Плевнелиев да върне Закона за съдебната власт, поиска Борисов

Премиерът е против кариерните бонуси за настоящия ВСС
Обновена: 14 юни 2012 15:02 | 14 юни 2012 14:27, Екип на Dnes.bg
149

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
3
 
13
 
! Отговори
Ало.Ало преди 11 години
Това съм аз Льоклерк, дегизиран като премиер
54
2
 
3
 
! Отговори
do 63 преди 11 години
А "ТЯ" ,не беше ли "АЛО ,АЛО"-------23г.Има ли ефективно осъдени знакови престъпници в Бг ....... за 23г.
53
6
 
3
 
! Отговори
optimist преди 11 години
до 64 - съгласен съм. Да почакаме и ще видим ;) Радвам се, че поговорихме смислено - това е рядкост в този форум.
52
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хахахаха, депутатите приели нещо без разпореждането на негово величество ББ.........Как смеят ?
51
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ОптимистДо някъде съм съгласен, до някъде не съм. Но честно казано не ми се спори. Вместо да се впускаме в излишни спорове просто ще изчакаме 1 година и ще видим. На изборите ще се види чисто и просто как се чувстват хората и как оценяват ГЕРБ.П.П. ОСВЕН АКО ПАК НЕ ИЗЛЯЗАТ ТЕЗИ ЗАБРАНИТЕЛНИ СПИСЪЦИ.
50
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това правителство обърна законодателната власт, най-висшата по Конституция, на "Ало, ало". Просто не ми го побира акълът как крещяха и пищяха да приемат закона, как въвеждали "добри практики" (а всъщност награди за правилно гласували), как процедурата за избор на главен прокурор се разтегляла във времето, а сега "чакали" президента и "се надявали" да поправят текста, който сами бранеха. Като за капак от ЕС ни посъветваха да направим съвсем друго нещо. Това е цирк "Буш", представления ежедневно.
49
2
 
11
 
! Отговори
Въпрос преди 11 години
Какво различава сегашна БГ от тази преди 1990 г.?- Чл. 1 от Конституцията на НРБ. Но скоро няма да има разлика.
48
12
 
9
 
! Отговори
optimist преди 11 години
до 45 и 50 - Колега, може да си забравил, но през 2008 фондовете бяха спряни от ЕК заради грандиозни злоупотреби и източване от тройната коалиция, именно защото се крадяха и не се ползваха по предназначение. Разбира се, че сега тези пари са в много по-големи размери - ЕК вижда как ги използваме и ни дава, а не ги спира. След като един човек е премиер, то той носи отговорностите и заслугите за това, което се случва в държавата. Дали премиера има капацитет или няма всеки може да прецени за себе си
47
4
 
23
 
! Отговори
възмутен преди 11 години
Ето по този начин Борисов ще нарежда на Плевнелиев кога да налага вето и кога не! Хем ще отчете някаква дейност, хем заръките на премиера ще изпълни! Президентът подчинен на премиера! Ха-ха-ха! Безгласна буква!
46
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** ЩО РЕВЕТЕ БЕТА НАЛИ ВИЕ СИ ГИ ИЗБРАХТЕ И ПРЕМИЕРА И ПРЕЗИДАНТА
45
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Обаче днес.бг няма да пуснат новината със смешното видео-монтаж за бойко, петър стоянов, костов и другите. Страх ги е от Бойко та треперат. Само са се надупили в офиса и чакат..
44
8
 
1
 
! Отговори
алоо,Бг преди 11 години
Щом сте избрали Б.Б.,ще го слушате ,...а на опозицията ще се заповяда ,да не е изпуснала КОКАЛА ,те са си виновни!
43
6
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 11 години
ама вие всичките сте много странни. Да кажеш, че до сега никой не е сякъл, че сега заради Бойко Борисов ще започнат за изсичат горите ..... Шашава работа. Аз сега имам няколко дни свободни и като гледам форумите, разбирам защо България е толкова зле. Някой бил ли е спрян досега, че сега да му потръгне сеченето. Не знам какво да кажа. В България е лесно да се разбере кой е на власт. Тези, които плюят означава, че не са натопили гагата в меда, а тези които си траят, значи за наквасени ... хахахха
42
5
 
19
 
! Отговори
Евросмях преди 11 години
26-ти е много прав, с този Рожден ден станахме за смях на цяла Европа ,идентичен с Рождения ден на Диктатора на Северна Корея.Все още комунизма е жив в герб.
41
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако президента не го върне този закон..... със сигурност ще му изкарат кирливите ризи скоро и ще има импийчмънт. Боко ще си сложи ново послушно магаренце.
40
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И Оптимист още нещо.Никъде и никога не съм казал, че има нещо лошо в това да се строи и да се развива една държава.Казах, че е лошо и подло всичко това да се преписва на един единствен човек, когато той дори няма капацитета в главата си да свърши нещо такова.
39
1
 
5
 
! Отговори
Цецко преди 11 години
Към водещите на "Тази сутрин"И на вас не ви ли харесва какво правим ?
38
4
 
12
 
! Отговори
gft преди 11 години
а не може ли да се окаже, че президентина, си има собствено мнение по въпроса?
37
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички алчни политици съсипаха страната ни последните години, но това управление минава всички граници на дебелокожие и наглост.*** тъпите агенции -"независими" - за изследване на хорските нагласи.Ето ви едно изследване - над 80 % от населението не одобрява и е крайно против това управление и пак толкова проценти са на ръба на оцеляването. Браво Бойко, Браво Борисов!
36
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Той президента собствено мнение НЯМА ! Чака само ББ какво ще му нареди ! А и ББ си каза, че и магаре да сложи пак ще спечели. В случая сложи си магаре и го избраха...

Спонсорирани публикации