Ганчев за шефа на НАП: Ще го изкормя!

Явно съм най-големият престъпник в държавата, коментира бизнесменът
Обновена: 30 май 2012 15:15 | 30 май 2012 06:55,
317
Ганчев за шефа на НАП: Ще го изкормя!
Гриша Ганчев вече беше разпитван в ГДБОП. Снимка: Булфото

"Ще го изкормя, ще го удуша със собствените му черва".  Така шефът на „Литекс” Гриша Ганчев е изригнал по адрес на шефа на НАП Красимир Стефанов, съобщава „24 часа”.

Бизнесменът  бе обвинен за закана за убийство на директора на приходната агенция. Според разследващите Стефанов не е чул с ушите си заплахата. Тя обаче му била надлежно предадена от трети човек ден по-късно.

Освен за закана за убийство Ганчев е обвинен и за ръководител на организирана група за престъпления срещу данъчната система, в която влизат още шестима. Наложена му е забрана да напуска страната.

Още по темата
 Делото ще се води от Спецпрокуратурата в София, която на 10 май арестува сина на Ганчев - Данаил, а ден по-късно го обвини за участие в "захарна афера". Той е в управата на "Литекс комерс". С него обвиняеми за укриване на 200 000 лв. ДДС са още петимадуши.

На разпита вчера Ганчев не се е признал за виновен, но дал обяснения. Казал, че е имал друго предвид и че е говорил за друг човек, а не за Красимир Стефанов. Бизенсменът е пуснат под рекордната парична гаранция от  500 хил.  лева.

"Няма какво да коментирам, явно съм най-големият престъпник в държавата", заяви Гриша Ганчев по телефона пред изданието.

"Вече се изморих да говоря. Сега единственото, което ми остава, е да се защитя по подобаващ начин. Тези, които ме познават, знаят, че не мога да извърша такива неща. Имам съмнения за какво е всичко това, но ще си ги запазя. Колкото до паричната гаранция, наистина съм голям престъпник. Хамстера с 14 отвличания го пуснаха с 10 000 лева, значи аз съм по-зловещ. Това е положението", каза още бизнесменът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
смешна и жалка държавичка наречена България,Гришата поне е хранил сума ти народ,те го изкараха баш бандитът,другите *** на свобода за 5 лева или оправдани,а за него хурка.не е цвете за мирисане и той,но поне дава пари,ако не е той друг на неговото място щешв да е по-зле
197
1
 
6
 
! Отговори
до 244 преди 11 години
тоя па!
196
1
 
4
 
! Отговори
chach преди 11 години
da tova e choveka
195
5
 
10
 
! Отговори
ДО НСС преди 11 години
Виждам че вие се изживявате като психолог и се мислите за нещо повече от останалите хора във форума. (Ей, жалки сте вие, обречени да тънете в собствената си простотия, нисши същества!Ловеч - град на мутри, Круши и Пингвини..)Цяла България е обречена без медицинско обслужване и недобро образование!
194
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Така или иначе с Гришата е свършено
193
8
 
20
 
! Отговори
ДО НСС преди 11 години
Много хора мислеха че Бойко ще пооправи нещатата някога , все пак надеждата крепи човека :). И Бойко и Г.Ганчев са достатъчно мръсни , но единия да иска да вкара другия със смешно обвинение в затвора или да пречи на бизнеса му си е разчистване на сметки а не правосъдие . Вие на заплата в ГЕРБ ли сте Г-н,Г/жа НСС?
192
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бе данъчните наистина могат да ти вгорчат живота, дори и да си изряден. Пък и надали Гришата е изряден, но не свикнал да има проблеми защото си е плащал.
191
5
 
9
 
! Отговори
Глупаци от герб преди 11 години
Доколкото в българските, а и в европейските закони "наказателната отговорност" е лична и по отношение на "укриване" на ДДС и неплащане на данъци за г-на Ганчева работят доста счетоводители, които реално осъществяват евентуалните състави на престъпленията, а не той, то отново "виждам" оправдателна присъда по отношение на такива обвинения по това "знаково" дело и естествено съразмерно с гаранцията обезщетение след това от съда в Страсбург, което ще плаща следващото правителство от нашите пари!?!
190
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей че държавица си имаме. Аз и колегите по цял ден желаем на Боко и Цвъко какви ли не мизерии ... ще вземат да ни арестуват, като организирана група! Шшшшт ... никой да не говори против вожда :)
189
4
 
10
 
! Отговори
АЛООО, българи,.... преди 11 години
......уважавайте хората ,които ДАВАТ кинти и разкриват ----РАБОТНИ МЕСТА ----,ако имате поне капка ---МОЗЪЧНО ВЕЩЕСТВО ?
188
3
 
12
 
! Отговори
до Бг---цигани преди 11 години
Всички в Бг са *** ,по *** ще ги познаете ,....!За разлика от всички останали политици и дуржавници ---КРАДЦИ,то Г.Ганчев СЪЗДАДЕ РАБОТНИ МЕСТА в Бг ,РЕГИОН ------ЛОВЕЧ ,а "ДРУГИТЕ" разбойници ИЗНЕСОХА ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ИЗВЪН Бг......?Има Г.Ганчев ,има и Ловешки регион ,....няма Г.Ганчев ,настава глад и мизерия в региона -----ФАКТ!?
187
3
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
така е..имаш ли пари в БГ..и си мислиш че всичко ти е позволено..ти колиш и бесиш..погрешно схващане на хората с пари..щом закона важи за мен..ще важи и за него..и нека сега го гонят до дупка и си понесе наказанието..пък било то и за обида на държавен служител
186
1
 
7
 
! Отговори
до Гриша Г. преди 11 години
Гришаааа, защо не изнесе кинтите в чужбина ,......като И.Й.Костов ,Р.ОвчЪ,и други такива---"УБАфЦИ" в Бг,....."КРАДЦИ НА ПРЕХОДА "?
185
3
 
20
 
! Отговори
До 236 преди 11 години
Господин професор предполагам сте шоп , защо ревете когато идват хора от провинцията заради безработицата в София. Ако има добре платена работа извън София никой няма да стъпи там. Дали пере пари или не е все едно че той и Бойко си е за затвора ако си говорим истината. Факт Ганчев направи работещ завод , а Бойко режи само ленти :) :) :). Колко работни места е разкрил Бойко ?
184
1
 
11
 
! Отговори
236 преди 11 години
Пране на китаиски пари ???Е такава простотия не бях чувал.
183
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всичко е пари !!!Казал ама трети го чул 500 хиляди глоба ?Такъв сценарии *** ли скалъпихте.Че и прокоратурата и медиите веднага задеиствахте.
182
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И да не си най-големия престъпник в държавата, трябва да си правиш измамите на воля ли?? Помислихте се за богове мамка ви ***!
181
5
 
12
 
! Отговори
Искрен преди 11 години
За всички нормални и трезвомислещи хора /това са почти всички пълнолетни в България БЕЗ привържениците на ГЕРБ !/ е ясно,че държавата става опасно тоталитарна и няма значение кой е обвинен,защото после,тези които наистина поназнайват юридическите знания - съдиите,казват други неща за шумотевиците на чемгеджийницата! Няма такова живото - заплаша с убийство чрез "посредник" !?!
180
1
 
11
 
! Отговори
До 230 преди 11 години
Ако не си чувал сме имали и такова нещо самолетостроене, но всичко се е решавало на партийно ниво. Сега сме слуги на САЩ , единствената полза от САЩ е че не са ни направили още едно косово , което може да стане във всеки един момент. ТУРЦИЯ НИ ПАЗИ БРАТЯ БЪЛГАРИ !
179
1
 
10
 
! Отговори
иво преди 11 години
вместо да го души, що не правят любов

Спонсорирани публикации