Как да разберете дали една жена ви използва

Има признаци, които определено трябва да повишат вниманието ви
Обновена: 14 юни 2012 16:12 | 14 юни 2012 16:11,
47
Как да разберете дали една жена ви използва
Снимка: sxc.hu

Хубавите жени са свикнали да получават по-специално отношение, а всяка дама се надява на такова и се стреми към него и след като го постигне, го приема за свое изконно право.

Ето няколко сигурни признака, чрез които ще разберете дали тя ви използва отвъд нормалния женски каприз:

1. Когато сте задно на среща, ако тя искрено ви харесва, тя ще изглежда развълнувана и щастлива. Ако видът ѝ е друг, то това не е добър знак;

2. Очаква от вас да ѝ подарявате подарък при всяко виждане и/или винаги да плащате целите сметки, билети и въобще за всичко. Също така шумно изразява разочарованието си, ако се появите без нищо за нея на среща или видът ви не е абсолютно изряден.

3. Ако предпочита в 90% от времето да флиртува с други мъже вместо с вас, също може да се приеме като лош признак;

4. Ако се интересува повече от работата ви, някои от хората, с които дружите, събитията, на които ходите, от колкото от вас самия, то определено трябва да внимавате за използвачка, която е с вас заради социалните облаги. Отменете всички мероприятия, срещи и излизани за месец и и предложете да си останете двамата у вас на дивана – ако се съгласи и го направи, значи е издържала теста.

5. Иска повече въздух във връзката ви... много повече. Ако се прави на недостъпна прекалено дълго или поведението ѝ е непостоянно – един ден твърди, че не може без вас, а през следващите два - никаква не се обажда, то има вероятност в живота ѝ да има друг мъж.

Ако в началото сте се разбрали, че тя е може да излиза и с други, но имате проблем с това и тя ви използва само като запълвач на време, което не е по вкуса ви, е по-добре да ѝ го кажете. Има мъже, които с удоволствие участват в такива неангажиращи отношения. Ако не сте от тях, уредете нещата преди да пострада нещо повече от егото ви.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: връзкамацкаизползване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
Георги преди 1 година
При мен е можеби така аз плащам всички сметки навсякъде,казва че те обича и неможе без теб после я оставих 1 седмица без да и пиша и изобщо даже не си направи труда да ме попита как съм.Гледа всичко да се върти около нея и мисли само за нейното удобство постояно се оплаква.Наскоро даже бях си забравил портфейла и картите и се оказа че нямам пари да заредим и посиках 10 лв един път а аз до сега съм дал хиляди по нея и тя направи някаква физиономия.Мисля че колкото по добър си толкова по зле!
32
0
 
1
 
! Отговори
Скалата преди 11 години
един познат измъкна приятелката си (настояща съпруга) от публичен дом и сега даже и дете чакат , и истината е че когато намериш подходящия човек ,малко те тревожи какъв е бил до преди това
31
2
 
1
 
! Отговори
съвет преди 11 години
ха ха ха Да го д ...т слабите жени! Ходете само със силни такива и няма да имате проблем! Зарежете лузарките!!!!! Лесно ще ги познаете. Пише им го на челото. Аз лично нямам проблеми с жени. Имал съм и имам повече от една до себе си! Ими помагат МНОГО! Секса е много по хубав с умна и силна жена а и можеш да разчиташ на "рамо" във всичко!! И от отглеждане на деца няма да разберете а само ще им се радвате!
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
AZ go razbrah , no e malko kasno ...? P s da sa ni jivi izdravi decata ! Ebati malumnite statii , abe nito te mogat baz naz , nito nie bez tqh ?
29
0
 
2
 
! Отговори
само преди 11 години
не разбрах къде е драмата
28
0
 
34
 
! Отговори
Жалката истина преди 11 години
Така е - в България, всеки гледа да "не се мине" в една връзка - жената иска само пари, без да спи с мъжа, мъжа не ще да дава никакви пари, ама ако може да спи с жената. Така обаче не става... Какво по дяволите означава "да не се минеш"?! Това някаква бартерна сделка ли е? Все си мисля, че ако харесваш/обичаш някого не би трябвало да те вълнуват парите му и дали може по-скоро да спиш с него/нея. Защото всичко е преходно - парите и курвалъка също...
27
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жена, която печели достатъчно пари никога не би се вълнувала от това дали мъжа плаща, не плаща или й носи подаръци. Познавам жена, която гледа само и единствено материалните облаги от една връзка, без значение колко кофти е дадената връзка- пари да има, пък че е пълен безмозъчен *** е без значение. Тази жена печели смешни пари и единственото, което я е вълнува е колко да окрънка от поредния, с когото излиза, пък ако не спи с него - още по-добре. Мизерията и безпаричието са виновни за това...
26
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бг-страната на старите ергени и моми.Да не се прецакат случайно.Смешковци.
25
1
 
22
 
! Отговори
Марин преди 11 години
Няма лошо мъжът да се грижи на любимата жена да не й липсва нищо. Страшно става, когато се наложи да започне да издържа и семейството й.
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И *** е пари ! Затова трябва да бъде продаден на подобаваща цена.
23
3
 
36
 
! Отговори
Професор преди 11 години
Абе всичко, що е от женски род - кола, жена, ... само харчи.
22
2
 
17
 
! Отговори
от 27 преди 11 години
Но не чакайте този момент да дойде и тогава да реагирате. Не им позволявайте да ви се качват на главата. Както писах искат малко..после всичко. Определете си ясна граница. Може би затова понякога питат "Обичаш ли ме? Какво си готов да направиш за мен?" и т.н. Търсят докъде ще ви стигне търпението.Може и да не съм прав, но така гледам на нещата.
21
0
 
10
 
! Отговори
от 27 преди 11 години
Естествено ако наистина я харесвате да и позволите повече да ви използва. Използването не се състой само в взимането на пари (например) от вас.Всеки път когато правите компромис тя си налага мнението за сметка на вашето ви използва за това, че държите на нея за сметка на свободата ви.Така че, по принцип не мисля, че проблема е в това,че ни използват, а когато вече прекаляват и искат да ни превърнат в мъж под чехъл.
20
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Малко или много жените използват мъжете. Коя по-малко, коя повече. Не мисля, че в това е проблема. Проблема е като почнат да прекаляват и така да се каже превръщат мъжете в "мъж под чехъл".Първо искат малко, после повече, после още повече и накрая може би всичко. Мисля че всеки мъж трябва да сложи ясна граница за себе си, колко би позволил на определена жена да го използва.
19
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не, няма такова забавление като статиите на днес.бг и коментарите под тях:))
18
7
 
30
 
! Отговори
До седморката преди 11 години
Пич, уникално изказване! Шапка ти свалям!От чисто любопитство искам да те питам две неща:1. Намерил ли си вече крава да ти роди децата? Теленца предполагам очакваш, нали?2. *** и тя ли е крава, като другите жени? Нищо лично, чисто любопитство пич...
17
0
 
17
 
! Отговори
Batman преди 11 години
ГЕНИАЛНИ СЪВЕТИ! ВЕЧЕ ЩЕ ЗНАМ!
16
5
 
13
 
! Отговори
DO 7 преди 11 години
Ti si absoluten kompleksar , sadeiki po re4nika ti izob6to se 4udq koq e tazi koqto 6te ti varje . Mai naistina okolo teb se vartqt samo " ovce "
15
15
 
9
 
! Отговори
ДО НОМЕР 7 преди 11 години
БРАТЛЕНЦЕ ГОУЕМ СИ, НА ВСЕКО ИЗРЕЧЕНИЕ ТИ НАТИСКАХ ПЛЮСА!!
14
3
 
26
 
! Отговори
една приятелка преди 11 години
от училище не ми беше безразлична. Използва приятелството ни за да я запозная с колеги в редакцията дето бях отскоро. Започна най-открито да се шитка с тях, а те ми се хвалеха. Тежко ми беше. Така с дупето си успя да стане журналистка, докато аз си отслужвах дълга в казармата.Като се уволних нямах работа, и тя лобира на едно място за мен.Това е цялата романтична младежка история.