Ганчев за шефа на НАП: Ще го изкормя!

Явно съм най-големият престъпник в държавата, коментира бизнесменът
Обновена: 30 май 2012 15:15 | 30 май 2012 06:55,
317
Ганчев за шефа на НАП: Ще го изкормя!
Гриша Ганчев вече беше разпитван в ГДБОП. Снимка: Булфото

"Ще го изкормя, ще го удуша със собствените му черва".  Така шефът на „Литекс” Гриша Ганчев е изригнал по адрес на шефа на НАП Красимир Стефанов, съобщава „24 часа”.

Бизнесменът  бе обвинен за закана за убийство на директора на приходната агенция. Според разследващите Стефанов не е чул с ушите си заплахата. Тя обаче му била надлежно предадена от трети човек ден по-късно.

Освен за закана за убийство Ганчев е обвинен и за ръководител на организирана група за престъпления срещу данъчната система, в която влизат още шестима. Наложена му е забрана да напуска страната.

Още по темата
 Делото ще се води от Спецпрокуратурата в София, която на 10 май арестува сина на Ганчев - Данаил, а ден по-късно го обвини за участие в "захарна афера". Той е в управата на "Литекс комерс". С него обвиняеми за укриване на 200 000 лв. ДДС са още петимадуши.

На разпита вчера Ганчев не се е признал за виновен, но дал обяснения. Казал, че е имал друго предвид и че е говорил за друг човек, а не за Красимир Стефанов. Бизенсменът е пуснат под рекордната парична гаранция от  500 хил.  лева.

"Няма какво да коментирам, явно съм най-големият престъпник в държавата", заяви Гриша Ганчев по телефона пред изданието.

"Вече се изморих да говоря. Сега единственото, което ми остава, е да се защитя по подобаващ начин. Тези, които ме познават, знаят, че не мога да извърша такива неща. Имам съмнения за какво е всичко това, но ще си ги запазя. Колкото до паричната гаранция, наистина съм голям престъпник. Хамстера с 14 отвличания го пуснаха с 10 000 лева, значи аз съм по-зловещ. Това е положението", каза още бизнесменът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Те така профилактично обичат да си се излагат ...Преди дни задържаха двама, че се срещали да си говорят... Хамстера бил заговорничил.. не знам си какво.Хубаво всички знаем, че са престъпници, но поне да съберат солидно количество доказателства и да ги тикнат за години в затвора, а не да ги пускат с предупредителни протоколи. Цялата тази дандания е за прикриване на нещо или замазване на очите на ЕС заради предстоящия доклад.. А Галеви ? В нормалните държави отдавна да е имало оставки вече...
57
1
 
11
 
! Отговори
Maketo преди 11 години
всички чорбаджий са за затворо барабар с политиците корейските лагери ке им се видат почивен дом
56
3
 
25
 
! Отговори
osata преди 11 години
От статията разбирам, че тази закана е отправена в момент на афект. Дали има някой осъден за употребата на така популярната българска псувня и толкова често употребявана българска псувня?Но ако са били предприети стъпки по осъществяването на заканата, то тогава нещата стават сериозни.Така че дотук това е едно нищо. Вероятно не е изнесена цялата истина, но пък целта е постигната - има новина, а народът - зрелища!
55
3
 
34
 
! Отговори
Киро преди 11 години
Писна ми от Позьории!В политиката, в правосъдието, в обрзованието , в здравеопазването...навсякъде.Тотално ни взеха за подигравка.За 3 години - всяка седмица Акция, 105 арестувани, 100 оправдани, 5 под гаранция, 0 осъдени и нито един политик виновен за каквото и да е ... до колкото помня дойдохте на власт с изречението - Всеки един политик ощетил България през изминалите години ще бъде зад решетките...
54
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това няма как да мине в съда пределно ясно е. Но последствията от това са огромни:1. Няма да има сделка с ЦСКА.2. Партньорите на Ганчев в Китайския завод - завод, който ще храни половин град до 1 година какво мислите, че ще направят ?! Вече започна да се заговаря за изнасяне на завода ( не знам вярно ли или не )3. Всички бъдещи партньори-инвеститори ?!4. Спорта - В школите на Ганчев са най-добрите ни борци, постоянно излизат талантливи футболисти.5. Може и да е мафиот но поне инвестира млн.
53
5
 
28
 
! Отговори
един човек каза преди 11 години
Да знаете, че чух Цветанов да заплашва с убийство Плевнелиев. А сега го арестувайте.
52
10
 
12
 
! Отговори
Иванчо преди 11 години
Пък и нагъл тоя мишок гришко бе м....о стара не стига,че 20г.прави милиони от незаконна търговия и вместо да си мълчи той ербап ще душил,ще убива,ще мачка той е недосегам плаща много данъци,е те такива като тоя държат икономиката ни в колапс и подържат минимална работна заплата 23г.200-280лв.
51
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всеки,който се интересува знае кой е Ганчев.Страшното в случея не е,че се разследва,срашни са методите.Заплаха за убииство чрез трето лице?Някой казал на някого,че някой казал,че ще го разпори?????Дежурното обвинение,че някой мислел да убива накого.Абе направете на някой "бизнесмен"една кадърна даначна проверка и го тикнете в затвора,както го правят на запад.Стига с тия Живковистки методи на разправа с неудобните.
50
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дано покрай Гриша Ганчев не се провали и единственият автомобилен завод в България :-( Защитата му обаче е повече от абсурдна! Какво значение има кого е заплашил със смърт!
49
2
 
11
 
! Отговори
Markos преди 11 години
Всеки който е виновен да си понесе наказанието.Но ми се струва че се изпълняват поръчки на определен кръг от хора, като целта е да се смачка гриша ганчевКато закопчаха хамстера за подготвяне нс покушение срещу висш полицай, същия този хамстер беше освободен след като му съставиха предупредителем протокол.е питам това ли е евроюейски модел на управление
48
2
 
12
 
! Отговори
Киро преди 11 години
Еее не тука вече се пооляха само да вдигат шум. В никакъв случай не защитавам Ганчев, напротив, но как може 1 ден да се върти новината, че е задържан за заплаха за убийство на база на 2 изречения предадени устно от 3-ти човек..Това е несериозно ЦВ.ЦВ., не заради друго, а заради факта, че вие не можете да задържите престъпници с къде по-силни доказателства, че с това ли мислите ще минете?! Само вдигате прах в очите да ви ***. btw вчера оправдаха тоя, дето намушка Мишо Ганев с нож...СМЯХ В ЗАЛАТА
47
3
 
6
 
! Отговори
до 50 преди 11 години
тоест, ако изрично не упомене името на човека, към когото отправя заплаха, остава безнаказан, защото никой не може да докаже, че се отнася за него?много ... удобно?
46
5
 
18
 
! Отговори
zapoznat преди 11 години
Тиквата е решил да вземе завода на Гришата...
45
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И как точно се доказва това ако няма запис със СРС ?! Рекъл-Казал ... То така всеки може да набеди някого и да го съди ?!
44
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аз колко пъти съм се заканвал че ще убия жената, досега да са ме екзекутирали за рецидив ...а за майката на шефа какви работи съм приказвал, направо се чудя как не са ме прибрали още
43
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Казал, че е имал друго предвид и че е говорил за друг човектоест, ако заплахата е била към друг човек, не е подсъдно?
42
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ковачки престъпник ощетил хазната с над 15 милиона лева е признат за НЕВИНЕН. Сега се захванаха с Ганчев за 200 (ДВЕСТА) ХИЛЯДИ ЛЕВА ?!?! Не знам да се смея ли или да плача, но цирка продължава с пълна сила. Спокойно могат да се преместят в Младост до Била където е разположен цирка в момента.И при Ганчев е кьорфишек. Ще го мотаят докато му объркат работите и ще го пуснат по живо по здраво.. Нали се сещате как ще изглежда в очите на партньорите на Ганчев и какво ще стане със завода ?!
41
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
скоро след доклада на ЕС всичко ще си дойде на мястото
40
14
 
16
 
! Отговори
Щастлив преди 11 години
Отново радост за ушите! Червената *** реве :)
39
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЯВНО ДА! Гоце и Румен Петков имат много за казване!

Спонсорирани публикации