. Имам пет куршума в мен. По-късно ще ви покажа раните"-е това ако не е Цирк, сега остава след ареста да го "освидетелстват". Времето е студено и междувременно може и някоя настинка да пипне :)))Дами и Господа съдии, ние Ви храним също помислете и за нас и нашите деца !
88
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е нямам думи! НЯМАМ ДУМИ! ТАЯ СЪДИЙКА Е ЗА ЗАТВОРА!
87
2
 
6
 
! Отговори
до у-у-у-у преди 12 години
Ходи му направи един дудук на този селски тарикат, и без това до няколко месеца ще е скъп гост на Жоро Илиев, Илия Павлов и другите!
86
0
 
2
 
! Отговори
У-у-у-у-у преди 12 години
Спите непробудно !!
85
1
 
4
 
! Отговори
до 104 преди 12 години
Поне си спим по-спокойно ,и не ни разкарват ,като циркови мечки!
84
0
 
9
 
! Отговори
САМО в Бг преди 12 години
Престъпниците ,политиците и *** имат ----ПРАВА !Българите имат само ----ЗАДЪЛЖЕНИЯ!Това видях и усетих ------22г.,....в Бг !
83
9
 
4
 
! Отговори
у-у-у-у преди 12 години
Само,че пича си е ИГРАЧ и завинаги ще си остане такъв за разлика от всичките вие БАЛЪМУРНИЦИ дето пишете от работата си където"вие ги лъжете,че работите...а те вас,че ви плащат" Пича си е оправен от всякъде и ще излезе и сега от тези го"на......и ще си живее живота като цар....а на вас скоро ще ви стане мокро под задниците ;)...и пак ще зъзнете като кучета без 5лв. в джоба...;) Когато правото се превърне в безправие..протестът е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН......
82
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СМЪРТ ЗА ТОЗИ МОШЕНИК, НЕКА ОТ МВР ГО "САМОУБИЯТ" ОЩЕ ДНЕС!!! ДАНО!!! НЕКА!!! ЩЕ!!!
81
3
 
18
 
! Отговори
вартоломей преди 12 години
Наистина не съм виждал толкова платени медии,водещи,главни редактори админи по сайтове....и всичко това с едничката цел да омаскариш някой който най сетне се опитва да направи нещо свястно.Много им обърка ГЕРБ кражбиците,много...на някой им се наложи да връщат Бентлита,вили по морето,партийната каса на Позитано се опразни тотално,а останат ли без пари остават и без лостовете си за манипулации на народа-медийките.Бог да помага.П.П.В Полша загинали от студ 80...БГ-0..никой не го каза нали..смешни
80
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Може ли заради една фалшива карта за градския транспорт, така да се отнасят с момчето.
79
1
 
3
 
! Отговори
,,LARI,, преди 12 години
VSI4KI OT MINISTERSTVA,PRAVOSADIE,GORESTOJASHTI SA EDNA MRASNA POMIJA.TOVA GO NJAMA NIKADE V SVETA.IZVERGI.

Спонсорирани публикации