Общонационално издирване за Братя Галеви

Дупнишките бизнесмени не са открити на адресите им
Обновена: 9 май 2012 14:57 | 9 май 2012 12:15, Красимир Ангелов
177
Общонационално издирване за Братя Галеви
Братя Галеви са в неизвестност. Снимка: Булфото

Пламен Галев и Ангел Христов, по-известни като Братя Галеви, ще бъдат обявени за общодържавно издирване, след като служителите на "Съдебна охрана" не са успели да ги открият на адресите им в село Ресилово, съобщи говорителят на Окръжната прокуратура в Кюстендил Мариана Сиракова.

От прокуратурата допълниха, че преди минути преписката е изпратена в Областната дирекция на МВР за обявяването на двамата за издирване.

Кметицата на Ресилово Силвия Градникова заяви, че във вторник служители на "Съдебна охрана" са търсили двамата в селото, но не са ги открили.

Още по темата

Dnes.bg припомня, че само преди дни Братя Галеви бяха признати за виновни и от Върховния касационен съд по делото за организиране на престъпна група с цел изнудвания.

ВКС намали присъдата на Пламен Галев, постановена от Софийския апелативен съд, от 7 на 5 години.

Ангел Христов пък ще лежи в затвора 4, вместо 5-те години, които му наложиха апелативните магистрати. Решението на ВКС не подлежи на обжалване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
1
 
1
 
! Отговори
дупничанка преди 11 години
Така и не мога да схвана защо толкова ги мразят ! Какво им е на братята , според мен дори са симпатични ! Явно пречат на нечии интереси, явно са навлезли в чужда територия! Има нещо, но какво...малко хора знаят , можем само да гадаем!
134
0
 
1
 
! Отговори
Anonymous преди 11 години
Смърт чрез разстрел за нечестно забогателите и мутрите и тези, които ни държат за каишката !Смърт чрез бесило и за полицаите еничари, които измъчват народа и отдавна са загубили привързаност към дълга и обществото и се възползват от свободията и значката за личен интерес. Смърт за алчните политици лъжци.Смърт за медиите манипулатори, издигащи в култ богатството и промивайки народното съзнаниеСмърт за всички тези, които ни мъчат и експлоатират! РЕВОЛЮЦИЯ НА УМА! СЪБУДЕТЕ СЕ! 12 МАЙ РЕВОЛЮЦИЯ!
133
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
2 -ma da wartiat ziala balgaria , eto e mnogo, naprawo resil,
132
1
 
11
 
! Отговори
vehtiq преди 11 години
Егати и малоумно-идиотцката държава в която живея......не са намерени на адресът им,е мноооо ясно с малкият Маргин си пият питието докато сестрата на Бойко им върти стриптийз на пилон неиде из кълбото..АЙЙЙЙ СИКТИР И СМЕШНАТА ДЪРЖАВА...
131
5
 
2
 
! Отговори
До 164 Гогата преди 11 години
Будала ли си или просто злобен негодник не знам, обаче ако не бяха Цецо и Бойко тия числото на рекетираните, изнудваните и тормозените щеше да още по-голямо!
130
0
 
16
 
! Отговори
цирк ''бг преди 11 години
Телеграма от Южна Африка:''Ало, ''Съдебна охрана'', вече се настанихме, можете да започнете да ни търсите! Аверски привет! Братя Галеви
129
3
 
3
 
! Отговори
Житан преди 11 години
То това общонационално издирване стана общонароден проблем май....Да обявят една трицифрена сума за залавянето им и утре сутрин са вече пред потите на пандела
128
0
 
4
 
! Отговори
въх преди 11 години
Тези двамката, ако са забегнали в Турция ще се слеят с турците и не можеш ги различи, особенно по-дребния!
127
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако не беше в България щях да се смея, но сега ми е тъжно.
126
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
РЕВОЛЮЦИЯ МУ Е МАЙКАТА! ВЛАСТТА В РЪЦЕТЕ НА ХОРАТА И ВСИЧКИ ЗАКОНИ И ПО-ВАЖНИ РЕШЕНИЯ ДА СЕ ВЗИМАТ НА РЕФЕРЕНДУМ! АКО ЩЕ И ПО ТРИ РЕФЕРЕНДУМА НА ДЕН ДА ИМА! КАКТО Е В ШВЕЙЦАРИЯ
125
1
 
12
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
ДОКАТО НЕ НИ СВАЛИТЕ ПРИСЪДИТЕ НА НУЛЕВО ПОЛОЖЕНИЕ ЩЕ СИ ИГРАЕМ НА ЖМИЧКА ЯСНО ЛИ ВИ Е
124
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Голям *** е това наше правосъдие. Да се смее ли или да псува това е дилемата пред обикновения българин?
123
1
 
26
 
! Отговори
адреса е ЮАР преди 11 години
цецо лъже че много работа са свършили но фактите говорят друго. на 26.03. турски кораб бяга от гранична полиция-ако бяха румънците щяха да го надупчат яко от тях бягане няма. Братя Галеви избягаха зад граница пак с помоща на цецовата гранична полиция. това за свършена работа ли го имаш цецо. Престъпност *** ежедневно 30 *** нападат дискотека в Троян полицията гледа после пази *** махла от българите. ВЕЛИКИ ДЕЛА НА МВР И ЦЕЦО. ТИ СИ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО С ГЕРБ И БОЙКО.
122
0
 
25
 
! Отговори
Житан преди 11 години
4 и 5 години за Галеви ,но за шофьор караш с 52 или 53км. в населено място от 3 до 10г.затвор....Супер правораздавателна система! Честито българи потенциални затворници !
121
1
 
13
 
! Отговори
ee преди 11 години
Логично е тези *** със своите закрилници да гледат цветята откъм корените !!!
120
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия мутри отдавна тряше да ги гръмнат..................
119
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
това не им ли се случва за втори път? Общодържавно издирване, ама те не знаят, че ги търсят. И като разбраха се явиха сами.Имаше нещо такова преди 1-2 години, нали?
118
1
 
5
 
! Отговори
sm[h преди 11 години
ами те много охраненки та отишли да поплуват в Австралия по вълните че да смъкнат някое килце че да стават за наровете ,те ще падат от тях че ще се наранят че после ох мале ще има наказание от хуманите комисии от европата и нашия тати САЩ, то бива лапане ,лапане ама те станали като кебапчета дето ги даваха герберистите на *** общност ,грехота да се охранват така по време на криза.
117
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не е за смях , а за плач !
116
1
 
26
 
! Отговори
аз преди 11 години
Мотаха ги разкарваха ги напред. назад .виновни .невиновни накрая немагииииииииииии.СМЯХ. СМЯХ.СМЯХ.

Спонсорирани публикации