Глобили 280 неправилно паркирали за 12 дни

Шофьорите спирали колите си на зелени площи
13 юни 2012 20:05,
5
Глобили 280 неправилно паркирали за 12 дни
Инспекторите раздават и листовки. Снимка: архив Булфото

Над 280 шофьори на коли, паркирали в зелени площи, са били глобени за 12 дни в София, съобщиха от Столичния инспекторат.

Инспекторатът е започнал засилени проверки на паркиране в зелени площи и обхвата на детски площадки със съдействието на Центъра за градска мобилност и Общинска полиция.

По време на контролната си дейност инспекторите раздават информационните листовки "Аз не паркирам в зелени площи".

При установени нарушения инспекторите могат да наложат глоба на място в размер до 50 лв. или да съставят акт за установяване на административно нарушение, при който глобата се определя с наказателно постановление от кмета на съответния район.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
4
 
! Отговори
Дупка преди 11 години
Няма лошо. Искам да знам и колко дупки из кварталните улици на София запълниха за това време. Чакам вече няколко месеца това да се случи с един кратер на близкото кръстовище, ама не се случва...Що не пише за това?
3
0
 
2
 
! Отговори
край преди 11 години
Искам референдум за тротуарите. Българчетата трябва да се разберем - ще паркираме ли върху тях или по тях ще ходим. Ако ще паркираме хич да се не хабим да ги правим. Щото това сега е жива глупост трошим си колите да ги катерим майките с количките са по улицата. На запад от калотина няма такова нещо - нема и на юг от капитан андереево.
2
1
 
11
 
! Отговори
Глоба 500 лв. преди 11 години
Най-лесно общините ще напълнят бюджета си като въведат ред в уличното движение. Ред има само с ГЛОБИ ! Стига селски бекови и чалгарки са спирали където им падне с презумцията че са над другите. Много станаха *** в София, Пловдив, Варна, Бургас, трябва да разберат че не са на нивата а в среда в която не са сами, има и други и то не овчари като тях.
1
4
 
6
 
! Отговори
БРАВО !!! преди 11 години
ДОЖИВЯХМЕ В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ВЗЕМЕ ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ, ДА СЕ ВЪВЕДЕ РЕД В ТУМОРА НА ПРОБЛЕМА ШОФИРАНЕ. БРАВО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, ДАНО СЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ И ЗА СПРЕЛИТЕ ПО УЛИЦИТЕ.

Спонсорирани публикации