Анаболите затриха 26-годишен варненец

Фитнес маниакът починал преди да бъде приет в болница
Обновена: 11 юни 2012 14:38 | 11 юни 2012 14:38,
153
Анаболите затриха 26-годишен варненец
Снимка: Reuters

26-годишен варненец е починал от прекомерна употреба на анаболи, информираха от клиниката по Токсикология във Военноморската болница в града.

Маниакът на тема красиво тяло и фитнес се е простил с живота, дни преди да постъпи за лечение в болница.

Всичко започнало преди месец, когато младежът почувствал, че започва да диша трудно.

Подложил се на изследвания, които доказали, че сърцето му се е увеличило от анаболите, които взема.

Лекарите планирали хоспитализацията му, но той не успял да я дочака, тъй като състоянието му се влошило и бил приет по спешност в Токсикологията преди няколко дни. 

Там специалистите открили,че здравословните му проблеми са доста. Имал и тромб в белите дробове и краката.

Въпреки усилията на докторите, младежът починал, а аутопсията доказала,че причината за леталния край са именно стероидите, с които се тъпчел, за да изглежда по-добре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
0
 
0
 
! Отговори
Кирил преди 1 година
Като няма мозък така става ....... Комплексарите умират така .......Язък че толко млад.......
116
0
 
2
 
! Отговори
байо от село преди 11 години
Уточнение - не ще ти затрие , а ще ни затрие.
115
0
 
3
 
! Отговори
байо от село до 142 преди 11 години
Отговор : Същите , които втълпяват на мъжете , че слабите анорексични форми при жените, струват повече от нормалните тела. Фанатизмът и вманячването ще ти затрие главите.Живейте здравословно и в съгласие със себе си.
114
0
 
1
 
! Отговори
egati преди 11 години
"... се е простил с живота, дни преди да постъпи за лечение в болница."
113
0
 
1
 
! Отговори
zaz преди 11 години
НЯКОЙ ИМА ЛИ ИДЕЯ КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА СМЪРТТА???Според една статия е приет заради интоксикация...Според всички статии имал разширено сърце...Според повечето имал тромб в белия дроб и краката...Днес точно лекар ми го даде за пример... и аз попитах стероидите причиняват ли тромбоза? - НЕ! Имал е тромбове в краката и белия дроб. - лекарят млъкна и каза - интересно от какво ли е умрял...Не е умрял от натравяне! Не е умрял от сърдечна недостатъчност! Аз залагам на белодробна емболия,
112
4
 
4
 
! Отговори
Темида пита преди 11 години
Ще има ли проверка кой му е продавал анаболите? Само да не кажат че сам си ги е правил?
111
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
всеки културист е отровен от стероиди, навремето така умря и най-коравия българин Цвятко Цветков/наричаха го българския Дориан, по онова време Дориан Йейтс бе мистър Олимпия/. Който следи професионално спорта бодибилдинг знае, че най-великите културисти или са умрели или оцелели на косъм, Шварценегер е късметлия,само с две чернодробни трансплантации и една сърдечна. Вижте Кевин Леврон и Флекс Уйлър, велики култористи, които за малко не умряха от стероиди. Сега тренират без стероиди а телата им н
110
8
 
6
 
! Отговори
МЗ то спи ли? преди 11 години
МЗ ще прави ли проверка кой продава тия отрови и защо например в Пикадили е пълно с тях. Защо се толерира от МЗ продажбата на тия продукти във фитнесите и защо като могат да забранят цигарите, не се занимават с анаболите. От анаболите се умира още по-бързо. Децата ги приемат на доверие от "треньорите" по фитнесите. Кой ги лицензира всъщност и защо Цветанов не ги подгони. Или докторчетата от В.Търново са по-лесна плячка и да съблече гинеколожката можа, а фитнес-инструктурите ги толерира. Защо ???
109
4
 
3
 
! Отговори
Назго преди 11 години
смисълът какъв е от тия анаболи, напомпили са се все едно ще ги впрягат
108
7
 
8
 
! Отговори
Ръпонджи преди 11 години
Ей мноо приказвати ама аку излейте прид мен и *** видите ква съм горила с мускули и ша паднити. Лошуто е чи натрупах маса ама нещу не ми стаа вечи и гажиту почна да си обръща по други да зяпа и ше и отвинтя шишарката скоро времи. Иначи от фитнеса у мола от мола на мирджана и пак в фитнеса.
107
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
както се казва - голям облак-малко дъждтака че много мускул горе, малко нещо долу-сещайте се . . .
106
13
 
5
 
! Отговори
Фитнес Маниак преди 11 години
На 27 години съм и вземах ретаболил заедно с омнадрен инжекцион....като лапах и бианабол за добавка.Обаче настинах от времето тогава и се залежах на легло.Кво ми стана от тогава немога да ми се дърви само с гледане,отделно като се надърви не мушкам ли спада.По рано си стоеше надървен само от гледане и по 1 час.Мисля тази настинка ми разсипа секссуалната мощ и вече не съм това което бях.Отчаян съм и ходя да чукам само лели и баби че те непредирят.Няма живот за мен.
105
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Г*з глава затрива.
104
6
 
29
 
! Отговори
Ъ? преди 11 години
Това ги чака всички безмозъчни типове, чиято цел в живота е единствено секс за бройката и побоища.
103
9
 
16
 
! Отговори
Абориген преди 11 години
През целият си живот не съм взел нито грам химия. Имам перфектно тяло за моите 65 кг и се чувтсвам страхотно. Да ако се назобам ще стана 90 кила чиста мускулна маса и ще изглеждам страхотно.. но това не е идеята. Нито ставаш по голям мъж нито нищо.. единственно си вредиш на здравето и в крайна сметка си губиш и живота.. Деца мислете с главите си внимателно преди да правите каквото и да е
102
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Извинявам се ама от 20 години стимулантите никои 15-20 годишен няма и представа реално какво му причиняват на организма.Чудя се и защо МЗ ги проспа ,при положение ,че продавачите на тези *** целенасочено дори ги рекламират и по електрони медии.
101
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Извинявам се ама от 20 години стимулантите никои 15-20 годишен няма и представа реално какво му причиняват на организма.Чудя се и защо МЗ ги проспа ,при положение ,че продавачите на тези *** целенасочено дори ги рекламират и по електрони медии.
100
1
 
10
 
! Отговори
Вожда преди 11 години
До 121; И Арни и Франк и Дориан са вземали, със сигурност повече но с цел и под мед контрол...пък и 3мата са живи и задрави още.
99
7
 
8
 
! Отговори
То е едно и също! преди 11 години
Никотин=наркотици=анаболи=амфети
98
5
 
7
 
! Отговори
до 113 преди 11 години
Аз не съм разбрал. Арни сигурно и той не е. Тук въпроса не е че си против природата а че прекаляваш и като с всяко нещо което прекаляваш накрая страдаш.

Спонсорирани публикации