Предложение на месеца

Брус Спрингстийн и едни от най-свежите млади групи
Обновена: 29 мар 2012 10:21 | 29 мар 2012 09:47, Александър Попов
0
Предложение на месеца
Брус Спригстийн. Снимка: Reuters

Ето ни отново с месечните ни предложения за качествена музика от по-комерсиалните жанрове. Този път ще се разпрострем в цели три парчета, защото те успяха еднакво силно да привлекат вниманието ни през този месец.

Първите две  парчета са вече добре познати, но авторите им са две слабо известни групи и затова допълнителното им разпространение едва ли ще навреди на някого, а да не говорим и за нашето пълно възхищение и към двете изпълнения.

Първата банда е от Лос Анджелис, изгря в последната една година с дебютното си парче и макар все още да не е утвърдено име върви към доста добро бъдеще в следващите години. Става въпрос за страхотните Foster The People и тяхната песен "Pumped Up Kicks", която въпреки че излезе преди повече от година все още хваща много музикални любители неподготвени с изненадващо мекия си и пленяващ саунд, така  характерен за младата момчешка банда. Това толкова любимо инди звучене успя да завладее музикалните фенове по целия свят през последните пет години.И когато говорим за него някакси не може да пропуснем едно от най-красивите и въздействащи инди парчета за този период. То вече е старо, първото му издаване беше през 2010, но и досега не е достигнало заслужената си популярност, а изпълнителите му – The Naked And Famous, група от Нова Зеландия, все още нямат милиони фенове по цял свят, но най-вероятно и това ще се промени скоро.
Разбира се става дума за безупречното "Young Blood", което грабва с отпускащия си и мечтателен саунд и доста силни женски вокали.


Ако сте пропуснали силно позитивното ни ревю на новия албум на големия Брус Спрингстийн , може би не сте разбрали и за излизането на албума въобще.

Затова и ще поместим тук най-впечатляващото парче от Wrecking Ball, а именно наситената с ирландски мотиви "Death To My Hometown", която чудесно се вписва в месеца на деня на Свети Патрик и макар да засяга  тежката съдба на голяма част от населението звучи безкрайно развлекателно и опияняващо.0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари