Кунева фалшифицирала собствената си история

СДС искат извинение, използвала кадри от митинги на синята партия
12 юни 2012 15:45,
261
Кунева фалшифицирала собствената си история
СДС искат извинение от Меглена Кунева. Снимка: БТА

СДС поиска публично извинение към сините членове и симпатизанти от Меглена Кунева заради безпрецедентния й опит за ограбване на чужда политическа история.

На представянето на инициативния комитет на "България на гражданите" били използвани кадри от митинги на СДС, посочват в съобщение до медиите от партийната централа.

Според сините Кунева очевидно търсила да получи лъжлива дясна легитимност, като се опитвала да присвои миналото на СДС.

Още по темата

"Възмутени от това политическо нахалство заявяваме категорично, че г-жа Кунева без никакво право използва митинги на СДС, за да фалшифицира собствената си история. Всички знаят, че по това време тя се ползваше от уютен номенклатурен комфорт и я нямаше нито на площадите, нито на барикадите.

Политическото бракониерство няма нищо общо с европейските ценности, които тя твърди, че изповядва. Неморално и непочтено е гръмкото рекламиране на сдружението й да се гради на кражба на идеи, история и хора", категорични са от СДС.

На 1 юли ще бъде свикан учредителен конгрес на който ще се създаде партията "България на гражданите", обяви вече официално в край на миналата седмица Меглена Кунева.


 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още по темата: Меглена КуневаСДС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
3
 
11
 
! Отговори
KOKO преди 11 години
Тая продажница е купена от сектата на илюминатите и е много опасна за България
142
1
 
13
 
! Отговори
Бг преди 11 години
Кунева е ИЗТЪРКАНА плоча ,номенклатура,върти опашка ,лъжкиня,...единствено сигурно нещо е ---полът !
141
6
 
3
 
! Отговори
до 158 преди 11 години
Когато се омъжва, свекърът на Меглена Кунева- Иван Пръмов вече е отстранен от ЦК, т.е. бил е низвергнат. Кунева не е известна като Пръмова, защото запазва името на баща си, което най-вероятно е в нейна вреда, понеже тогава фамилията Куневи е репресирана от комунистите, баща й и дядо и са лежали в Белене.
140
1
 
2
 
! Отговори
до 159 преди 11 години
За "габонската афера"... Меглена Кунева категорично е изразила отрицателно становище за концесия, тъй-като горите попадат в защитена от ЮНЕСКО зона. Това, което е подписала, би следвало да се пази в Министерски съвет.Това достатъчно ли те осветли:)?
139
3
 
14
 
! Отговори
Индиана Джоунс преди 11 години
Вампириадата в България започна с откритите скелети на хора (вампири), но ще продължи с новата партия на М. Кунева - България на червените вампири.
138
12
 
3
 
! Отговори
до ^3АDttack преди 11 години
Същевременно нейният баща е лежал в Белене, което вестниците спестяват, за да лансират образа й на снаха на Политбюро. Вестник Шоу я свърза с Мултигруп в няколко публикации. Няколко вестника и ТВ 7 (също на Пеевски) показваха снимка на Кунева с Илия Павлов на някакъв коктейл. Но това не беше тя. Намери се жената от снимката и каза - Това не е Кунева, а съм аз. Никой не й даде думата освен в. Галерия, добър или лош. Тоест - ставаше дума за откровена фалшификация.
137
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
кунева = гоце
136
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
питанка? С тая уста как може да *** толкова?
135
3
 
14
 
! Отговори
до №148 преди 11 години
Не съм против Кунева ,НО са необхадими -----НОВИ ЛИЦА !Старите съдрани чували се ----доказаха ,че не стават за нищо! -------------------------Баце, ти на Кунева ново лице ли казваш?!? LOLТя е в политиката от 1992 г. и какво направи за тези 20 години за България? Спря два работещи реактора и веднага след това нейната банка даде заем от 550 милиона евра на България. Само това се сещам да е направила за България.....
134
1
 
6
 
! Отговори
габонската афера преди 11 години
Някой може ли да хвърли светлина върху т.н. "габонска афера" (1991-1992?), в която Кунева се изживява като експерт по дървесина?
133
1
 
22
 
! Отговори
пръмова лисицата преди 11 години
Пръмова е страшна манипулаторка, нещо като женския вариант на Гоце. Мазно, хладнокръвно и интелигентно те лъже и прави на ***, за да се докопа тя и тия номенклатурни типове около нея до кокала и да почнат да грабят !!
132
2
 
20
 
! Отговори
Гуньо простия преди 11 години
Госпожата, заедно с наглото еврейче с трабанта да обяснят, чии интереси защитиха, като подписаха този изключително неизгоден за страната предварителен договор за присъединяване към ЕС.Да кажат френското ядрено лоби колко им плати да подпишат затварянето на АЕЦ-а , без никакви адекватни причини.
131
1
 
11
 
! Отговори
www преди 11 години
ТО 20 ГОДИНИ НАСАМ НИ УПРАВЛЯВАХА ВСЕ ФАЛШИВИ ...
130
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тя отсякъде си е фалшива
129
0
 
11
 
! Отговори
ггг преди 11 години
То всичко е фалшиво в България-една си фалшифицирала дипломата,пък заела висш държавен пост,раздала до 750 000 000 европейски пари,но имала истинско ,,малко дете''и пусната на свобода да си го учи ,да стане като мама.500 бандюги,напуснали страната от състрадателния съд,според някакъв вестник,ДКЕВР ,,защитава гражданите''от лошите и увеличава,, само 15 процента ежегодно''къде що може ,пък щели да върнат българите от чужбина,щото тук нещата са се оправяли много стабилно и т.н. и т.н.
128
8
 
1
 
! Отговори
ангелов преди 11 години
На кривите ракети от т.н. СДС, РЗС иАтака сега им пречи Кунева.Какви митинги,стачки, барикади,лъвчета в синьо.Всичко е едно смешно работническо минало и несретници, които започват автобиографията си от 1991 г.
127
3
 
5
 
! Отговори
^3АDttack преди 11 години
***************Меглена Кунева е омъжена за финансиста Андрей Пръмов, син на секретаря (1962-1978) на ЦК на БКП Иван Пръмов, от когото има син Александър Пръмов.*************** това кавза всичко само дето *** Тя е дъщеря на известния буфосинхронист и киноактьор Щилиян Кунев (който като студент по право в СУ е бил изпратен в концлагера Белене заедно с баща си юрист, завършил Сорбоната).** се опитва да се изкара и десидент то бива да си нагъл ама чак пък толкова ..
126
0
 
2
 
! Отговори
до 147 преди 11 години
Казвам "обратни'', в друг смисъл ...."Нищо не са свършили"!
125
0
 
3
 
! Отговори
до 147 преди 11 години
Обратен ,........ама в Бе-ге ,а Бе-ге ,не е бяла държава ,а *** ....!Има разлика м/у обратен в Чужбина ,и в Бг !
124
2
 
4
 
! Отговори
азе преди 11 години
Не съм против Кунева ,НО са необхадими -----НОВИ ЛИЦА !Старите съдрани чували се ----доказаха ,че не стават за нищо!

Спонсорирани публикации