Залози във Франция – ще остане ли Карла със Саркози?

Според някои съпругата на експрезидента ще си потърси нов мъж на власт
Обновена: 21 май 2012 14:50 | 21 май 2012 11:51,
43
Залози във Франция – ще остане ли Карла със Саркози?
Саркози и съпругата му се върнаха към обикновения начин на живот. Снимка: Reuters

Броени дни след завръщането на Никола Саркози и третата му съпруга Карла Бруни към живота на обикновени френски граждани във Франция започнаха да се правят залози колко дълго ще просъществува бракът им, пише в. "Кориере дела сера".

Предположенията са, че Бруни ще изостави съпруга си след дни, седмици или месеци и ще си потърси нов мъж на власт, защото не се задоволявала с дефиницията "бивша".

Същевременно интересът към новата първа дама - приятелката на френския президент Франсоа Оланд - Валери Трирвильор, не секва. Валери имаше бойно кръщене като партньорка на президент по време на срещите на Г-8 и НАТО в САЩ. Там американците побързаха да я нарекат не "първа дама", а "първата приятелка", посочва в. "Фигаро".

Засега Валери се постара да остане възможно най-далеч от политиката, за да не отклонява ненужно вниманието от първото участие в срещи на върха на Оланд. Тя дори отказа да отговаря на въпроси на журналисти, събрали се във френското посолство във Вашингтон.

Според нейни приближени Валери за момента се задоволява да наблюдава какво се случва, после ще размишлява върху видяното и ще реши каква роля да играе в бъдеще.

Приятелката на Оланд изпитва неоправдана и нерационална ревност към неговата бивша партньорка Сеголен Роаял, пише британският в. "Дейли телеграф", като се позовава на френски медии.

Говори се, че Роаял може да бъде председател на долната камара на парламента при победа на социалистите на парламентарните избори през юни. Но Валери се притеснявала от Сеголен не в политически, а в личен план.

Неотдавна сп. "Пари мач" написало за един от синовете на Оланд, че е син на "настоящата двойка" Оланд-Роаял и това вбесило Валери, която пратила гневно съобщение до автора на статията.

За последно Оланд-Роаял публично бяха двойка през 2007 г. за тогавашните президентски избори. Оланд и Роял имат четири деца от 30-годишната си връзка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ми наш Боце нали е свободен - да праща сватове
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Карла отне Рафаел от младата му жена с която беше 5 години/дъщеря на философа БХЛ/,тя написа книга за тази история и нарече Карла -Терминатора,купуваха скнигата по 5000 бройки на ден и стана топ-бестселер във Франция преди 8-9 години.Всички канали вземаха интервю ат тази млада писателка,която след това написа много книги и има световен успех.
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато Карла беше топ-модел с нея имаше още 5-6 топ-модели,нито една не е приятелка с нея.Нито една от тях не беше на сватбата и със Сарко,това говори много.Кембел ,Кейт Мос,Сидне Крафорд,Карал Мидлер, Карамбьо, и т.н.никоя от тези велики топ модели не каза една хубава дума за нея.Сега ще чакаме спомените от тях.
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Jiveq vyv Francia, tova e takava *r... taz Karla , che ne e za razpravqne, prosta i grozna
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Карла е лигава и много посредственна.Само кокетира и прикрива женските си хитрости.
30
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Карла си написа песен малко след брака си със Сарко и там разказва за любовните си авантюри с 30 мйже все известни.Тя беше любовница на един академик 83 годишен,той направи така да стане с първа награда на музеката,след това тя свали синът му Рафаел /разведе го/ и роди син от него,ето това е Карлита.След това намери приятел на Сарко да я запознае и да го свали.Сарко се ожени за нея да отмъсти на Сесилия.Та нека се радват на бракуването си.
29
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мухльото, понеже никоя нормална жена не му връзва и затова разправя че всички били к*рви - това е отмъщението на мухльото :)
28
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Говорим си оня ден с един ***, покрай нас минава едно хубаво момиче и той вика: "Скиваш ли я тая?". Викам "Скивам я и к`во?", а той :"Тя е к*рва". А аз го питам "Отде знаеш, спал ли си с нея?" А той казва "Не". Тогава? Сигурно някой твой приятел е спал с нея? Той пак вика "Не". Ами тогава? Как реши че е к*рва? Ами някой си(същия *** като него) му бил казал. Та същата работа и с Карла - била к*рва, ама що? Ами щото така казвали девствените мухльовци. Ай сиктир на мухльовците ще кажа аз.
27
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Първата приятелка на Оланд.......Скоро за някой президент-гей ще съобщават:"Президентът беше придружен от първият си приятел....." или "съпругът на президента..."
26
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Карлита е печена ку*ва - професионална, така да се каже. Вие не я мислете, ще си намери друг, въпреки грозните пластични операции.
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няколко "разбирачи" твърдят че Карла била стара. Е, драги ценители на изящната хубост, колко жени на тази възраст ходят без грим? Ама хубаво си помислете. Много *** подцениха Карла Бруни и докато се осъзнаят, тя вече даваше акъл на Сарко за външната политика на Франция. Искате ли да сте поредните *** които подценяват противника? Ако една жена каже че си търси президент за мъж и го намери преди да е минала година, значи че тази жена много добре знае какво иска и как да го постигне.
24
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
/Карла е родена от любовна връзка на майка и Марица с млад мъж/по-млад 22 години /,9 години есо били любовници.Бруни Тедечи дава името си на Карла но и казва че не е биологичен баща.Баща и -сега живее в Бразилия.Тя има пари около 30 милиона/апартаменти и вили/Малко ме съмняма да живее дълго със Сарко,докато отмине бурята за барите изчезнали от ООН.Ще видим.Но ,Карла е с много пластики по лицето,очите,скули пластични,зъби и т.н.Тя няма никакво образование станала манекенка на 15 години.
23
3
 
9
 
! Отговори
дедо Тъпчо преди 11 години
Абе колкото повеке пари и власт имат некой мъже,толкоз повеке чавка им изпила акълат...Как може да са остаят нек`ква фуста да им са качи на главата и то на тази де сички я видят...Яз че ви кажем един мой случай такъв и как опраих нещата-Един ден си идем от гората и носим дръва и що да видим-бабата ми седнала на столат,турила краката на масата,лапнала цигара,гледа лапатопа и вика дърто,веке нема ти слугувам с еманципация сам веке,сипи една мастика и да не си посмел да *** тормозиш,оти ша протестирам у фейсбукаГледам я -будна а ломоти гачели балнувавикам сигурно нещо и прегрела системата а лапатопа кат нещо ми захендри я го удрим и са оправа и викам требе и помогнем и на дъртата и как си дрънкаше кат и отперих един зад врато та чек нагълта фасаи о,чудо невиждано-кат скокна и дорде са обърна ми сипа и мастиката и мезето тури,та и *** цалуна бържеТа тъй са лекуваме ний простите ора и затуй жените са ни харни,гледат си дяцата и за щурутий не мислят...
22
1
 
8
 
! Отговори
до 25 преди 11 години
Точно СЕГА пък Карла "Freak Face" Бруни ИЗОБЩО не става, освен може би за плашило на бустана. Ти виждал ли си и скоро подпухналата мутра от пластичните операции? А и нали се сещаш, че ще става все по-зле положението с всяка следваща хирургическа намеса, преди тотално да и се разпадне фейса!
21
2
 
14
 
! Отговори
Сикола Наркози преди 11 години
Карла прилича вече на *** с тия операции по фейса, кой луд (богаташ) ще я вземе вече??Преди беше топмодел, така е... Но в момента жената на Оланд изглежда доста по-свежа и по-добре от нея.Наркози ще и е последната спирка, тя да се моли той да не я изхвърли, ама вече подсигури с детето :)
20
4
 
3
 
! Отговори
Томас преди 11 години
колкото остана Йончева с оня
19
1
 
4
 
! Отговори
djon преди 11 години
Определено НЕ
18
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Карла ще му бие шута, но не точно сега, а след няколко години... може и да не чака толкова. Тя е с потекло, кариера и вдигаше имиджа на Сарко, не обратното. И точно сега става, та дрънка, печените ще ме разберат. Малките са само свежо месо...лесни и вдигащи самочувствието на застаряващи импотенти.
17
3
 
12
 
! Отговори
20 преди 11 години
Ама наполеон е живял в кой век бе..!Бруна е абсолютна ***,ботоксова стара чанта,да не би да е носител на Нобелова награда!!Тя залагаше на външния си вид а не на интелекта.Ти за интелигентна жена ли вземаш тия дето са изчукали половина певци и артисти,ожени се стария а роди дете на сина му..Къде с видя тая интелигентност в бруна
16
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Карла Бруни идва при Росен Плевнелиев.

Спонсорирани публикации