Кленовски пак в ареста, сега заради фалшиви документи

Закарали го под конвой в дома му и пак го прибрали
Обновена: 1 фев 2012 14:54 | 1 фев 2012 09:55,
143
Кленовски пак в ареста, сега заради фалшиви документи
Снимка: БТА

Стефан Кленовски отново е в ареста, но по друго обвинение, след като Софийският градски съд го пусна под "домашен арест".

Той е задържан зa 72 часа отново заради използваните от него фалшиви документи за самоличност, открити при ареста му на 27 януари.

Софийският градски съд вчера му наложи мярка за неотклонение "домашен арест " с мотивите, че Кленовски работи, има четири деца и чисто съдебно минало.

"Стефан беше освободен снощи и беше закаран с конвой до дома си, но в последния момент стана ясно, че му е предявена нова мярка от 72 часа в ареста", обясни пред Нова телевизия Иван Кленовски, баща на задържания.

Кленовски е издирван от Интерпол за участие в организирана престъпна група за източване на банкови карти. Има данни, че той и неговите съучастници са присвоили над 15 млн. евро.

Около задържането на Стефан Кленовски избухна скандал, защото жена му Илияна обвини служителите на МВР, че са упражнили насилие.

От МВР обаче категорично опровергаха твърденията, че полицаите са упражнили сила при ареста и дори пуснаха пред журналисти записа от задържането му. От кадрите се вижда, че суматоха в мола не е имало и арестът не е извършен пред деца.

Още по темата

"Не ме биха, стреляха по мен, стреляха, пред детето ми. Имам пет куршума в мен. По-късно ще ви покажа раните", каза Кленовски вчера по коридорите на Съдебната палата.

Съдия по делото му е председателят на Съюза на съдиите Мирослава Тодорова. Името й нашумя в последно време покрай скандал с министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Министърът заяви, че у него се пораждат съмнения, че Тодорова обслужва интересите на организираната престъпност.

Като причина за подозренията си МВР шефът посочи забавянето на делото за наркотрафик срещу сочения за емблематичен подземен бос Васил Маникатов.

Председателят на съюза на съдиите от своя страна обвини Цветанов, че уронва престижа на правосъдието и заплаши да заведе дело срещи него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още по темата: арестСтефан Кленовски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
11
 
! Отговори
загрижен преди 12 години
а дали са го помолили учтиво да си щракне сам белезниците, за да не го травмират
57
3
 
7
 
! Отговори
Ани преди 12 години
Какъв коментар да напише човек,тгова е подигравка и с подсъдимия и с властта.Незнам как да определя действията на съдиите.Незнам някъде посвета да има такова нещо.Ставаме за посмешище на света.
56
8
 
4
 
! Отговори
Rad преди 12 години
Управляващите днес другари комунисти никога няма да проумеят, че днес не им е народния съд от 1944 г. За съда от значение са не милиционерските им сводки, измишльотини и емоции, а събраните професионално годни доказателства. Интересно е, ако съдът публикува списък с имената на осъдените съпоставени с милиционерските бюлетини каква ще е истината.
55
3
 
22
 
! Отговори
Сутрин преди 12 години
гледам поканили в една от националните -бащата, жената и синът му....оператора поне 10 дава в близък кадър нещастната физиономия на момчето..Е добре де -тогава да пускаме престъпниците имащи деца..........щото децата се травмират.....БЕЗ КОментар!!!
54
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя щом се е заканвал на полицаите,само в дървено пардисю ще излезне от ареста.Я ще се обеси,я ще падне по стълбите и ще си спука главата...начини бол.
53
7
 
5
 
! Отговори
. преди 12 години
Абе както италианците ни върнаха *** , че не били техен проблем, така ние трябва да го оставиме тоя ...щото реално си е техен проблем , техните пари е точил не нашите. "Европейското семейство" все дели ...на мое и твое и най-вече на богати и бедни роднини.
52
4
 
9
 
! Отговори
qze преди 12 години
абе добре си беше при тройната, те не си даваха зор за разни акции и арести и след това последващи дела без резултат, по този начин пестяха пари раздаваха пенсии и хората бяха доволни.
51
2
 
5
 
! Отговори
дУ 51 преди 12 години
Алоооо ,*** ,...много минусченца имаш нещо .....А?
50
3
 
6
 
! Отговори
до 51 преди 12 години
"ФЪФ"---Бг ---,има само *** и *** ,ТИ от кои си ....?
49
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Спокойно, Интерпол и италианските служби ще си свършат работата! Няма да разчитат на съдия Мирослава и нашия съд. *** е, че е действал навън, там законът си е закон. А какви възможности е имал тук....
48
4
 
8
 
! Отговори
ЩЩД преди 12 години
Прочетох грешно "Карбовски" и се израдвах,но не би...
47
6
 
5
 
! Отговори
)) преди 12 години
долуспоменатия елит са били съюзници на хитлер -и държавата де междувпрочем - в едно са сбъркали тогава -сбъркали са че са пуснали царя, а не са действали като руснаците през 1917 -и кво стана 50 години по късно заради тази грешка му излапахме попарата -хахахах
46
26
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Очевадно е, че Бойковците и Цецовците са платили на драскачи.До преди седмица - две всички ги хранеха. Сега всички им се кефят.Интересното е, че това стана след като разбиха на хората в Мировяне къщата.Свинете свински. Досетили са се, че са прекалили и се опитват да си повишат имиджа, чрез драсканици в интернет. ***.
45
15
 
10
 
! Отговори
един евреин преди 12 години
"За каквото и да си говорим ...........,накрая все до ПАРИ опираме "!
44
24
 
12
 
! Отговори
Кирилов преди 12 години
До 47Казах *** да мълчат! *** ***!!!!
43
23
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
1 февруари е ден за помен на избития елит на Третото Българско Царство от комунистическата *** през 1945 год! Хора не забравяйте - те са още тук и същите!
42
15
 
6
 
! Отговори
)) преди 12 години
чудна работа - "пуснали" го под домашен арест (няма да се занимавам с олигофренизма в конструкцията) ами той (щото не е гледал сигурно телевизия) не се е сетил да се "самоубие" и сега за назидание пак го прибраха - *** - с думата *** поздравявам хората от хасковска околия )))
41
22
 
4
 
! Отговори
до 31 преди 12 години
А какво би казал за убийствата преди 1944г .?Нали е едно и също ,защо ровиш .....стари работи ,всичко е 50 /50!Айде у лево ,или у десно ,....избери си ?
40
11
 
25
 
! Отговори
bai_jordan преди 12 години
А съдията пак ще го пусне! Пари е взела тя, иначе ще трябва да ги връща...
39
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А бе я се върнете пак у дома му на тоя крадец и може да намерите некое куфарче с мангизи дето е задигал от трудолюбивите хора,щом парите на са у банка значи са у куфарче или домашен сейф,а може да има и печатница за фалшиви документи след,като притежава такива,и още да задържите съдийката дето го пусна под домашен арест сигурно и она се е облажила от крадените пари...