"Сън" гръмна: Моуриньо се връща в Челси

Португалецът ще поиска цялата власт, имал недовършена работа
Обновена: 3 фев 2012 15:06 | 3 фев 2012 11:02, Георги Пешев
14
"Сън" гръмна: Моуриньо се връща в Челси

Английският вестник "Сън" гръмна с новината, че Жозе Моуриньо е готов да се завърне начело на "сините" от Лондон. За близо 3 години в тима португалецът спечели 6 трофея.

"Жозе ще се завърне в Челси", споделил добре информиран източник, близък до Моуриньо, пред изданието.

Този път обаче специалистът ще настоява пред собственика на Челси Роман Абрамович да получи пълната власт в отбора и няма да позволи вмешателство в трансферната политика.

"Той знае че в момента в клуба е настанала бъркотия. Също така е ноясно, че ще е трудно да се върне и да постигне същите резултати както преди", допълва източникът на "Сън".

"Да спечели два поредни пъти Висшата лига в клуб, който не е ставал шампион от 50 години - това беше невероятно. Затова той е обичан от феновете и затова самият той обича клуба. Това бяха наистина много специални времена", казва още близкият до Моуриньо източник.

Португалският специалист все още чувствал, че има недовършена работа в Челси. Той триумфира с титлата във Висшата лига, ФА Къп, Карлинг Къп и Къмюнити Шийлд, но така и не взе Шампионската лига с лондончани.

Още новини за Реал Мадрид четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
MOON преди 12 години
nadqwam se toq maloumen wesnik ot ranga na Shok (bykvalno) naistina da grymne skoro, 1 wqrna statiq nqma tam grumnali bili...da se grymnat redaktorite
12
0
 
1
 
! Отговори
ох, ще се пръсна! преди 12 години
така се наядохме с колегите...
11
2
 
2
 
! Отговори
до 6 преди 12 години
хаха, като видях злобния ти пост не ми остави никакви съмнения относно това колко злобна и крива личнист си! "Ей ,още сутринта ми кипна..." ти си кипнала по принцип! Кривотия заспала...Аз лично познавам супер много мацки, които не харесват мазната и лигава физиономия на егоцентрика. Това, че някой ти слага минус означава, че не е съгласен с казаното от теб. Толкова ли е обидно ?!? Лошотия такава, със сигурност си лош човек!
10
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АЙдеее , и дъртия пиянгур сър Сашо ще започне пак да се напикава :)) До фенчетата на пръца , кога ще биете Челси без съдията бе ? Мизерници ! 4: 2 ? :) Моу дали не ви пръсна дупетата с Интер за ШЛ ? :)
9
13
 
15
 
! Отговори
Schreihals до N3 преди 12 години
........И като срещнат Барса ще им се иска мача да свърши по бързо!Кристиано питал МОУ. - Абе МОУ къде е топката? - Не знам къде е,ама Шави и Иниеста казаха,че след мача ще ти я дадат!!! :-)))
8
2
 
4
 
! Отговори
дръвчо преди 12 години
до мацкаКефиш ме, ще ти звънна :)п.с. съгласен съм с последните ти два коментара, но за първия да цъкат - или + жени :)
7
2
 
21
 
! Отговори
мацка преди 12 години
И още нещо.Аз ,когато видя красива жена го отбелязвам и се радвам на красотата й.А вие като видите красив мъж казвате "Гей"...Злобни сте ,драги мъже.
6
5
 
25
 
! Отговори
мацка преди 12 години
Защо една жена да не се изкаже за един мъж?Защо ми нацъкахте минуси?Много сте злобни.Красивият и секси мъж буди истинска завист у другите елементарни мъже ,които си мислят ,че парите правят мъжа номер едно.И когато нямате визия се чувствате зле ,защото не може да си купите ИЗЛЪЧВАНЕ.Ей ,още сутринта ми кипна...А вие като пишете коментари за американските *** "Ох, тая ква е " не цъкате минус.По 50 ръчички горе и една в гащите.Сякаш не е нормално и жените да се радват на мъже.Злобари!
5
9
 
12
 
! Отговори
мацка преди 12 години
Много секси мъж...
4
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Винаги се забавлявам да чета спорните и особено футболните заглавия ... ""Сън" гръмна" ... :)))Няколко пъти ви помолих да не цапате днес.бг с фотболни новини.
3
14
 
1
 
! Отговори
Man U7D Fan преди 12 години
Следващият отбор, който Моу ще поеме, ще е от Манчестър, дали Сити или Юнайтед.... не знам, но това ще означава тотална хегемония в Европа и Англия...
2
4
 
0
 
! Отговори
kljl преди 12 години
ега ега :)
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДОБРЕ ДОШЪЛ

Спонсорирани публикации