Ганчев за шефа на НАП: Ще го изкормя!

Явно съм най-големият престъпник в държавата, коментира бизнесменът
Обновена: 30 май 2012 15:15 | 30 май 2012 06:55,
317
Ганчев за шефа на НАП: Ще го изкормя!
Гриша Ганчев вече беше разпитван в ГДБОП. Снимка: Булфото

"Ще го изкормя, ще го удуша със собствените му черва".  Така шефът на „Литекс” Гриша Ганчев е изригнал по адрес на шефа на НАП Красимир Стефанов, съобщава „24 часа”.

Бизнесменът  бе обвинен за закана за убийство на директора на приходната агенция. Според разследващите Стефанов не е чул с ушите си заплахата. Тя обаче му била надлежно предадена от трети човек ден по-късно.

Освен за закана за убийство Ганчев е обвинен и за ръководител на организирана група за престъпления срещу данъчната система, в която влизат още шестима. Наложена му е забрана да напуска страната.

Още по темата
 Делото ще се води от Спецпрокуратурата в София, която на 10 май арестува сина на Ганчев - Данаил, а ден по-късно го обвини за участие в "захарна афера". Той е в управата на "Литекс комерс". С него обвиняеми за укриване на 200 000 лв. ДДС са още петимадуши.

На разпита вчера Ганчев не се е признал за виновен, но дал обяснения. Казал, че е имал друго предвид и че е говорил за друг човек, а не за Красимир Стефанов. Бизенсменът е пуснат под рекордната парична гаранция от  500 хил.  лева.

"Няма какво да коментирам, явно съм най-големият престъпник в държавата", заяви Гриша Ганчев по телефона пред изданието.

"Вече се изморих да говоря. Сега единственото, което ми остава, е да се защитя по подобаващ начин. Тези, които ме познават, знаят, че не мога да извърша такива неща. Имам съмнения за какво е всичко това, но ще си ги запазя. Колкото до паричната гаранция, наистина съм голям престъпник. Хамстера с 14 отвличания го пуснаха с 10 000 лева, значи аз съм по-зловещ. Това е положението", каза още бизнесменът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз като не съм добре нека и на другите да им е зле
77
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Език мой,враг мой.Да заплашваш държавен служител, при изпълнение на служебните му задължения, пряко или косвено, според скалата на престъпленията си е доста голямо престъпление.Това води до корупция и фатални последици както за заплашения служител,така и за държавата.
76
7
 
23
 
! Отговори
борец преди 12 години
Колко хубаво беше когато БКП-БСП беше на власт. Всички борци, боксьори, ДС-ченгета, неграмотни ***, но верни на партията си крадяхме безнаказано. А сега щом и Брендо е в затвора не е добре работата. Но нищо поне обикновенните хора ще са по добре.
75
26
 
34
 
! Отговори
Kreti преди 12 години
ГРОБ се оляха не знам кой поръчал това , но дори и мутра Ганчев построи завод за коли и отвори работни места . А какво правят Чоко и Боко за България, НИЩО!Само знам че на тези избори ще гласувам срещу ГРОБ !!!!!!!!
74
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
поредния кьорфишек
73
2
 
31
 
! Отговори
? преди 12 години
3-годишна условна присъда получи бизнесменът Христо Ковачки по обвинение за укриване на над 16 милиона лева данъци.Софийският градски съд го призна за виновен и определи условната присъда, която е с 5 години изпитателен срок.Освен това енергийният бос трябва да плати и глоба от 20 000 лева, а 1/10 от имуществото му ще бъде конфискувана. Той ще трябва да плати и 42 586 лева разноски по делото.НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА....
72
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 79 Ганчев едва ли е чист , НО мутри като Б.Борисов и Цв.Цветанов да раздават правосъдие
71
2
 
7
 
! Отговори
макето преди 12 години
Ега огин те изгори вино да не пийнеш и жена да не пипнеш докат си жив чорбаджио
70
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Тези, които ме познават, знаят, че не мога да извърша такива неща"Е това се казва наглост. Този индивид знам какво прави още от времето на контрабанда на петрол. Неговото богатство е резултат на измами към държавта. Сега ми се прави на душичка. Я в кауша до живот.
69
4
 
5
 
! Отговори
бай Иван преди 12 години
смятаме вече за невинен - Криминален елемнт който е с по малки престъпления До там ли я докарахме ?Кажи им Гриша , какво като не съм чист има по мръсни :) При разпданала се държава това е положението !!!
68
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
76, гаранцията се определя въз основа на имотното състояние на даден човек, а не въз основа на престъплението! Идеята на паричната гаранция е да е достатъчно голяма за да няма интерес обвиняемия да се укрие!
67
9
 
20
 
! Отговори
Станишев преди 12 години
И този беше от назначените капиталисти, демек наш човек. Всички наши хора почнаха да го закъсван , най вече ние на "Позитано" 20. Вече няма пари дори за хонорарите на нашите плювачи от форумите.
66
13
 
18
 
! Отговори
? преди 12 години
пълен фарс е това от страна на ГЕРБ.... боко по никакъв начин не се отличава от досегашните управници...БОКО забрави ли предизборните си обещания? защо доган не е осъден за нищо???????? нали обеща разследване какво стана? пълен *** са тези измислени политици "време е някой да изчисти ***"
65
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
64, Ганчев сам си призна, че някого е заплашвал със смърт! Дори да приемем, че това не е шефът на НАП престъплението си е пак престъпление!
64
2
 
16
 
! Отговори
емигрант преди 12 години
Някой да смята че този Ганчев е невиниен ? Едва ли :)едва ли има някой да не знае че "ганчев " ковачки "доган " , "мечки" "круши" и други криминални елемнти не са рожба на една майка
63
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преди малко пак имаше земетресение. На 11-ти етаж съм в София и го усетих...Днес беге няма ли да изригнете с новина ?
62
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гриша, Гришааа, идват избори. Плащай, че ще те смачкат.
61
5
 
29
 
! Отговори
нас преди 12 години
За обвинения за окрити данъци в размер на милиони .. гаранция 50 000 ... за обвинения за окрити 200 хиляди гаранция от 500 хиляди... абсурдистан е пълен.. относно заканите от 3-то 4-то 5-то лице чути и преразказани дори незнам какво да коментирам... ама и аз викам че е време да се изкормят всички тези които е..ха майката на държавата. А относно Ганчев.. явно е спрял да си плаща вноската при боко и цецо друг вариант не виждам за тези акции...
60
3
 
12
 
! Отговори
аз преди 12 години
че кой не е беснял с-у данъчни- особено с-у дебилщината на някои от тях...........това все още нищо не значи..............и като не могат за друго да му се хванат, та заплаха за убийство..................поредната глупост........аз се чудя ,обаче, що за баща е да остави с толкова пари синчето си из панделата...........ето тук е голямата игра...............
59
5
 
30
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
онези дето отвличаха хора са на свобода срещу символични суми!онези дето натрупаха милиони с крадене на коли и тяхното застраховане при СИК ...ВИС...ИПОН са безнаказани ...онези с банките и финансовите пирамиди....хр.ковачки с 16 милиона задължения е оправдан! шефа на СОС София...но виждаме че приближените на дон боко и дон цецо са ЗАСТРАХОВАНИ! цветелинка бориславовапашатамаджо.......че и дон боко като охранител се е не само заканвал....пък днес е министър председател!