Плевнелиев да върне Закона за съдебната власт, поиска Борисов

Премиерът е против кариерните бонуси за настоящия ВСС
Обновена: 14 юни 2012 15:02 | 14 юни 2012 14:27, Екип на Dnes.bg
149

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
8
 
21
 
! Отговори
dsfasa преди 11 години
Мутра за премиер .Само сега и единствено в България може да видите мутра премиер и народа от заблудени маймунки .
74
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
84, какъвто отборът и капитана - такива и феновете ! Тикви ! Кухи тикви !
73
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе този клоун Борисов премиерът или някъв строител бе ? Тоя мухобойко все режи някви ленти бе !
72
2
 
8
 
! Отговори
Роска Плевнева преди 11 години
Хей, 87, кажи къде е тоя готин клуб, искам и аз да дойда! Ще се облека като ирландска пастирка :) И Дянков ще доведа, и той е мераклия за нови мъжки приятелства, старите му омръзнаха вече!
71
5
 
20
 
! Отговори
Гласоподавател преди 11 години
Другарю Борисов, червена тиквичке, я кажи защо ни е тази игричка на демокрация? Защо данъкоплатците да хрантутим президентство и парламент, тези очевидно вече ненужни институции, които бяха превърнати просто в правителствен придатък? Директно да обявим, че ти си пожизнен вожд (вече и официално) и да бъдеш величан по севернокорейски, като колегата ти Ким Чен Ун.
70
20
 
4
 
! Отговори
optimist преди 11 години
до 85 - всъщност истината е, че в този форум има 2-3 платени червени коментатора, които пишат през няколко акаунта, създавайки впечатлението за някаква висока численост, слагат си + и -, внушавайки на останалите потребители, че са прави. Това е причината регистрираните потребители да са единици. Ето виж коментари 69, 71, 73, 74, 77... Понеже сме *** народ и хората се влияят от това кой какво пише и колко +/- има. Естествено целта както винаги е ГЕРБ да загуби гласове...
69
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
84 - той Боко сам влиза да си ги пише тия работи по сайтовете и си вика другарчетата да му цъкат плюсове ;)
68
5
 
16
 
! Отговори
leonsio преди 11 години
Протестът вместо половин час продължи над час и половина. Въпреки усилията на полицията, през почти цялото време поне част от кръстовището (а често и цялото) беше блокирано. Полицията арестува 12 протестиращи, но това едва ли ще ни откаже да защитим последното, което остана неразграбено природата на България.Боко, готви се за Белене! Матряла идва!
67
4
 
16
 
! Отговори
възмутен преди 11 години
До 84 - Толкова сте ми смешни с тези заучени пасажи, с тези "любовни" излияния към партията любима и нейния вожд, че не си заслужавате коментарите!
66
5
 
19
 
! Отговори
Radiacionen tip преди 11 години
Премиерът посочи, че законът е лобистки и по отношение на всички тези, които искат България да се върне на мястото, което заемаше в ски спорта. По думите на Борисов по-скоро лобистки са тези интереси, които в момента говорят срещу този закон.Сега пък незнаел и га приели без него!? Е, кое е вярното? Ти и за Белене не си в час, ама... Издишате, вождеее, издишатеее....
65
6
 
16
 
! Отговори
1 преди 11 години
Аз пък мислех, че президентът решава кога да налага вето! Не знам защо трябва да има инстуцията президент, щом един е управляващият? Що не я премахнем да се облекчи бюджета?
64
3
 
1
 
! Отговори
Аспарух преди 11 години
Сашееееееее, Сашеееееееее
63
2
 
11
 
! Отговори
Стигаааааааа преди 11 години
Пощадете ни малко. Стига с кукльото. И с кукловода.
62
5
 
7
 
! Отговори
А да ви видя? преди 11 години
Що ще кажете?А бе, ние знаем, че президента ни е с ХАРАКТЕР. Него не може да го командори някакъв си премиер. Я господин президент, ударете по масата и кажете СТИГА. СТИГА сте внедрявали ваши хора надсякъде.
61
6
 
11
 
! Отговори
zont преди 11 години
Законът за съда със сигурност ще бъде върнат. Възможно е и за горите. Всичко е пиар пред хората, които не обичат да мислят. Бащицата ще възстанови правдата, президентът "ще се опълчи" срещу мнозинството. И тогава отново в стройни редици ще гласуваме за Него.Ясно е, че става дума за поредна манипулация, защото не е възможно някой да ме убеди, че в Парламента се гласуват закони, за които Той не знае.
60
6
 
8
 
! Отговори
leonsio преди 11 години
Е, къде беше, та не знаеш!? Да няде от тартата- магистрална? Да те не хвана ток? Това е само началото, тиквичке! Горите, АЕЦ-а.... свят ше ти се завие!!!
59
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Борисов, банкянски селтако, а защо и думичка не обелваш твой Плевньо да върне Закона за горите с новите промени? Особено след като и народът е против, и го показа вчера!
58
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
NAPRAVO MI SE POVRASHTA OT TOZI NA SNIMKATA ANTIPATI4EN KRADLIV SELQK
57
4
 
1
 
! Отговори
до 58 преди 11 години
ти май не схващаш как точно сме си "избрали"!!!
56
6
 
12
 
! Отговори
Диагноза преди 11 години
Чукундурът се изявява като старшината на ротата и командата му към ефрейтора РП е явен признак за нелечимата му маниакалност