Върволица пред МС: дарове и китки за Борисовото ЧРД

Кирки, пакети, тигър с купа и торта като магистрала с валяк отгоре й
Обновена: 13 юни 2012 14:57 | 13 юни 2012 11:25,
362
Върволица пред МС: дарове и китки за Борисовото ЧРД
И повече усмивки. Снимка: Булфото

Цяла сутрин в Министерския съвет се внасят подаръци и букeти за рождения ден на премиера Бойко Борисов, който днес навършва 53 години.

Сред тях най-силно впечатление направи подаръкът на областния управител на Хасково Ирена Узунова, която донесе рисунка на "Тримата братя и златната ябълка".

По нейните думи както третият брат е успял да спаси семейната чест, така и премиерът с цената на много жертви трябва да спаси България и да я изведе напред и нагоре.

ПГ на ГЕРБ се отстрами подобаващо като поднесе торта като магистрала, а отгоре й валяк и строител.

Строителната министърка Лиляна Павлова поднесе на рожденика умален, стъклен модел на открития пътен възел днес от Борисов на Околовръстното.

От ведомството на Симеон Дянков пък поднесоха на Борисов тигър с купа.

Премиерът веднага се пошегува, че финансовото министерство се преименува на министерство на феновете.

Шефката на парламента Цецка Цачева и президентът Росен Плевнелиев дойдоха на крака в МС, за да поднесат лично поздравленията си за рожденния ден на Бойко Борисов. Двамата не казаха какъв подарък му носят, охраната на НСО обаче, която стоеше за тях, беше гушнала огромен букет с червени цветя.

Сред другите интересни подаръци, които бяха внесени днес за премиера, беше кирка с червена панделка, дар от министъра на икономиката и енергетиката Делян Добрев, за да прави Борисов много първи копки.

Транспортният министър Ивайло Московски не сподели какво ще даде на премиера, но каза, че Жоро носи подаръка (Георги Андреев - PR на МТИТС).

Министърът на външните работи Николай Младенов и образователният му колега Сергей Игнатов не пожелаха да споделят пред медиите с какви дарове ще разтуптят Борисовото сърце.

Кметът на София Йорданка Фандъкова влезе в правителствената сграда с пликче на Столична община, но не пожела да сподели какво има в него.

Впечатление направиха и две млади дами, които влязоха с голям пакет, опакован със зелена хартия - от кого и какъв е дарът, те не пожелаха да споделят.

От Грузия, където е на посещение, министърът на културата Вежди Рашидов сподели, че носи за рождения ден на премиера бутилка от най-добрия грузински коняк.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


362
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
264
0
 
22
 
! Отговори
ужассс преди 11 години
Малеее,колко близачи имало в БГ.И после се чудим що сме на тоз хал?Ми то от *** и мазняри,край няма!
263
0
 
9
 
! Отговори
afrikaneca преди 11 години
pla4e za mavzolei !!!!
262
2
 
24
 
! Отговори
велик вожд и учител преди 11 години
Северна Корея на Балканите....
261
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ттоя и на рождения си ден ли е нацупен.чешит.
260
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В ЧЕСТ НА РОЖДЕНИЯ МУ ДЕН89-годишен мъж е бил разкъсан от кучета в София и е приет в "Пирогов" с опасност за живота, съобщи БНР.В "Пирогов" се борят за живота на 89-годишен мъж, нахапан от кучета.
259
1
 
5
 
! Отговори
bb преди 11 години
Boiko Borisov-edinstveniq bog s dokumentirana data na rajdane. 4etete Bydeshtiq Zavet, kydeto shte bydat opisani 4udesata mu. A, a Galevi kolko ve4e izlejaha ot prisydata?!...
258
2
 
18
 
! Отговори
Борис Бойков преди 11 години
Според мен подлизурковците трябваше да спретнете една манифестация щото то тук форум...ББ форуми не чете..повече от сигурен съм;)
257
1
 
1
 
! Отговори
aleks преди 11 години
vsekiden/118718/petar-stoyanov-ubiva-martin-dimitrov-v-kultov-klip/
256
1
 
17
 
! Отговори
Равнодушен преди 11 години
Кирката е хубав подарък.Подсеща ме на кого мога да я даря и аз.За съжаление държавата ни няма да се оправи докато управляващите не заживеят с нашите доходи.Обаче не помня правителство ,което да е определило депутати и министри да живеят със средната за страната заплата.Мисля си,че ако това стане нещо може и да се промени,но надали....
255
22
 
7
 
! Отговори
роден победител преди 11 години
Честит Рожден Ден на Борисов!Да е жив и здрав,да върви напред с Генералска осанка и победоносен вид,това фото е избрано нарочно, но нейсе..орел със съсел неможе да се сбърка никога,А който пожелава в такъв ден ЛОШИ неща,то нека да се сбъднат първо и в двоен обем на пожелателя!!
254
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тоя *** Е ТЪЖЕН ЩОТ матряла му бяга в чужбина поради доброто му управление. Хората му ручат асфалт и го псуват ежечасно. Не ви ли прелича на охранен ***? Крайно негативно отношение към Бойко и Герб. Много подмазвачи покрай тях. Тоя *** си вдига заплатата на 6000 лева а за българина и трохи няма, яжте му асфалта.
253
5
 
27
 
! Отговори
БОЙКО=ГРОБ преди 11 години
БОЙКО СЪС ЗАПЛАТА 6000 ЛВ. БЪЛГАРИНА С 400 ЛЕВА. 13-06-12 16:28ч БЯГАТ ОТ доброто управление на ГЕРБ, бойко борисов и президента. Плевня като сме по-добре от Гърция защо бягат лъжецо?БОЙКО СИ ВДИГА ЗАПЛАТАТА ОТ 3000 НА 6000 ЛВ А НА ВАС БЪЛГАРИ - КУ*РЕЦ. ДА ДУХАТЕ СУПАТА- ОТ ГЕРБ!
252
20
 
7
 
! Отговори
Костов преди 11 години
До Непознат: Може би не съм се изразил добре.Няма нищо лошо в статията, просто не разбирам онези, които са недоволни от всичко, а може би самите те са дърти подмазвачи на работните си места.Аз лично харесвам Борисов като министър- председател и мнението на другите никак не ме интересува.
251
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Подарък за Борисов - еднопосочен билет до Банкя !
250
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айдее тоя задмина и бай Тошо по вманиачаване и простотия.Българи вижте какво е тоталитариъм в действие!!!
249
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 279От 20% от българския народ е по-точно, 80% не биха го направили!
248
7
 
7
 
! Отговори
Непознат преди 11 години
До КостовИ какво да правим господин Костов и малкото хубави дни в живота ни, да ги помрачим със злобни мисли, тогава за какво живеем?Трябва да се уважават рождените дни
247
0
 
3
 
! Отговори
Аз преди 11 години
До 289 анонимния: Малко ти е кофти стихотворението, но е за човек, който всички познават.А ти ще си останеш винаги анонимен, и може би никой няма да разбере, че те е имало някога.
246
10
 
9
 
! Отговори
Костов преди 11 години
Смайвам се като чета коментарите! Наистина ли си мислите, че Б.Борисов има нужда дори от един от тези подаръци които са му подарили?Мърморите, псувате, апък четете.Кои знае как се мазните вие на вашите шефове.
245
23
 
10
 
! Отговори
Непознат преди 11 години
Да е жив и здрав,премиер мечта!Само дето снимката нещо не ми хареса, ама иначе си е готин!