Върволица пред МС: дарове и китки за Борисовото ЧРД

Кирки, пакети, тигър с купа и торта като магистрала с валяк отгоре й
Обновена: 13 юни 2012 14:57 | 13 юни 2012 11:25,
362
Върволица пред МС: дарове и китки за Борисовото ЧРД
И повече усмивки. Снимка: Булфото

Цяла сутрин в Министерския съвет се внасят подаръци и букeти за рождения ден на премиера Бойко Борисов, който днес навършва 53 години.

Сред тях най-силно впечатление направи подаръкът на областния управител на Хасково Ирена Узунова, която донесе рисунка на "Тримата братя и златната ябълка".

По нейните думи както третият брат е успял да спаси семейната чест, така и премиерът с цената на много жертви трябва да спаси България и да я изведе напред и нагоре.

ПГ на ГЕРБ се отстрами подобаващо като поднесе торта като магистрала, а отгоре й валяк и строител.

Строителната министърка Лиляна Павлова поднесе на рожденика умален, стъклен модел на открития пътен възел днес от Борисов на Околовръстното.

От ведомството на Симеон Дянков пък поднесоха на Борисов тигър с купа.

Премиерът веднага се пошегува, че финансовото министерство се преименува на министерство на феновете.

Шефката на парламента Цецка Цачева и президентът Росен Плевнелиев дойдоха на крака в МС, за да поднесат лично поздравленията си за рожденния ден на Бойко Борисов. Двамата не казаха какъв подарък му носят, охраната на НСО обаче, която стоеше за тях, беше гушнала огромен букет с червени цветя.

Сред другите интересни подаръци, които бяха внесени днес за премиера, беше кирка с червена панделка, дар от министъра на икономиката и енергетиката Делян Добрев, за да прави Борисов много първи копки.

Транспортният министър Ивайло Московски не сподели какво ще даде на премиера, но каза, че Жоро носи подаръка (Георги Андреев - PR на МТИТС).

Министърът на външните работи Николай Младенов и образователният му колега Сергей Игнатов не пожелаха да споделят пред медиите с какви дарове ще разтуптят Борисовото сърце.

Кметът на София Йорданка Фандъкова влезе в правителствената сграда с пликче на Столична община, но не пожела да сподели какво има в него.

Впечатление направиха и две млади дами, които влязоха с голям пакет, опакован със зелена хартия - от кого и какъв е дарът, те не пожелаха да споделят.

От Грузия, където е на посещение, министърът на културата Вежди Рашидов сподели, че носи за рождения ден на премиера бутилка от най-добрия грузински коняк.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


362
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
1
 
6
 
! Отговори
Б преди 11 години
Суррр...качи!Ама така се "суркат", че по три ката *** късат!Това ми е останало от армията - Нарицателното "суркач" беше като клеймо!
203
22
 
8
 
! Отговори
Тони преди 11 години
Да е жив и здрав !!!Много го харесвам!!!
202
7
 
18
 
! Отговори
Мишо-бирата преди 11 години
Честит празник и дано скоро дойдеш при мен !!!
201
2
 
17
 
! Отговори
Данчо преди 11 години
Пак Ви напомням. Засрамете се!Как може такова отношение към бащицата!Да не би да сте го избирали?Трапоса ни го "новия голям брат"!Него го "благославяйте"до девето коляно! Как да не бъдеш "хейтър" при тая олигофрениия от горе до долу?
200
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На многая лета! За ужас на всички ***!!!!
199
7
 
10
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 11 години
Веселба, поне да го бяхте избрали за академик. БАН защо спиш!? Или най-голямата рязана *** - Мюфтийството защо не му подарите един сюнет?!А защо Иванушка-***, сродна душа, не се е сетил за него.Последното е ясно защо - защото Иванушка - *** е ***, а нашия - доктор, доктооор кандидат на науките по пожаро гасенееее!
198
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
При напън, изобразен на снимковия материал към "статията", у съответния индивид , резултатът от напъна за мислене, излиза от друго отверстие с допълнителни звукови и накърняващи околната среда , качества.
197
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Евала Боце! Да си жив и здрав!
196
3
 
17
 
! Отговори
Клюна преди 11 години
1 познат ми каза ,че му е пратил към 1 кашон със свещи и на всяка свещ името на него и главните от партията му ... да си ги запалят и да свикват с мисълта ,че и те като свещите ще свършат и няма вече да тровят нацията червени бояджии сите !!!
195
2
 
20
 
! Отговори
Уорлик преди 11 години
Подаръците да минат през американското посолство за одобрение! Одобрените ще връча лично на г-н Премиера!!!
194
1
 
11
 
! Отговори
БистришкитеТигри преди 11 години
А ние му подаряваме 2 декара за частно ползване.
193
1
 
8
 
! Отговори
До Фидосова преди 11 години
Забравила си юнашката фанелка и спортни гащета-стпастоубийки!
192
2
 
21
 
! Отговори
Sram преди 11 години
Срам за всички...Честит во Хелуин!
191
3
 
21
 
! Отговори
Фидосова преди 11 години
А аз му купих дезодорант и чорапи.
190
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Това българската простотия и злоба нямат край."ТАКА Е - СПРАВКА ЧРД-ТО ДНЕС. СМЕЯТ ЛИ ДА НЕ МУ НОСЯТ ПОДАРЪЦИ КАТО НА ДЕРИБЕЙ.
189
3
 
39
 
! Отговори
ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ преди 11 години
Може някои да се правят, че не забелязват и да не искат да го признаят, но българските медии от няколко години насам се държат като по времето на Живков. Тоталитарен печат в демократични условия. Има теми табу, премълчават се тотално факти и новини, вихри се долна пропаганда, каквато и комунистическият печат не е постигал. Вестници превъзнасят образа на нашия пръв партиен и държавен ръководител Бойко Борисов, жълти издания пускат слухове и измислици за неговите политически противници. Брутална, кална преса. Сред тези издания има няколко които се правят на независими и претендират за качествена журналистика. Но също обслужват властта по свой начин. Може да пишеш само проверени факти, да не използваш грубости в заглавията и измислици, но това още не е качествена журналистика, щом спестяваш факти и си затваряш очите пред истинските проблеми. Така ти си просто част от тоталната пропаганда, но на друг глас.Ще дойде ден същите медии слуги, които сега лъскат имиджа на Борисов, да го цапат с катран. Без никакъв свян. Ще си намерят нов господар и ще скачат по главата на стария. Неизбежно е.
188
21
 
5
 
! Отговори
Avatar преди 11 години
227Комунастите продължават да мантруват :))) То не беха гладни зими всяка есен, то не беха бляскави изборни победи, то не беха загиващи от глад люде по улиците... А всъщност България върви нагоре за пръв път от 70 години, а телекторатът на стоКлетницата се топи като ланшен сняг! Ура, другари и другарки! Да живее ВОСР! :)))
187
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С радост бих се наредил на тая върволица, за да му нажуля една голяма паламида на тоя където сваря! И на следващите избори умната ей! Изигра народа, лъже го сега, НО НЕ ТРЯБВА ДА ГО ЛЪЖЕ ЗА В БЪДЕЩЕ! Не трябва да забравяме, че сме "лош матрял" за него и като такива не би трябвало да му наливаме вода в мелницата!
186
2
 
22
 
! Отговори
Диктатора преди 11 години
и да не забравите довечера искам по добра манифестация от на Ким Чен Ир !!
185
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това българската простотия и злоба нямат край. Какво лошо в това с подаръците. Аз съвсем безизвестната получавам толкова много подаръци от колеги и колежки за рождения си ден , че той ли. Айде сега пък да не го и поздравят, така ще ви стане ли по хладно.