Германия хладнокръвно се разправи с холандците

Марио Гомес вкара два гола за победата с 2:1
Обновена: 14 юни 2012 00:27 | 13 юни 2012 23:51,
161
Германия хладнокръвно се разправи с холандците
Германците поздравяват Марио Гомес за втория му гол. Снимка: Reuters

Германия победи Холандия с 2:1 и почти си осигури участие на четвъртфиналите на европейското първенство. В последния кръг германците ще могат да си избират срещу кого да играят в следващата фаза.

Марио Гомес, който бе оспорван в последните дни, показа защо е титуляр и вкара два прекрасни гола. Германският нападател вече има три попадения в турнира.

След като в началото холандците повече владееха топката, с напредване на полувремето германците наложиха тотално волята си заслужено поведоха с два гола.

През втората част дълго време германската победа изглеждаше сигурна, преди Робин ван Перси с фамозен гол да върне интригата.

До края обаче Лалетата нямаха сили за повече и са изправени пред ранно отпадане от турнира.

Подробности за мача прочетете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
До 109 Пропуснал си Гюндоган който е сред резервите.Всички които си изброил без Клозе който е роден в Полша са родени в Германия, така ,че произхода е без значение.10% от населението на Германия не са от немски произход и какво от това.
90
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кви руснаци бе,кви немски машини-остави ги тия дърводелци. Истински футбол играят латино-американците.
89
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Руснаците в сайта да не плюят Германия.Напротив да бъдат благодарни ,че този оът отидиха до Харков с билет и паспорт.Както пише техния МЖванецкий,там част от комуникациите са останали още от немската армия.А отбора им е е дин балон-скоро ще се спука.Не изтръпват ли пред мисълта,че по една случайност в немския отбор няма руски собствени имена?
88
2
 
3
 
! Отговори
109 преди 11 години
БРАТ ТОЛКО СИ ОГРАНИЧЕН,ЧЕ ЖАЛ ДА МУ СТАНЕ НА ЧОВЕК ЗА ТЕБ :)))
87
8
 
9
 
! Отговори
мбуахахааа преди 11 години
Гомес, Боатенг, Кедира, Подолски, Клозе, Йозил - давайте "германци" мачкайте наред:)
86
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За малко повече време през 2 световна война Вермахта прегази Холандия,която не пропускаше възможност да покаже пренебрежение към Германия.Сега същите тези холандци,за които ние,българите сме диваци,*** и *** си го получиха.Самочуствието им дразни целия ЕС-ТЕ СЕ СМЯТА ЗА ХОРА ИЗВЪНЗЕМНИ СУПЕР ПЪРВО КАЧЕСТВО.Aufwiedersehen Niederland!
85
0
 
2
 
! Отговори
до 104 преди 11 години
и един мармот ...
84
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
преди колко години? 90та световни, 96та европейски. След това 2 финала - един на световно и един на европейско, и три трети места.а "ощетените" холандци колко световни и европейски тили имат и преди колко години?когато статистиката говори, страстите мълчат.
83
0
 
4
 
! Отговори
до 101 преди 11 години
аз май казах - клубен футбол сега няма да коментираме ...И причината да не коментирам кубен футбол е, че от големите отбори не остана нито един с изявен национален характер - и английските, и испанските и италиянските отбори са изградени предимно от чужденци. Дори не и европейци.
82
3
 
2
 
! Отговори
catenaccio преди 11 години
до ум царува, ум робува, Ум белия делфинПор - Хол 5:0Дан - Гер 5:0Германия отпада
81
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
на това, дето се среща тука в форума, му се вика ... хейтърихайде със здраве, след 2 години на световното и след 4 на следващото ервопейско, пак ми разправяйте кой не е сред фаворитите и кой е дървар
80
8
 
3
 
! Отговори
gomes pinokio преди 11 години
Gomes dyrwara vkara ot 100% zasada zashtoto dyrvoto e nekydyrno .ostanalite klouni ot smeshnite germani sa mnooo zle i tova shte si prolichi v machovete sys po silni sypernici
79
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За клубния футбол- и тая година с калъфките си отидоха германците. А принципно и Испания,и Италия и Англия имат МНОГО ПОВЕЧЕ УСПЕХИ в клубния футбол и играят страхотен футбол,а не с теслата.
78
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Германците хич не бият,защото вече не помнят кога им беше последната титла. ПРЕДИ колко години? От много години германците играят,а други стават шампиони.
77
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Разбира се,че генът е важен - баща му е испанец. Половината отбор на германия не са германци. Защо отгледаните германци не са добри както чужденците ,отгледани в Германия.Защото носят друг ген,а не дърводелския германски ген.
76
2
 
10
 
! Отговори
до 91 преди 11 години
друг бие, ама в съня ти. Световна купа - 3 титли, 4 втори и 3 трети места.Европейска купа - 3 титли, три втори места. За клубен футбол, няма да коментираме.Ти ми кажи, да ли са или не са в фаворитите.Не помня кой беше казал "футболът е игра, при която два отбора се състезават да видят кой е по-добрият, а накрая бият германците."
75
0
 
6
 
! Отговори
до 92 преди 11 години
хаха чуваш ли се какви ги говоришгените били играли, фамилията го доказвала.с тая фамилия сигурно има един милион души, от които повечето не са и помирисали испански гени - или може би смяташ индианците в мексико за испанцикрайно време е да разбереш, че човек е такъв, какъвто е отгледан - иначе можеш да си вземеш гените, да ги плеснеш насред ескимосите и ще има да чакаш да проиграе футбол.Европа отдавна вече не е оная Европа с границите, само ние тука дето светът ни свършва с плета не вдяв
74
0
 
5
 
! Отговори
ум белият делфин преди 11 години
Абе Дбес БИ ГЕ я ми дайте вариант в който Германия не се класира на полуфинала,щото гордо сте пляснали едно "почти се класира"...та значи има шанс и да не се класира...я споделете малко от огромният си задкулисен журналистически опит....
73
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И на германците също.
72
0
 
5
 
! Отговори
димо преди 11 години
на холандците все нещо не им стига

Спонсорирани публикации