Германия хладнокръвно се разправи с холандците

Марио Гомес вкара два гола за победата с 2:1
Обновена: 14 юни 2012 00:27 | 13 юни 2012 23:51,
161
Германия хладнокръвно се разправи с холандците
Германците поздравяват Марио Гомес за втория му гол. Снимка: Reuters

Германия победи Холандия с 2:1 и почти си осигури участие на четвъртфиналите на европейското първенство. В последния кръг германците ще могат да си избират срещу кого да играят в следващата фаза.

Марио Гомес, който бе оспорван в последните дни, показа защо е титуляр и вкара два прекрасни гола. Германският нападател вече има три попадения в турнира.

След като в началото холандците повече владееха топката, с напредване на полувремето германците наложиха тотално волята си заслужено поведоха с два гола.

През втората част дълго време германската победа изглеждаше сигурна, преди Робин ван Перси с фамозен гол да върне интригата.

До края обаче Лалетата нямаха сили за повече и са изправени пред ранно отпадане от турнира.

Подробности за мача прочетете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
6
 
! Отговори
име преди 11 години
повечето хора тук не разбират нищо от футбол!
70
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво като Гомес е роден в Германия, ако беше роден в България -щеше да е българин според документите,само че фамилията добре говори,че пак испанските гени играят работа.
69
13
 
4
 
! Отговори
Хер Флик преди 11 години
Германците играят най-дърводелския футбол.Не случайно германците играят,а други стават шампиони.
68
2
 
8
 
! Отговори
STANDARTENFUHRER преди 11 години
DEUTSCHLAND UBER ALLES !!! 88 !!!
67
1
 
7
 
! Отговори
до 75 преди 11 години
Марио Гомес е роден в Германия и е отраснал там. Баща му може и да е испанец ...
66
2
 
9
 
! Отговори
гестоки жерманци преди 11 години
*** се вижда в огледалото, когато застанеш отпред ... ла.. си сам. Ако е е достатъчно голям, разбира се ... на какъвто и език да пишеш, все си неграмотен и освен дето мразиш немците, друго за футбол не можеш да споделиш. За щастие, в футбола освен антипатията има и други фактори - талант, дисциплина, самообладание. Тия, дето нямат самообладание, ги обладават другите ...та немците може и да са дървета, но са все сред фаворитите. А на холандците винаги малко не им достига
65
0
 
4
 
! Отговори
с. преди 11 години
Дървета или не са много по-титулуван отбор от Холандия!Вечният губещ!
64
8
 
4
 
! Отговори
germani dyrweta преди 11 години
*** ,пиша си на къвто език ми е кеф и не се съобразявам с недоразумения като твоя милост,но това за твое съжаление не скрива факта че Германите са едни от най-големите ДЪРВЕТА в историята на фУТБОЛА а сега ми ла......
63
0
 
2
 
! Отговори
до 83 преди 11 години
не е ясно на какъв език пишеш, не е ясно и кой ти е казал, че вдяваш нещо от футбол ...
62
3
 
5
 
! Отговори
lukas PedaLSKI преди 11 години
Po slab ot LUKAS PEdALSKI prosto nqmashe,dage i ROBENCHO beshe po silen Ot PEDALSKi
61
0
 
2
 
! Отговори
Дороти преди 11 години
Нали прочете квалификацията ми,N.74,Е за колко страни ставам:)
60
0
 
2
 
! Отговори
До 74 преди 11 години
Aз съм Хакер на книги,приятно ми е:)
59
3
 
2
 
! Отговори
stut преди 11 години
hahaha tuka ne ostanaha germanci ot 100 duchi v bara 10 peeha drugo sichko chugdenci chak mi stana galko che i te kato nas izchezvat
58
2
 
15
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Обърнахте ли внимание че и европейците са под жидовско иго. От този Робен не могат да се освободят, макар че не биха го взели и Светкавица Търговище. Практически Холандия играе с човек по малко. Така беше и на световното - ако не беше Робин може би Испания нямаше да е световен. Баерн си изпати на финала срещу Челси, но той е непоклатим, никой не го пъди, контузии не го ловят. Покрай всичко и страда от мания за величие, - вярва на поръчковата дандания за себе си, мъчи се той да реши мачовете.
57
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А ти къде си в цялата схема? Испания са връх в Андите отдавна. Една птичка пролет не прави, съжалявам, но статистиката говори друго. Аз ги харесвам, но са южняци, лиготията е без край. Иначе са силни, безспорно и ак онемци бяха толкова силни с тяхната дисциплина.... ясно ти е :-)важно е да е качествен футбола, добре, че не сме там да се излагаме :-)
56
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПО-спокойно, защо така просташки започна. Ядоса се,че испанец е основния нападател на Германия. Това е -испански гени. И както виждаме Испания е на футболния връх,а Германия отдавна са забравили какво е да си Шампион. Така че си знай мястото.
55
9
 
1
 
! Отговори
До 73 преди 11 години
6ти клас? Ако искаш можеш да си оставиш някакви координати, да поспорим кой какъв клас е завършил, кой колко знае и какъв опит има. Аз не се притеснявам, оценили са ме в 29 държави - различни националности, религии, култури. Идея си нямаш колко по-изостанал си. Може само да споменеш какво си завършил, къде, кога и какво работиш. Другите ще преценят. От мен - в европа сме 3ма с подобна квалификация, олимпийски шампион съм по математика, завършил съм каквото съм искал с отличие та така, а ти?
54
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Уважавам немците и честитя победата на тези от вас,които им симпатизират!Любимият ми футбол обаче е холандският и не мога да си кривя душата,яд ме е!Отборът е същият като този от световното,но играта е съвсем различна!Безидейна,беззъба,нещо което не е типично за лалетата!Марвайк изведе отбора до финал в ЮАР,но с тази предпазлива тактика сега,отпадането изглежда логично!Все пак надеждата умира последна,при победа над Португалия и такава на Германия може и да се доберат до 1/4 финал,но...ще видим!
53
2
 
7
 
! Отговори
До 69 преди 11 години
няма значение от звета на котката - черна, бяла, ак ояде мишки е добре. Ти кви корени имаш? не са дърводелски, товите са аристократични, така ли? Гордееш ли се с това? Коренят ли си? Синя кръв, мека ***/,китка, такива неща :-))))
52
1
 
7
 
! Отговори
До жоро бекама-50 преди 11 години
Селендурски мнения не се уважават.

Спонсорирани публикации