Върнаха Радо Стойчев начело на волейлъвовете

Босовете на централата взеха това решение на общо събрание
Обновена: 16 май 2012 14:45 | 16 май 2012 14:43, Георги Пешев
140
Върнаха Радо Стойчев начело на волейлъвовете
Снимка: Булфото

Управителният съвет на Българската федерация по волейбол върна Радостин Стойчев за селекционер на националния тим. Босовете на централата взеха решение да върнат и целия му щаб.

От волейфедерацията посочват, че до решението си са стигнали, приемайки съветите лично от премиера Бойко Борисов и " в името на българския волейбол" въпреки "слабото представяне на националите ни в последните две години".

Още по темата

В декларацията се казва още, че връщането на Стойчев е правилното решение предвид евентуалното отказване от националния отбор на Матей Казийски и Андрей Жеков.

"Не сме говорили с Радо Стойчев, дано не каже "Не". Това наше решение е повече от извинение към Радо, в името на България и Олимпиадата", обясни членът на УС на Българската федерация по волейбол Любо Ганев.

"Конфликт между треньора и федерацията не е имало никога, начинът на комуникация не бе какъвто трябва. Всички искаме България да отиде на Олимпийските игри в Лондон.

Ние мислим за волейбола, затова взехме това наше решение. Темата за оставки в УС не е обсъждана месец преди Общото събрание. Със или без подкрепата на Бойко Борисов нашето решение пак щеше да е същото.

Ще бъда огорчен, както бях в събота вечерта, ако Стойчев откаже. Той сигурно също е огорчен, дано нямаме нова сбирка на УС.

Не мога да коментирам дали са подсигурени парите, с които купуваме новата квалификация. Момчетата трябва да излязат да играят, те го могат", добави Любо Ганев.

Още волейболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още по темата: волейболРадо Стойчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
0
 
4
 
! Отговори
K.Атанасов преди 11 години
Подкрепям мненията, че беше срам, заради загуба от Германия пак да се правят рокади. пълна глупост! Радо е доказан и ще се доказва, дано да е с България и момчетата, които играят сърцато! Само размирици им трябват и без това напрежение при нас винаги има! А за Бойко - да, според мен имаше право, като лице на Държавата, която дава пари за организацията на турнира, да тропне и изиска това, което всеки българин иска - РАДО ДА НИ ВОДИ! Успех на нашите, да ни радват нас - ФЕНОВЕТЕ!
125
1
 
6
 
! Отговори
PD преди 11 години
Уважаеми сънародници,Забравете за Олимпиадата. С тази история вече нямаме борбено способен отбор. Едва ли ще успеем да се противопоставим на Франция, ако мача се завърже. Естествено очаквам някакво опълчение от наша страна, победа над някой от фаворитите, и то при условие че стигнем до олимпиадата, но толкоз. И все пак ще гледам мачовете и ще стискам палци за Българския национален отбор, и ще се надявам да не съм прав до последната точка.
124
2
 
1
 
! Отговори
PD преди 11 години
като изключим емоциите и задължително виновните УС на БВФ какво точно се случи:Недоволен от оценката на УС "Великия" треньор Р.Стойчев разцепи националния отбор. Всичко останало са емоционални и закъснели реакции на участниците в конфликта. Причините вероятно са доста дълбоки, но да се занимаваш с политика е по лесно от колкото да играеш и да тренираш. Жалко че дори велики играчи и треньори, в БГ се занимават с различни неща от това с което са станали велики.
123
2
 
10
 
! Отговори
Данчо да си ходи преди 11 години
ИНДЖИНЕРЪТ пак се изтъпанчи, този път в Блиц: Р.Стойчев умишлено допуснал загуба срещу Германия (???) , а пък ако Казийски не играе,това е ПРЕДАТЕЛСТВО ??!!!! Този изкукуригал вече остарял човек чува ли се какво и говори и защо смята,че всички трябва да играят не за честта на БГ, а заради него - Данчо и наглеците около него? И откъде накъде Казийски и други играчи са длъжни да търпят гаврите му с треньорите и със самите тях! По-лесното беше МС да спре парите на БФВ и хрантутниците след 3-4 месеца да си ходят. Та те изгониха Пранди, сетне Стойчев, сетне върнаха Пранди, сега пък неговият заместник! Лично ИНДЖИНЕРЪТ чрез интриги изгони навремето Пл.Константинов. Тези хрантутници да си ходят, а играчите да престанат да се връзват на номерата им
122
1
 
8
 
! Отговори
почитател преди 11 години
Радо Стойчев не е пионка , за да го разиграват разни *** от различен калибър . ТОЙ Е ВЕЛИК ТРЕНЬОР !
121
0
 
7
 
! Отговори
!!!!! преди 11 години
Д. Л. е голям *** !!!
120
1
 
2
 
! Отговори
До Бранник преди 11 години
Бойко сам си се намесва и се вре навсякъде с "компетентното си мнение по всичко".
119
3
 
14
 
! Отговори
Моника преди 11 години
"Върнаха Радо Стойчев начело на волейлъвовете" - Да, върнаха го, но с 20 години назад - отново в Родината от където тръгна по световните сцени и достигна световни върхове, обаче сега с омърсено име, заради службогонските интереси на хората от Федерацията и пилешкия мозък на Г-н Пожарникаря - Главен Главнокомандващ Народният парад - футболиста, танкиста, голфъра и сега оказа се и волейболист... Сирк дьо Болей (мозък)...
118
2
 
4
 
! Отговори
Разбирач;-) преди 11 години
до rument .."Ако пиша с термини,никой няма да ме разбере,за това ако някой има някакви въпроси относно волейбола,нека пита,няма нищо срамно,а не да пише глупости."Хайде бе спортиста! Докога ще те чакам да се обясняваш на всички колко си по-по-най. Или и на тебе ти е виновен Б.Б. :)))))))))))))))
117
0
 
21
 
! Отговори
Тимур преди 11 години
Боже,защо моят измъчен народ трябва да преживява унижение след унижение?Не стига,че социално,икономически,,екологически,сме най-зле - оклепахаме и спорта!Единственият що-годе конвертируем - волейбола,и него го затрихме!С простотията си!С манталитета си!Докога - Господи???
116
5
 
6
 
! Отговори
ТАЙСЪН преди 11 години
МАРТИН СТОЕВ С ДОГОВОР ЗА 4 ГОД. И КОЙТО ИСКА ДА СИ ХОДИ. ТОВА Е НАЧИНА!
115
1
 
27
 
! Отговори
Дедо ви преди 11 години
На местото на Радо НЕ бих се върнал докато 'бизнесмена *** Ганев(бай ***) и покровителят му-председател не си подадат оставката.Аман от ***!
114
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако има достойнство и чест Радо Стойчев ще откаже да се върне.Те така или иначе след това пак ще го изритат.На свинете Ганев и Лазаров трябва да се поиска оставка веднага.Тук вина има пряко премиера,който повлия на решението на федерацията.Радо трябва да им покаже "първото движение на ватмана"на тия нещастници.
113
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този Любо Ганев обаче е такъв гнусен далавераджия,че дори задминава Боби Перуката в БФС. И като си помислиш,че някога тези хора бяха добри спортисти...
112
0
 
2
 
! Отговори
rument преди 11 години
Мълчиш,явно си поредния "разбирач" който изказва мнение тук,смях бате.
111
3
 
11
 
! Отговори
МИТКО преди 11 години
БОЙКО БОРИСОВ - БАЩА НА ВСИЧКИ ДЕЦА! (ТОВА БЕШЕ ЕДНО ВРЕМЕ ЛАФ ЗА СТАЛИН, АМА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ....)...
110
3
 
0
 
! Отговори
rument преди 11 години
Знаем ги "разбирачите" като теб,кажи ми основните грешки(а),които направо Радо,да те видя колко ТИ разбираш от играта.
109
5
 
0
 
! Отговори
rument преди 11 години
Разбирач - какъв анализ да ти дам бе пич????и колко разбираш от волейбол????? нито знаеш колко години съм играл,нито в коя държава,нито в кой отбор,аз не съм тези които си чешат езиците в тоя форум,трябва да напиша роман за да ти обясня за играта,дали ще ме рабереш??????????
108
2
 
0
 
! Отговори
rument преди 11 години
PD - нищо не си признавам,докато не стъпиш на игрището,като играч или като треньор,няма как да разбереш тръпката и напрежението,така че по спокойно разбираш ли :)))
107
0
 
1
 
! Отговори
Разбирач;-) преди 11 години
до rument '....аз съм тренирал волейбол и претендирам че доста повече разбирам от теб от тази игра,а не си чешам езика."Дай характеристика и анализирай играта на капитана, ако можеш, за да те преценя колко разбираш от този спорт.

Спонсорирани публикации