Върволица пред МС: дарове и китки за Борисовото ЧРД

Кирки, пакети, тигър с купа и торта като магистрала с валяк отгоре й
Обновена: 13 юни 2012 14:57 | 13 юни 2012 11:25,
362
Върволица пред МС: дарове и китки за Борисовото ЧРД
И повече усмивки. Снимка: Булфото

Цяла сутрин в Министерския съвет се внасят подаръци и букeти за рождения ден на премиера Бойко Борисов, който днес навършва 53 години.

Сред тях най-силно впечатление направи подаръкът на областния управител на Хасково Ирена Узунова, която донесе рисунка на "Тримата братя и златната ябълка".

По нейните думи както третият брат е успял да спаси семейната чест, така и премиерът с цената на много жертви трябва да спаси България и да я изведе напред и нагоре.

ПГ на ГЕРБ се отстрами подобаващо като поднесе торта като магистрала, а отгоре й валяк и строител.

Строителната министърка Лиляна Павлова поднесе на рожденика умален, стъклен модел на открития пътен възел днес от Борисов на Околовръстното.

От ведомството на Симеон Дянков пък поднесоха на Борисов тигър с купа.

Премиерът веднага се пошегува, че финансовото министерство се преименува на министерство на феновете.

Шефката на парламента Цецка Цачева и президентът Росен Плевнелиев дойдоха на крака в МС, за да поднесат лично поздравленията си за рожденния ден на Бойко Борисов. Двамата не казаха какъв подарък му носят, охраната на НСО обаче, която стоеше за тях, беше гушнала огромен букет с червени цветя.

Сред другите интересни подаръци, които бяха внесени днес за премиера, беше кирка с червена панделка, дар от министъра на икономиката и енергетиката Делян Добрев, за да прави Борисов много първи копки.

Транспортният министър Ивайло Московски не сподели какво ще даде на премиера, но каза, че Жоро носи подаръка (Георги Андреев - PR на МТИТС).

Министърът на външните работи Николай Младенов и образователният му колега Сергей Игнатов не пожелаха да споделят пред медиите с какви дарове ще разтуптят Борисовото сърце.

Кметът на София Йорданка Фандъкова влезе в правителствената сграда с пликче на Столична община, но не пожела да сподели какво има в него.

Впечатление направиха и две млади дами, които влязоха с голям пакет, опакован със зелена хартия - от кого и какъв е дарът, те не пожелаха да споделят.

От Грузия, където е на посещение, министърът на културата Вежди Рашидов сподели, че носи за рождения ден на премиера бутилка от най-добрия грузински коняк.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


362
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
284
0
 
5
 
! Отговори
4916 преди 11 години
4RD na Borisov! Tazi statiq e tolkova protivna, kolkoto protivni sa i komunistite,koito sa q pora4ali,a jalkite nahalni jurnalist4eta pak q napisali !!!!!
283
0
 
5
 
! Отговори
878 преди 11 години
Б.Борисов има рожден ден и негови приятели и колеги го поздравяват,какво сензационно има в това???
282
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Върволица от клакьори, кариеристи и гъзоблизци ! Култа към личността отново е тук с пълна сила но във вариант мутрен кич. На следващите избори пак гласувайте за тях! Даже по два пъти! Срамота !
281
2
 
3
 
! Отговори
роб преди 11 години
ти вожд си ти и вожд за нас, честита да е твойта власт ...и поздравите от народа приеми.....( да, приеми, приеми поздравите от народа ....:)
280
2
 
11
 
! Отговори
НФБ преди 11 години
КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТТАТОТАЛИТАРИЗЪМ..ЧЛЕН 1 ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ В КОНСТИТУЦИЯТАЛЕВСКИ И БОТЕВ РЯПА ДА ЯДАТ ПРЕД ОРЕОЛА НА ДОН БОКО!ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ВЪВЕДЕ И ДАНЪК ТРОТОАР ЗА ПЕШЕПОДЦИТЕ СЪС ЗАКУПЕН СТИКЕР ОТ ЦВЕТЕНКА БОРИСЛАВОВА..МИ ПОЛЗВА СЕ ТРОТОАРА ОТ УФСИТЕ ДА СИ ПЛАЩАТ...
279
4
 
8
 
! Отговори
Минарет Калян преди 11 години
Срамота, народе! Такъв слугинаж! Трагедия за державата! Това е мутранизация,*** и деградация. Боже! Пази България!
278
0
 
3
 
! Отговори
До 335 преди 11 години
Не е малко!
277
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това ми напомня малко на Тодор Живковото време...
276
3
 
14
 
! Отговори
ревнивец преди 11 години
Изчезна ми жената! Няма я цял ден и вечерта по време на скандала ми обяснява че искала да се вреди в тъпканицата около мин. съвет та да почерпи рожденика една *** (щото е влюбена много) ама не могла да се вреди от къде , къде по големи *** от нея. Предлагам общината в Банкя да не спи , ами да турнат един паметник като по тошово време и който не може да се вреди пред и около мин. съвет , направо при монумента да целива ...
275
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Алоооо гейзерите да не изближете на вожда гъзъ треба да оди на операция му слагат нов
274
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това го нямаше и по байТошово време.
273
2
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 11 години
Спонтанна реакция... - няма организация и принуда...
272
3
 
22
 
! Отговори
Чавес преди 11 години
ПАРАД НА ПОДЛИЗУРКОВЦИТЕ.....
271
4
 
20
 
! Отговори
Очевадно преди 11 години
Егати и срамът. Знам че Dnes.bg публикуват тези материали с информационна цел, да покажат на народа докъде сме я докарали. Но утре, онези гъзолизници с големите езици от продажната герберска преса ще лъснат плешивата тиква на този *** и ще пишат в захлас как народа е отпразнувал рожденият ден на вожда. Този нрав на прегърбен,послушен и ръкопляскащ индивид никога няма да се пречупи в българина. Така е било и по турско,и по руско, така е сега.
270
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Върволица пред МС: дарове и китки за Борисовото ЧРД" .200 камиони с подаръци в чест на вожда. А да познаем къде случва едното и къде другото.
269
4
 
16
 
! Отговори
Хайко-бивш от СИК преди 11 години
Не мога да забравя Димата Руснака (лека му пръст) към Малкия Маргин: "Защо все ми влачиш това пожарникарче, един ден то ще ни издъни- и то не за друго,а от шубе..."
268
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ОПОЗИЦИЯТА,АКО ИМАШЕ ТАКАВА,ТРЯБВАШЕ ДА МУ ПОДАРИ ШАПКА СЪС ЗВЪНЧЕТА,ЧЕРВЕН КЛОУНСКИ НОС И КОСТЮМ НА РАЙЕТА,ЗАЩОТО Е ШУТЪТ НА ТОШО И СИМЕОН.КЛОУНЪТ НА НАРОДА И БЪДЕЩ НЕ ДОТАМ ДОБРЕ ОБЛЕЧЕН ОТ СОФИЙСКИЯ ЦЕНТРАЛЕН.ТИЯ ЦИРКАДЖИИ СЪВСЕМ МУ ОТПУСНАХА И ИЗТЪРВАХА КРАЯ.ТОВА ГЕРБЕРСКО ЛИГАВЕНЕ И РАЗТОЧИТЕЛСТВО ПРИЛИЧА НА ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА И ЧУМАТА ДА ГИ ТРЪШНЕ ДАНО ТИЯ САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ЧЕ ИМА НАРОД,КОЙТО ЖИВЕЕ В МИЗЕРНА,РАЗЛИЧНА ОТ ТЯХНАТА РЕАЛНОСТ И ДОКАТО ТЕ ПЛЮСКАТ,ПОЛОЖЕНИЕТО СТАВА ВСЕ ПО-ЗЛЕ.
267
3
 
16
 
! Отговори
Някой си преди 11 години
до 320Не могат да бъдат доволни герберастите, нито обслужващите ги медии, защото да промият мозъците могат само на ***, маргинали и долните безпросветни слоеве. А те са малцинство (включително и неколцината натрапчиви ***, дето пишуркат тук. С такива прогнозата за герб е катастрофа.
266
3
 
30
 
! Отговори
АЛЧНО ЗИНАЛИ УСТИ преди 11 години
В ДЪРЖАВАТА МУ,ЗАЩОТО ТАКА СЕ ДЪРЖИ ОМРАЗНИЯ ВСЕ ПОВЕЧЕ Б.Б.,ХОРА УМИРАТ ОТ ГЛАД И БЕЗРАБОТИЦА,ОСОБЕНО МЛАДИТЕ И ОБРАЗОВАНИ БЪЛГАРИ И ПЕНСИОНЕРИТЕ. МИЗЕРИЯТА СЕ ШИРИ,ПРЕСТЪПНОСТТА РАСТЕ,РАСТАТ ЦЕНИ НА ХРАНИ И ЛЕКАРСТВА,ДЪРЖАВАТА Е НА АВТОПИЛОТ,ХОРАТА СА ОБЕЗВЕРЕНИ И ОСТАВЕНИ САМИ НА СЕБЕ И СЪДБАТА.НО ИМА ЕДИН ОСТРОВ НА БЛАГОДЕНСТВИЕТО- МУТРЕНСКАТА ГРУПИРОВКА ГЕРБ,КЪДЕТО ИМА ДАЛАВЕРА,КЪДЕТО СЕ КРАДЕ НАЦИОНАЛНОТО БОГАТСТВО,КЪДЕТО БАНДИТИТЕ И ПОЛИТИЧЕСКИТЕ АВЕРИ ЖИВЕЯТ КАТО В СЪН,ПРЕЗИРАЙКИ НИ,С
265
4
 
26
 
! Отговори
Повръща ми се преди 11 години
ББ и останалите от хунтата Герб трябва да са много доволни от тоталното промиване на мозъци в страната. Както всяка една диктатура освен армия и полиция те вече са завербували почти всички медии. Повечето от телевизионите канали и вестници услужливо слугуват на режима. Всекидневно бълват всевъзможни необосновани лъжи срещу всеки който е против Герб. Разбира се ниско интелигентната аудитория поглъщат тази помия като шарани и после я повтаря като папагали. Кратките клишета на необразованите герберисти се повтарят във всеки форум: "Бойко е пич" "Няма алтернатива" "Строим магистрали" "Мръсни ***" "Червени платени драскачи" Просто цирк с главен клоун Борисов и маса от ръкопляскащи *** палячовци.