Ганчев за шефа на НАП: Ще го изкормя!

Явно съм най-големият престъпник в държавата, коментира бизнесменът
Обновена: 30 май 2012 15:15 | 30 май 2012 06:55,
317
Ганчев за шефа на НАП: Ще го изкормя!
Гриша Ганчев вече беше разпитван в ГДБОП. Снимка: Булфото

"Ще го изкормя, ще го удуша със собствените му черва".  Така шефът на „Литекс” Гриша Ганчев е изригнал по адрес на шефа на НАП Красимир Стефанов, съобщава „24 часа”.

Бизнесменът  бе обвинен за закана за убийство на директора на приходната агенция. Според разследващите Стефанов не е чул с ушите си заплахата. Тя обаче му била надлежно предадена от трети човек ден по-късно.

Освен за закана за убийство Ганчев е обвинен и за ръководител на организирана група за престъпления срещу данъчната система, в която влизат още шестима. Наложена му е забрана да напуска страната.

Още по темата
 Делото ще се води от Спецпрокуратурата в София, която на 10 май арестува сина на Ганчев - Данаил, а ден по-късно го обвини за участие в "захарна афера". Той е в управата на "Литекс комерс". С него обвиняеми за укриване на 200 000 лв. ДДС са още петимадуши.

На разпита вчера Ганчев не се е признал за виновен, но дал обяснения. Казал, че е имал друго предвид и че е говорил за друг човек, а не за Красимир Стефанов. Бизенсменът е пуснат под рекордната парична гаранция от  500 хил.  лева.

"Няма какво да коментирам, явно съм най-големият престъпник в държавата", заяви Гриша Ганчев по телефона пред изданието.

"Вече се изморих да говоря. Сега единственото, което ми остава, е да се защитя по подобаващ начин. Тези, които ме познават, знаят, че не мога да извърша такива неща. Имам съмнения за какво е всичко това, но ще си ги запазя. Колкото до паричната гаранция, наистина съм голям престъпник. Хамстера с 14 отвличания го пуснаха с 10 000 лева, значи аз съм по-зловещ. Това е положението", каза още бизнесменът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трейс груп печелят конкурси на гърба на подизпълнителите като не им плащат. А подизпълнителите като са натясно, пък не плащат на работниците. Но затова нашия премиер, бореца за човешки правдини, си затваря очите.
37
3
 
21
 
! Отговори
@21 преди 11 години
*** и Трейс не могат да ги баенат - там от години всичко е легално и на светло - касови апарати, фактури, плащат си ДДС и другите данъци....когато можеха да ги спипат в крачка други бяха на власт, ама не си мръднаха пръста......защо ли, другари?
36
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не искам да коментирам извършил ли е или не престъпление. Като се представят доказателствата ще се разбере. Сега само гадаем тук.Друго наистина ми направи впечатление - размера на паричната гаранция..Вярно, че тя се определя до някъде от имотното състояние на арестувания, но все пак наистина къде къде по големи престъпници ги пускат за по 5-10 бона...Какво е това ?
35
1
 
16
 
! Отговори
до 31 преди 11 години
Тия които крадоха до 1997 г, сега раздават правосъдие. Затова законът за конфискация е от 1998г насам.
34
2
 
17
 
! Отговори
до 19 преди 11 години
ПРАВ СИ КИЛЪР. ВСИЧКО Е ЦИРК, АМА НЕ СЪВСЕМ. НЯКОИ ХОРА КАТО МИХАИЛ МИХОВ-"БИРАТА", БОБИ ЦАНКОВ, ГЕОРГИ СТОЕВ. КОГАТО ЕДНА МУТРА СЕ ФИКСИРА ВЪРХУ НЕЧИИ ПАРИ И БИЗНЕС, ИСТИНАТА НЕ И ИЗНАСЯ И НЯМА ПОДБОР НА СРЕДСТВА. И НЕ ЗАБРАВЯЙ ЗА "СВЕЩЕНИЯ МУ ИМИДЖ". ЕМ СЕ ТРЕПЕ, ЕМ И ИМИДЖА ДА Е ЛЪСКАВ.Е ТОВА АКО НЕ Е ПСИХОПАТИЯ. И ТОВА НИ УПРАВЛЯВА!!!
33
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И най-малкия престъпник да си, трябва да си понесеш наказанието! А гаранцията се определя според материалното състояние. Така е в цял свят!
32
3
 
17
 
! Отговори
до 28 преди 11 години
Да, на търга Трейс обявяват по-ниски цени, а после ги утрояват неофициално. Сега за тези мостове, за които толкова дрънка Бойко ще участват пак те може би с другата придворна на всички правителства фирма ГБС , ,но БЕЗ КОНКУРС. Важното е да имат хората работа, че да заделят процента за Б.Б.
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
32Не, на запад свирките са по скъпи.
30
10
 
29
 
! Отговори
GG преди 11 години
Поредния ГЕРБерастски кьорфишек.
29
2
 
10
 
! Отговори
@27 преди 11 години
Като си толкова успешен, защо се махна от БГ - издирват те за данъчни измами ли?
28
21
 
23
 
! Отговори
ФАКТ преди 11 години
Жалки са червените. Народът ги ИЗМЕТЕ на изборите, това много бързо го забравиха. Сега тръгнали да обвиняват герберите, а 22 години се крадеше по най- безобразен начин. Цветанов може да има 6 апартамента, ама ганчев има 60 фирми!!!
27
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чудно ми е кога групировката от Варна, която притежава почти цяла България и върти милиарди ще дойде на дневен ред за прокуратурата? Май никога :)
26
21
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гриша Ганчев или Петкан Петканов - все тая. Нарушиш ли закона, теглиш си последствията.Това е хубавото от три години насам. България май ще стане нормална държава.
25
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
24Абе много лоши тия от Трейс бре. Строят за 4-5 пъти по ниски цини от червените обръчи! Как не ги е срам! Ами другарите какво ще лапат ?
24
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
под такива статии си проличават тия от които нищо не става. Стоят по форумите и злорадстват. Всеки, който е по-образован, по-умен и по-успял от тях е престъпник :)Радвам се, че след като успях в Бг се махнах и успях и в чужбина. Сега съм далеч от всякаква подобна ***.
23
2
 
10
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 11 години
Е, ми, нормално е, това са думи към шефа на НАП.
22
22
 
28
 
! Отговори
Тазманиак преди 11 години
"га яди кифтетат но рива.....сега що ревеш, БЕ Гриша????"А за *** от по-долните постове ще добавя: Голям спек настава, другари! Голям спек! Дано ваичките червени номенклатурчици последват Ганчевия....Бойко им бил виновен.....А оня пу.....ьо Сергей защо нищо не направи, докато имаше мандат - защото си беше продал дупарата на турчулята ли, що ли......Хващайте шмайзерите, червени другари, и марш по шумките в гората - там поне има гъби и диви ягоди, че асфалта на магистралите не се яде
21
11
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трябва да има арестуван за пред ЕС. Да не искате това да е Пашата или безименните герои от варненските мутри на ***? Или Трейс груп, които участват във всяка копка ,осъществена от ГЕРБ с наши пари ?!
20
1
 
20
 
! Отговори
assen.alekov преди 11 години
Криминалният ни контингент стига за цял континент. Афоризъм
19
5
 
22
 
! Отговори
фармацерт преди 11 години
Има вазелин. Ползвайте го, другари честни комунисти.