Две жени загинаха при зверска катастрофа във Варненско

Виновният шофьор фучал бясно по мокър път
Обновена: 29 май 2012 14:48 | 29 май 2012 14:00,
80
Две жени загинаха при зверска катастрофа във Варненско
Снимка: архив, Булфото

Две жени са загинали при зверска катастрофа на пътя Варна-Кичево-Оброчище, съобщиха от полицията във Варна.

Драмата се разиграла около 18.00 часа вчера, когато 32-годишен добричлия фучал с бясна скорост по мокрия и хлъзгав път, обвит в мъгла.

Неблагоприятните условия и мокрият асфалт му изиграли лоша шега. Колата му се завъртяла, навлязла в лентата за насрещно движение и се ударила странично с дясната си страна в движещото се насреща “Пежо 308” с варненска регистрация, управлявано от 37-годишна варненка.

От удара на място са загинали двете пътнички на добричлията – на 27 и на 73 години. Виновният шофьор бил откаран в болницата с контузия на таза и гърба, но без опасност за живота.

Шофьорката на Пежото също е в болницата с две фрактури на десния крак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още по темата: катастрофадве жертви
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
12
 
! Отговори
ТХ преди 11 години
до Never MindМного е наивно да мислиш, че всички сме равни. Това е пълна глупост. НЕ СМЕ равни- някои хора сме доста по- умни от други и съответно НЕ правим селянии, с които да пречим на себе си и на околните.
26
5
 
13
 
! Отговори
до Never Mind преди 11 години
Преди да категиризираш толкова категорично, ела първо попътувай по споменатите пътища, понатрупай впечатления от водачите, каращи автомобили с ТХ регистрация и тогава ръси умни коментари. (Ако имаш късмет да не те отнесе някой "равен" с теб)Тук хората споделят опит и наблюдения, а не плодовити мисли... Отворко.
25
10
 
5
 
! Отговори
Never Mind преди 11 години
Извинявам се, ако някой ще се обиди от коментара ми, но смятам, че само ограничени хора като 24:ТХ и 25:Варна биха си позволили подобни глупави изказвания. Всички сме равни, независимо от къде идваме, и не можем да поставяме под общ знаменател хора от един град, държава и т.н.
24
12
 
14
 
! Отговори
ТХ до ИВА преди 11 години
Напротив, регистрацията на автомобила означава много. Щом е ТХ, У, Н, СС, РК, КН, РА, РР, СТ, Х, М, и ВР, значи шофьора е потенциално опасен за себе си и за околните.
23
7
 
10
 
! Отговори
просто факти преди 11 години
Имайте в предвид , че всички пътища над град Варна в посока Добич и Балчик са идеално прави !
22
4
 
40
 
! Отговори
Варна преди 11 години
Редовно пътувам по този участък до Каварна, както и по пътя за Добрич през с. Стожер - е повярвайте ми, всеки път някой *** с техеранска регистрация, абониран за безсмъртие ми изправя косите. Особено тези дето изпреварват в насрещната лента и се разминаваме на магия. Не че няма и варненски ***, търсещи близка среща с Всевишния, но тези от Добрич са безспорни шампиони по идиотизъм на пътя (да ме извинят пернишките им конкуренти)...и след всяка такава среща си паля свещ в църква.
21
7
 
15
 
! Отговори
ТХ преди 11 години
до 22Явно и жена ти е толкова варненка, колкото и ти, щом и тя казва "варналии", вместо "варненци".
20
7
 
14
 
! Отговори
Ива преди 11 години
Абе не ви ли е срам, да спорите кои са по-големи кратуни - варненските или добричлийскитеВ статията се говори за нелепа смърт, за жертви, за престъпно поведение на пътя. Товам че автомобилът е с регистрация ТХ нищо не означава, как може да сте толкова плиткоумни?
19
5
 
3
 
! Отговори
До 16 ТХ преди 11 години
Еми немога, жена ми варненка не ме пуска.Жената каза , че съм бил пример за варналии
18
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво значение има от къде е, от ТХ, Х, РК или още други забутани градове от селски тип...наказания няма, наказания....аз съм виждала и с регистрация С, РВ и В да правят простотии по пътя
17
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"32-годишен добричлия фучал с бясна скорост по мокрия и хлъзгав път, обвит в мъгла"Бах художественото описание. Стажанти ли ви пишат вестника, господа?
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да.
15
5
 
18
 
! Отговори
Never mind преди 11 години
Не искам да защитавам никого, напротив, но въпроса не опира до това кой от къде е и дали трябва да бъде "изгонен" или "недопускан" от Варна. Живях в този град 6 години и съм видяла какви ли не екземпляри точно с Варненска регистрация. Селянията, особено на пътя, е присъща за целия български народ, за съжаление, и ти Номер 7 го доказваш с коментара си!
14
4
 
5
 
! Отговори
ТХ преди 11 години
до 10Да, най- добре ще е да се изнесеш и да проучиш кои са нещата, които отличават човека от ***. Научи се да ги прилагаш на практика и тогава пак ела.
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Същите са и онези с регистрация " Х". Справка- Симеоновградският Великден.
12
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма смисъл да обиждаме добричлии по този начин, аз съм от Варна, ходила съм в Добрич и разбирам защо се държат като *** на пътя - ми то в техния град няма кьорава кола по улиците, и като мине някой ПИЧ си позволява да прави каквото си искаТрябва наказанията да са много сурови, дори без алкохол в пробит трябва да има затвор за неуместно поведение на пътя
11
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"32-годишен добричлия фучал с бясна скорост по мокрия и хлъзгав път, обвит в мъгла"Дежа ву.Варненския вариант на перничанин...
10
0
 
11
 
! Отговори
ivza преди 11 години
Пази боже да няма среща с такъв ***.Но, така ще е докато безмозъчни законотворци мислят само как да си напълнят джобовете докато могат,а не как предла-ганите и гласувани закони ще предотвратят трагедии като тази.Господа, помислете как да отървете пътищата и спазващите правилата от *** и откачалки.Стига с тази християнщина-крайната мярка е нарушителите да не сядат зад волана до живот.Не казвайте че не е хуманно и справедливо,в противен случай го обяснете на роднините на убитите.
9
13
 
3
 
! Отговори
онбашията преди 11 години
добре че са умрели от колата на джигита, а не случайните участници
8
2
 
16
 
! Отговори
До ТХ преди 11 години
Е аз като съм от Добрич и живея във Варна, да се изнасям ли

Спонсорирани публикации