Станишев и Моника се насладиха на Zaz

Французойката плени 4000 души с уникален концерт в НДК
Обновена: 31 май 2012 14:23 | 31 май 2012 14:15,
86

Сергей Станишев и неговата половинка се потопиха в магията наречена Zaz. Снимка: Булфото

 

Танци, еуфория, страст и уникален глас. Това видяха над 4000 души на първия концерт на Zaz у нас, който е част от световното й турне.

Французойката Изабел Жефроа е живо доказателство как от уличен артист можеш да се превърнеш в световна сензация и критиката да те определя за новата Едит Пиаф.

Шоуто й снощи със сигурност ще бъде едно от най-качествените в музикалния живот у нас.

Приятно дрезгавият глас на Zaz, придружен с магнетизма и нейната искреност, накара всички в залата да се впуснат в нейната музикална приказка.

Тя започна с песента "Les Passants", а гостите се насладиха на джаз, лек фънк, соул, и типичните френски шансони, поднесени от певицата.

Безспорно публиката избухна най-вече на тоталния й хит "Je veux".

В двучасовия й концерт Zaz изненада със своята интерпретация на диско хита "I'm so exited" на The Pointer Sisters.

Сред публиката бе и лидерът на европейските социалисти и на БСП Сергей Станишев, който бе в компанията на половинката си Моника Йосифова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
11
 
22
 
! Отговори
Правилно! преди 12 години
Коя е любимата опера на другаря Борисов? Правилно! Мачът между Бистрица и Две могили!
44
14
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
до 40По времето на Станишев се оформи една класа от скакалци-крадци, които опоскаха всичко и сега няма пари!
43
15
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Гледах я вчера по канал3.Мазна като Станишев, докато се обясняваше за "хонорарите"!господ ги събира тези ***!
42
1
 
7
 
! Отговори
mlad6ito преди 12 години
аз пък цяла нощ бях на денонощното и пих с аверите
41
13
 
10
 
! Отговори
до 50 преди 12 години
Не си прав,ама никак! Фидосова е била на концерта ,и то като балерина!
40
11
 
16
 
! Отговори
бесепар преди 12 години
Моника завела Сергей Станишев на екскурзия във Венеция. Всички отишли да видят Канале Гранде, само Станишев помолил да му покажат Анале Гранде...
39
11
 
16
 
! Отговори
Unufri преди 12 години
Пак до 40: Още нещо ще добавя за тоя прословут резерв дето тука червените кутевчета нон-стоп ни навират в муцуната.Понеже хората теглеха заеми масово и реално ""по-добрият стандарт на живот" се финансира от банките, Станишев вместо да инвестира държавните пари в РЕАЛЕН РАСТЕЖ (инфраструктура, подобряване на бизнес среда и т.н.) той ги натрупа в един резерв! Когато някой друг ми плаща сметките и аз мога да спестявам, но въпросът е защо 4г. не направи нищо с тия пари и времето отлетя ей така??
38
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На такъв концерт, няма да видите гербаджии. Много е сложно за тях. Както и на балет, да питат къде е езерото на лебедите.
37
6
 
19
 
! Отговори
ГОРКАТА ZAZ преди 12 години
"Станишев и Моника се насладиха на Zaz" - БАИХА ЛИ И НА ZAZ ПРОТИВ УПЛАХ??? ТО ДА ВИДИШ ХАМСТЕР *** ДО ГОРГОНА СИ Е ПОВЕЧЕ ОТ УПЛАХ. ТО СИ Е ЖИВА ОТВРАТ!!!
36
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Корав партиец от ДПС:Толкова е нагласено, че чак мен ме хваща срам! И как е застанал само за снимка, не гледа като останалите към сцената, а право в обектива и даже леко се е усмихнал все едно казва, вижте ме аз вече не съм гей, а 100 % мъж и си имам даже жена, тра-ла-ла, тра-ла-ла, ..на боцмана в гъ-а!!! Това последното е поздрав за всички ***, пишещи в момента в нета, а те са все червени с дупенца разширени! Поздрав най-сърдечен от вашия приятел вечен Мустафа *** от ДПС-то!!!
35
6
 
12
 
! Отговори
Unufri преди 12 години
До 40: Задавал ли си някога въпроса как се получи всичко това, за което говориш? Ще ти кажа как... Банковата система беше отворена за потребителски кредити, хората искаха кредити в понеделник, в сряда вече им даваха парите кеш. Изтеглиха се милиарди левове кредити. Населението си накупи плазми, коли на старо, някой друг апартамент и ремонтче, но с пари ВЗЕТИ НАЗАЕМ, а не от реален растеж и добавена стойност на икономиката! Сега в условията на криза, когато трябва да се връщат - Бойко е виновен?
34
3
 
7
 
! Отговори
ДО 42 преди 12 години
ЗАЩОТО ГОРГОНИТЕ НЕ БИВА ДА СИ СМЕНЯТ ИМЕНАТА, ХОРАТА ТРЯБВА ДА РАЗПОЗНАВАТ УБИЙСТВЕНАТА, ВКАМЕНЯВАЩА ГРОЗОТА БЪРЗО.
33
4
 
10
 
! Отговори
optimist преди 12 години
до 40 - Хахах искрено ме разсмя! :))
32
5
 
2
 
! Отговори
Истината преди 12 години
"Пример за това е бившият американски посланик в България, Джон Байърли. В една от телеграмите, публикувана от "Уикилийкс", класифицирана като секретна, дипломатът от кариерата пише до Вашингтон, че кметът на София Бойко Борисов е замесен "в сериозни криминални дейности. Интересна преценка за България. Защото Бойко Борисов в момента е министър-председател на страната."
31
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо е още Йосифова-някой може ли да ми каже?
30
10
 
15
 
! Отговори
Гого Лозанов преди 12 години
А Банкянският Гей кога ще го видим на нещо различно от мачлета????
29
28
 
16
 
! Отговори
Чиновник преди 12 години
Г-н Станишев е пич и винаги е имал усет за хубавите неща. Спомнете си, че докато беше премиер, хората живееха добре. Тогава беше големия бум на потреблението- хората си купуваха жилища, автомобили, направиха си сносни ремонти у дома, започнаха по- често да ходят на почивка. Заплатите се вдигнаха и беше започнала да се оформя средна класа.
28
2
 
14
 
! Отговори
FrodoVelikana преди 12 години
Абсурд е да кажеш че"вие ги избирате после ги спувате"."Ето пример - "СливенГейт" : документирано купуване и манипулиране на избори - прокуратурата не се самосезира ясно защо , за милионите на Моника също , за загубените секретни документи също , значи има някаква огромна протекция над Станишев , който е учил в Англия със стипендия от Отворено общество. Хайде ако сме Европейска държава този човек не е ли за затвора?
27
4
 
21
 
! Отговори
АЗ преди 12 години
ЯЯЯЯЯЯ...ВИГЕНИН СИ Е НАПРАВИЛ ПЛАСТИЧНА ОПЕРАЦИЯ...НЕВЕРОЯТНО..ХХХХОООООРРРРРААААААА.......УСТАТА НА СТАНИШЕВ МИРИШЕ НА К..РА НА ВЕГЕНИН...А КУ..РА НА ВЕГЕНИН..НА З..А..ДНИКА НА СТАНИШЕВВВ...А ПОСЛЕ С ТАЗ УСТА ТОЙ НА ВАС ГОВОРИИИ..ХОРААА
26
3
 
18
 
! Отговори
хм преди 12 години
Абе др Станишев, прегърнете или целунете поне веднъж тая т.нар ВАша половинка. Чак погнуса ме хваща като гледам колко изкуствено се държите пред камера. Само мога да си предствям колко горещи страсти имате натъмно. Все пак г-жата е опитна, улил я е финансов гений и престъпник(перфектната комбинация за топ -любовник).