Путин ще спечели убедително президентските избори

Това сочи последното голямо проучване преди вота в Русия
Обновена: 24 фев 2012 14:47 | 24 фев 2012 11:00, Елка Василева
222
Путин ще спечели убедително президентските избори
Владимир Путин. Снимка: Reuters

Руският премиер Владимир Путин ще спечели убедително с близо две трети от гласовете предстоящите на 4 март президентски избори, показва последното голямо проучване на общественото мнение в страната преди вота, предаде Ройтерс.

Според анкетата, проведена от центъра "Левада" – най-големия независим социологически институт в Русия - Путин ще бъде избран за президент още на първия тур с 63-66 процента и така ще избегне унизителен балотаж за очакваното си завръщане в Кремъл за шест години. Останалите кандидати ще останат далеч назад.

Още по темата

Владимир Путин се надява да удържи убедителна победа на президентските избори в Русия още на първия тур, за да обуздае набиращото сила протестно движение в градските среди, което го определя като авторитарен лидер, управляващ посредством една корумпирана и строго контролирана политическа система, отбелязва Ройтерс.

През 2000 г. Путин спечели президентските избори с 53 процента, а през 2004 г. - със 71 процента. На последните президентски избори през 2008 г. със 70 процента победи Дмитрий Медведев, когото той лансира, тъй като по конституция няма право на повече от два поредни мандата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
3
 
1
 
! Отговори
jan преди 12 години
до 131Защао завоевател? Малко срам нямаш ли бе ***? Прочети какво става след Освобождението, какк са създали българската войска и са си ваминали.
110
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да, демокрацията, или поне тези прославени русофоби, които я донесоха на крилата или на брадите си - кой каквото си имаше, наистина унищожиха българското село! Във време на уедряване и индустриализиране на земеделието и животновъдството в цял свят те върнаха хората по селата 100 години назад! В момента 90% от растителната храна в България е вносна и почти толкова от животинските продукти. Нямаме мляко! Нямаме месо! Нямаме вълна! Нямаме чесън! Нямамеябълки! Нямаме домати! Имаме неква демокрация!
109
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 130 Браво поровил си се в американския чичко Гугъл , само че добави в този списък и Берлин , Будапеща , Прага , Варшава , Кабул , Близкия изток като цяло , всевъзможните ултра леви терористични организации , Никарагуа гражданската война , студената война си беше пак война , а за една война трябват двама като в любовта.
108
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
128, на достатъчно години съм, за да знам, когато през 1989 г. ликвидационните съвети започнаха да унищожават АПК-та и ТКЗС-та, какво мислеха и какво говореха селяните. Тогава "демократите" им взеха тракторите и комбайните, и им върнаха Белчо и Сивушка - не те знам ти на колко години си и дали си изучавал Елин Пелин. Той е писал за българското село от преди комунистите!Слез от компа и се разходи из българските села, виж руините на училищата и детските градини, строени от комунистите и пак ела!
107
2
 
3
 
! Отговори
jan преди 12 години
до 128А ти на колко си?Костофф познаваш ли го - този *** унищожи селското ни стопанство преди 20 години. Съществуващите кооперативи бяха разграбени и унищожени- защото били социалистическо наследство. А нещо да кажеш за еврейските кооперативи -кибуците.
106
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сещате ли се за някоя страна на земятя в която централния религиозен храм да носи името на чужд владетел завоевател Александър Невси, който абсолютно нищо да не е направил за дадената страна , аз не се сещам
105
0
 
4
 
! Отговори
до 124 преди 12 години
Виетнам:Жертви на Севера: По приблизителни данни: 1 100 000Ранени: 600 000Цивилни: 24 млн. душиТова е официална статистика, ако искаш търси и добавяй войните в Кореа, Лаос, Камбоджа, Панама, Югославия, Ирак, Афганистан...Ранени: 153 303 (US)
104
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само, че сега сме 2012 а не 1850 и е много жалко въобще че ги има и двете понятия . Сега знаеме по добре от тогава кой е бил дядо Иван, който не го е разбрал си е за негова сметка
103
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 125 на колко ли години си за да гвориш за онова време , комунистите унищожиха селското стопанство в България , като отнеха собствеността на селяните върху земята , българския селянин беше тясно свързан с нея , те го очуждиха а накрая на жалкото си управление взеха че обединиха мерите на селата чрез АПК , кощунство , което дори турците не са си позволявали и да знаеш защото съм сигурен, че не знаеш 1989 всички бяха фалирали , а дълга им го плати целия народ
102
1
 
3
 
! Отговори
jan преди 12 години
до 122КАЗАХ ЧЕТИ И УЧИ, А НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ!!!Русофилите и русофобите започват да се определят още 19-ти век- около 1850. А явното им разграничаване става след Руско -турската война.И знаеш ли какво е било тогава съотношението градско-селско население - 9,5:1.Обикновените хора, които наричаш завоалирано простаци , са били русофили в голямата си част, а създаващата се интелигенция е била разделена почти по-равно на две.ИМА БИБЛИОТЕКИ!!!
101
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 119 какво занеш ти за войните в бивша Югославия , просто се гнуся от хора като тебе
100
2
 
4
 
! Отговори
до 122 преди 12 години
Еми брато, то това е проблемът на русофобите - те са *** на еврейски мъде. Те са предимно банкерчета, търгаши, бизнесмени, разни чиновници на държавно, адвокати... има нема - 10% от населението. На тех проблемът им е, че не им е удобно да признаят правото на съществуване на останалите 90% от населението.На тези 90% обаче само руснаците са им дали нещо реално, за да се почувстват за малко и те хора - тези 45 г., когато селското стопанство, уедрено и механизирано, започна да ги прави хора.
99
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 123 пълен завършен *** къде ги видя тези милиони , а бе вие не измряхте ли вече минаха 22 години , а още си пишете в стил вестник работническо дело от преди 10
98
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това, което са избили комунистите - руските и другите по света, е под въпрос. Всеки може да каже, да напише 1000 пъти и 2/3 от тиквите да поверват. Трудно е да го докажеш, но *** няма нужда от доказателства. Никой не знае какво и как точно е станало в Русия преди почти век.Това, което цял свят обаче вижда ежедневно по телевизията на живо, е кланета на гражданите на чужди държави, инспирирани, финансирани и организирани, или директно извършвани от САЩ. Десетки милиони от Виетнам до днес
97
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 116Да вярно е, но те мразят преди всичко себе си, защото са аутсайдери, все някой им е виновен.
96
1
 
5
 
! Отговори
до 118 преди 12 години
е само да ти кажа, че "могъщата" Русия има по-малък БВП само от Калифорня :) а това все пак е само един от 50-те щата :)))
95
4
 
5
 
! Отговори
до Стан преди 12 години
Нещо като сръбските кланета в бивша Щгославия - нали некви италиански *** изловиха некви шиптъри, че са извлекли труповете от неква морга, намотали са им телове по ръцете, стреляли са ги и са ги заровили. После са завели Ройтерс и CNN да "разкриват" масови гробове. Ама забравили на неколко да им махнат абокатите (постоянните игли от системите) и жабарите се усетили, че има нещо гнило. Повечето некви старци и бабички, дето не струват и патрон от калашник... бе мани ги, нека им верват тиквите!
94
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кошмара на племето на дявола -евреите и техния платен слугинаж от продажни политици и зомбирани седеруги са вече в будна кома ,след като Иран е ядрена и космическа сила ,а могъщите Русия и Китай ,заедно с държави като Индия ,Бразилия ,и почти всички латиноамерикански държави се обявиха срещу гнусната и подла политика на запада и техния ментор израел тепърва все повече такива добри новини ще сгърчват от болка ционистката пасмина
93
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да бе, как няма да спечелиКГБ никога не губи на избори щото няма никакви избори в Русия
92
2
 
8
 
! Отговори
jan преди 12 години
Омразата на тук драскащите *** не е само към Русия. Тя е към всичко славянско и православно. Комунизъм никога не е имало никъде, а само етапи в развитието на социализма. Така че, който се опитва да си оправи правописа тук, предварително малко да се пообразова, за да не се излага.Колкото и да *** западни ***, те винаги ще си останат втора ръка хора - е може за награда да получат кокалче.

Спонсорирани публикации