Кунева фалшифицирала собствената си история

СДС искат извинение, използвала кадри от митинги на синята партия
12 юни 2012 15:45,
261
Кунева фалшифицирала собствената си история
СДС искат извинение от Меглена Кунева. Снимка: БТА

СДС поиска публично извинение към сините членове и симпатизанти от Меглена Кунева заради безпрецедентния й опит за ограбване на чужда политическа история.

На представянето на инициативния комитет на "България на гражданите" били използвани кадри от митинги на СДС, посочват в съобщение до медиите от партийната централа.

Според сините Кунева очевидно търсила да получи лъжлива дясна легитимност, като се опитвала да присвои миналото на СДС.

Още по темата

"Възмутени от това политическо нахалство заявяваме категорично, че г-жа Кунева без никакво право използва митинги на СДС, за да фалшифицира собствената си история. Всички знаят, че по това време тя се ползваше от уютен номенклатурен комфорт и я нямаше нито на площадите, нито на барикадите.

Политическото бракониерство няма нищо общо с европейските ценности, които тя твърди, че изповядва. Неморално и непочтено е гръмкото рекламиране на сдружението й да се гради на кражба на идеи, история и хора", категорични са от СДС.

На 1 юли ще бъде свикан учредителен конгрес на който ще се създаде партията "България на гражданите", обяви вече официално в край на миналата седмица Меглена Кунева.


 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още по темата: Меглена КуневаСДС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
7
 
3
 
! Отговори
до 142 преди 11 години
А ти от къде знаеш,че Бойко е мъж?Да не си го пробвал?Кмета на Ню Йорк е обратен на Берлин също и какво от това?Ако имаш нещо против обратните мястото ти е в психиатрията.Ходи се прегледай!
122
0
 
0
 
! Отговори
До 112 преди 11 години
112, Къде точно я видя тая светлина?
121
0
 
1
 
! Отговори
До ^3АDttack преди 11 години
Прочети коментар 117 за да разбереш.
120
1
 
3
 
! Отговори
само питам ? преди 11 години
А пък Ахмед Доган ,зад Кунева ли ще застане ,или пред Кунева ?
119
2
 
13
 
! Отговори
Стършел преди 11 години
Ха-ха-ха-ха Кунева има авторитет в чужбина.Ще умра от смях.Има авторитет,че е любовница на този и онзи известен политик от чужбина.Нищо повече.Само дето е *** и грозна и си остана с това да е една бивша любовница на Барозу.Това всеки го знае.Но и Барозу не й стигна.Сега ще вземе каквото може и от България.Ще краде и цица.Това е поредната долна и подла българска политичка.
118
10
 
7
 
! Отговори
ДО 136 преди 11 години
Бойко е голем ПИЧ ,и голем МЪЖ !До сега всички управници ,....бяха ----обратни !
117
1
 
3
 
! Отговори
^3АDttack преди 11 години
136 : ти всъщност десен ли си или ляв ? какви са твоите възгледи .. темата е Кунева и новата и партия къде намеси ББ и Герб незнам .. обвиняваш другите че са папагали .. ама от не луха особен интелект .. или по скоро мисленето не е силната ти страна .. и не се напъвай много че току виж си родил нов епизот на нова :)
116
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази като я погледнеш и ти става ясно, че е сестра на Митьо Пищова. Същата мутра само дето не е толкова дебала, иначе същата *** физиономия.
115
0
 
12
 
! Отговори
до 134 преди 11 години
Братле ,не знаеш ли ,че от 1989г,до днес ,....ценностите в Бг са :ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ ---,НЯМА КУЛТУРА ,НЯМА ОБРАЗОВАНИЕ ,....нити леви ,нито десни в Бг ,......МАТЕРИАЛНОТО ПОБЕДИ ДУХОВНОТО !Във Бг ...23г.,...чалга,далавери,силиконови цици,джуки,алкохол,***, политици, престъпници ,обири посред бял ден ,проституция ,НЕДОСЕГАЕМИ !
114
1
 
18
 
! Отговори
не я харесвам преди 11 години
Тази жена е омъжена за човек от БСП.Влезе в политиката с царя.Сега си прави собствена партия.Нали някой не си мисли,че тя ще стане друг човек.Тя е чиста комунистка!Вълкът козината си мени,но нрава не.Години наред е вземала големите заплати каква България на гражданите.Тази жена знае ли как живеят обикновенните хора в тази държава.Добре живеят само такива като нея.Влезли в политиката и крадат и крадат.Вън от политиката на такива като нея!Само ми е жал,че ще се намерят ***,които да гласуват за
113
3
 
13
 
! Отговори
^3АDttack преди 11 години
Невиждам нищо дясно в Кунева тя си е една лява лява .. лява *** :) да си бяга влявата лента и толкова.. Винаги е работила срещу десните и винаги е била с БСП как така изведнъж заговори за дясното незнам ..
112
14
 
13
 
! Отговори
ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ преди 11 години
ББ и останалите от хунтата Герб трябва да са много доволни от тоталното промиване на мозъци в страната. Както всяка една диктатура освен армия и полиция те вече са завербували почти всички медии. Повечето от телевизионите канали и вестници услужливо слугуват на режима. Всекидневно бълват всевъзможни необосновани лъжи срещу всеки който е против Герб. Разбира се ниско интелигентната аудитория поглъщат тази помия като шарани и после я повтаря като папагали. Кратките клишета на необразованите герберисти се повтарят във всеки форум:"Бойко е пич""Няма алтернатива""Строим магистрали""Мръсни ***""Червени платени драскачи"Просто цирк с главен клоун Борисов и маса от ръкопляскащи *** палячовци.
111
1
 
12
 
! Отговори
има ли разлика ? преди 11 години
Няма разлика ,все едно гледам и слушам ---Ал.Лилов !
110
1
 
0
 
! Отговори
chicago преди 11 години
До 127 Не ,те бяха 4-5% които успяха да накарат хората да повярват че всички са маскари.
109
5
 
8
 
! Отговори
Иван Бухов преди 11 години
Не искаме кукувица в нашето гнездо!!! Не ни са симпатични и доведените пилета!! Те са грозни и без пера за летене!!! Те са по-отвратителни от самата Кунева и следващия я "Велик" "Царист" или "Царедворец" - Вълчев, министърът, който правеше седянки с другия бивш Седесар Пламенчо, койте щеше да наказва предшественика си - Велчев!!! Охохо!!! Народе????!!!! Внимавай!!! Пак искат да те излъжат!!! Само "Синя коалиция - плюс"!! Това е бъдещето на млада и стара България!!!!
108
0
 
10
 
! Отговори
Шери преди 11 години
Тъжна история....върви гласувай после,то няма за кой....едни и същи ***,някои със чувство за хумор,други-съвсем не
107
2
 
23
 
! Отговори
Кунева ли? преди 11 години
Кунева не е била само в ГЕРБ ,обиколи всичките партии ,за да търси И ИЗВЛЕЧЕ ..... МАКСИМАЛНАТА ФИНАНСОВА ДАЛАВЕРА !Да му мисли народа !
106
1
 
5
 
! Отговори
До 100 преди 11 години
До БългаринБраво!!! Точно така, но те знаят, че помним и затова икономически убиват паметта ни - пенсионерите, чрез мизерия унищожават бъдещето ни - нашите деца. Вече 23 години Те живеят на гърба ни, като пиявици смучат кръвта ни.
105
2
 
2
 
! Отговори
Granatomet преди 11 години
Някой може ли да си спомни досега имало ли епрезидент,премиер,външ. министър или на културата,който да не е ***?После защо имало геноцид над българите...
104
3
 
8
 
! Отговори
Хари преди 11 години
Г-жа Пръмова ..... и това е .....

Спонсорирани публикации