Ганчев за шефа на НАП: Ще го изкормя!

Явно съм най-големият престъпник в държавата, коментира бизнесменът
Обновена: 30 май 2012 15:15 | 30 май 2012 06:55,
317
Ганчев за шефа на НАП: Ще го изкормя!
Гриша Ганчев вече беше разпитван в ГДБОП. Снимка: Булфото

"Ще го изкормя, ще го удуша със собствените му черва".  Така шефът на „Литекс” Гриша Ганчев е изригнал по адрес на шефа на НАП Красимир Стефанов, съобщава „24 часа”.

Бизнесменът  бе обвинен за закана за убийство на директора на приходната агенция. Според разследващите Стефанов не е чул с ушите си заплахата. Тя обаче му била надлежно предадена от трети човек ден по-късно.

Освен за закана за убийство Ганчев е обвинен и за ръководител на организирана група за престъпления срещу данъчната система, в която влизат още шестима. Наложена му е забрана да напуска страната.

Още по темата
 Делото ще се води от Спецпрокуратурата в София, която на 10 май арестува сина на Ганчев - Данаил, а ден по-късно го обвини за участие в "захарна афера". Той е в управата на "Литекс комерс". С него обвиняеми за укриване на 200 000 лв. ДДС са още петимадуши.

На разпита вчера Ганчев не се е признал за виновен, но дал обяснения. Казал, че е имал друго предвид и че е говорил за друг човек, а не за Красимир Стефанов. Бизенсменът е пуснат под рекордната парична гаранция от  500 хил.  лева.

"Няма какво да коментирам, явно съм най-големият престъпник в държавата", заяви Гриша Ганчев по телефона пред изданието.

"Вече се изморих да говоря. Сега единственото, което ми остава, е да се защитя по подобаващ начин. Тези, които ме познават, знаят, че не мога да извърша такива неща. Имам съмнения за какво е всичко това, но ще си ги запазя. Колкото до паричната гаранция, наистина съм голям престъпник. Хамстера с 14 отвличания го пуснаха с 10 000 лева, значи аз съм по-зловещ. Това е положението", каза още бизнесменът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
4
 
25
 
! Отговори
УФСЪТА преди 11 години
интересното е ,че всичките посткомунистически ченгета и перачите на пари почнаха да се трепят и обвиняват един друг....айде другарката НОРА БАНаниева да каже нещо и после мачкателя на ушета другаря борисов и той да каже откъде има толкоз пари с другарката цветелинка!? ми всяко дете знае -наркотиците се наблюдават от БКП-партиите и минават легално като и вътрешното ги варди да продават!!ТО СЕ ВИЖДА ТВА ДА НЕ БИ ДА СМЕ СЛЯПИ
17
22
 
45
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 11 години
ИСКАМ ЗРЕЛИЩА, ИСКАМ МУТРЕНСКИ СЕИРИ......ИСКАМ ДОГОДИНА КАТО СВЪРШИ МУТРЕНСКОТО ЦАРУВАНЕ, ДА АРЕСТУВАТ МутроБойко ЗАРАДИ СРС-тата С МИШО БИРАТА!ДА ГО СЛОЖАТ НА КОЛЕНЕ, С ОПРЯНИ ДУЛА НА КАЛАШНИЦИ В ГЛАВАТА МУ И ВИКОВЕ НАОКОЛО:"НА КОЛЕНЕ, НА КОЛЕНЕ - ТИ СИ ИСТИНСКИ ПРЕСТЪПНИК, НА КОЛЕНЕ..."
16
9
 
43
 
! Отговори
Килъра преди 11 години
Цирк за пред обезверените роби от турската колония ***! Всичко се рпави да влезнат 1-2 милиона лева в бюджета да има за пенсии и помощи и после Гришата пак по живо по здраво ще си гледа бизнеса! Важното е да ви замазват очите, че се прави нещо де, като с Вальо Топлото, бившият военен министър и т.н. И да не забравите на следващите избори пак да ходите да гласувате г-да и дами, че трябва да задържим челната позиция по бедност и битови престъпления в Европа (не в ЕС, а в цяла Европа!).
15
8
 
61
 
! Отговори
възмутен преди 11 години
Не знам Гриша Ганчев дали е виновен или не за далавери със захарта, но си има органи да го установяват. Но това с третия човек, който казал, че Той казал... нещо не ми хваща вяра!Пък и как един човек в рамките на седмица бе уличен в заговор за две убийства бе извикан за предупредителен протокол и освободен, а тук ... Нещо правораздавателни органи май в държавата вече няма. Работи се по поръчки и на парче!
14
26
 
56
 
! Отговори
Европа преди 11 години
Абе Байко може да е мутра, ама Н А *** *** червени ***.
13
29
 
62
 
! Отговори
ПРОСТИ МУТРИ СКАПАНИ преди 11 години
ЕДНА МУТРА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА И ЗАПОЧНА ДА РАЗДАВА "ПРАВОСЪДИЕ".ПО МУТРЕНСКИ И ПО ЦЕЦОВСКИ. КАКТО Е КАЗАЛ НАРОДЪТ "ДУМА ДУПКА НЕ ПРАВИ". КАТО СЪЩАТА ТАЗИ МУТРА СЕ ЗАКАНВАШЕ И ПОКАЗВАШЕ ЮМРУК, ПРИ ТОВА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА! НА ДРУГАТА МУТРА ДОГАН.И КАКВО СТАНА-НИЩО.ТУК ГАНЧЕВ КАЗАЛ ПРЕД НЯКОГО !?! ЧЕ НЕЩО СИ И ВЕЧЕ 300 000.АМА КАЗАЛ ЛИ ГО Е, НЕ Е ЛИ...СЕГА И СВИДЕТЕЛ ЩЕ НАМЕРЯТ.ВИЖТЕ ДНЕВНИЯ РЕД НА БЪЛГАРИЯ.РАЗПРАВИЯ НА МУТРИТЕ ВЪВ ВЛАСТТА С МУТРИТЕ ОТ БИЗНЕСА ЗА ПАРИ.И ТОВА АКО Е ДЪРЖАВА...
12
10
 
25
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Хората са...казали;много хубаво,не е на...хубаво.Явно Ганчев си беше...повярвал,че всичко му е на...хубаво и...съдбата реши,да го...приземи.
11
25
 
57
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 11 години
"Ще го изкормя, ще го удуша със собствените му черва". Така шефът на Литекс Гриша Ганчев е изригнал по адрес на шефа на НАП Красимир Стефанов, съобщава 24 часа.АЗ ПЪК "Ще изкормя МУТРОБОЙКО, ще го удуша със собствените му черва".ЦЕЦО, НЯМА ЛИ ДА МЕ АРЕСТУВАШ???
10
13
 
40
 
! Отговори
алекс2 преди 11 години
Тая мутра май още не е разбрала , че тройната каолиция Доган и Гоце отдавна са в историята...не че няма да има други като него , но вечна далавера няма...
9
10
 
29
 
! Отговори
da преди 11 години
престъпник си -Пичпреди години като заредех от твоя бензиностанция и БМВ СТАВАШЕ КАРУЦА-от Пловдив до София 40 литра му бяха малко.одавна си за едно място ....СПОКО С ПАРИЧКИТЕ-99 процента кардени ще спасиш ***
8
6
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гришата избяга от Трактора та се наниза на Тиквата.
7
16
 
62
 
! Отговори
gugu преди 11 години
Явно приятеля на когото са обещали нов печеливш бизнес за без пари, е станал доста настоятелен, че бързат да му дадат захарната фабрика по-бързо. Па Гришата за кво и му трябваше да кани сички гладни въшки във фабриката за коли, когато я откри?! Много му завидяха, а и той вероятно нищо не е предложил или се е напраил на мотика ,че не е разбрал намеците!
6
21
 
16
 
! Отговори
Цвъки Физкултурата преди 11 години
И не прави хубави къщички за птици...Да се разстреля лично от Боко *** след някое квартално мачле...
5
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
mnogo shte za vajeto.ne ste prestapnici ,a predateli i izmenici na rodinata.
4
13
 
22
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Ами да си се кормят и да се пълнят с захар като бишкоти. Тва са си тяхни работи.Да се оправят. На мен да ми намалят само шекереца ,че скоро ракия ще се вари ,а другото е бош лаф работа.
3
5
 
28
 
! Отговори
xph преди 11 години
А най-големия ли си, я кажи :) Какво имаш, и как във времето се сдоби с него :-) в държава където всичко бе крадено и големите бизнесмени рзтяха по дърветата... мдааам Чиста Водица....
2
8
 
62
 
! Отговори
някой преди 11 години
Гриша, хората не са слепи. Още през 1993-та година съм виждал твоите хора да крият (да, крият!) чували захар и тенекии сирене. Правеше пари от нищото на гърба на хората. От Стара Загора съм. Мога да бъда свидетел.
1
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Духахте го бастунстанци!!!