Плевнелиев да върне Закона за съдебната власт, поиска Борисов

Премиерът е против кариерните бонуси за настоящия ВСС
Обновена: 14 юни 2012 15:02 | 14 юни 2012 14:27, Екип на Dnes.bg
149

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Оптимист Като си такъв умник намери данни КОЛКО ПАРИ НИ Е ДАЛА ЕВРОПА 2007 И 2008-*** ГОДИНА. Тогава ми приказвай кой какво е харчил. Защото парите от първите 2 години след приемането ни е не са нищо. Нищожни са на фона на сегашните.
34
5
 
5
 
! Отговори
optimist преди 11 години
до 27 - Колега ти не правиш разлика между изпълнителна и законодателна власт май...
33
2
 
11
 
! Отговори
браво Боци преди 11 години
Няма да искаш ,.....направо НАРЕЖДАШ ,да се знае кой е шефът !Кога няма корупция в една държава ?-----Когато босът е един !
32
11
 
6
 
! Отговори
optimist преди 11 години
до 28 и 35 - Какво означава, че правителството няма заслуга, и че не парите не са негови бе господа? Естествено, че парите са от ЕС и от нашите данъци. Само че докато предишните прибираха тези пари в джобовете си чрез неизгодни договори, комисионни, кражби и измами, сега тези пари се използват по предназначение, а именно в интерес на народа. Кажете според вас как някое от предишните правителства е изхарчило тези пари разумно, целесъобразно и с мисъл за гражданите? Кажете ми, аз не се сещам...
31
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Независим прИзиедИент с иднакву мислини като на тиквътъ.
30
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
E явно ББ не знае стратегията за управление на ГЕРБ ! Като не му харесва закона нека си подаде оставката !!! А и той уж се хвалеше, че познава всички от листите и той ги е редил !
29
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да, много точно казано, че не го е избрал народа г-н Плевня .. защото дълги години ще се помни гафа със списъците и колко манипулиран вот беше...
28
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Еми естествено, че ще "ПОИСКА", нали все пак за това го е назначил за президент на Р/ъ/Б....да не го е избрал народа:))))
27
6
 
17
 
! Отговори
Todorov преди 11 години
До Оптимист. Г-н Оптимист Вие сте тотално заблуден човек. От тези 1000 лентички, които е отрязал Бойко сигурно за 2/3 от тях няма и 1 % заслуга. Всичко е пиар за такива заблудени шматки като Вас. За въпросната зала правителнството не е дало 1 стотинка. Да ни е честита залата и Бог да пази България от Бойковисти.
26
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГНИЛА НЕГРАМОТНА ТИКВАПОДАИ СИ ОСТАВКАТА
25
3
 
13
 
! Отговори
До 26 преди 11 години
Браво, поздравления!Само един анти-гербаджия може да има трезво мислене за срамните процеси, протичащи в изстрадалата ни държавица.
24
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
dobre 4E NE JIVEEEM V 18 VEK 4E TAQ MUTRA SHTE SE POMISLI ZA BOG ,MNOGO SI PROST KATO 4OVEK VAPROSA 4E SI MNOGO NAHALEN KOLKOTO SI PROST SUPER NAHALEN GOSPODIN 50%AIDE SEGA PLATENITE DRASKA4I NA GERB DA SLAGAT - - - -- -
23
10
 
3
 
! Отговори
само питам ? преди 11 години
А кога ще започнем да плюем по съпругата на Президента ...?
22
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко сам може откраде повече отколкото тройната коалиция събрани заедно!Ами от от лобиските закони какво лапане ще падне ....малеееее ...И го направи ..... баси пича,Цецо с 6 апартамента ряпа да яде.
21
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
оптимистВсеки е рязал ленти, но никой не е парадирал толкова много с това. Всеки може да строи и да реже ленти с пари които не са негови. Естествено, че ГЕРБ идвам във възможно най-удобния момент, когато вече са минали 2 години от приемането в ЕС. Програмите и фондовете са започнали да работят и всичко си преписва на него. Първите 1-2 години ЕС няма как да ни дава пари. Нали ти е ясно, че всеки средно интелигентен човек може да го направи сега това същото. Какъвто е и пожарникаря
20
3
 
25
 
! Отговори
Срамът на България преди 11 години
Българските медии се разлигавиха за рождения ден на премиера и обясняваха с подробности как на 13 юни върволица от министри, депутати, функционери на ГЕРБ и обикновени подмазвачи от близкото обкръжение на Бойко Борисов се изви пред кабинета му, за да му честити. Ситуацията леко напомня Северна Корея, където рожденият ден на любимия вожд е национален празник.С подробности вестници и телевизии съобщаваха какви дарове са му поднасяни, достойни за неговия учител Тодор Живков - като се почне от торта с форма на магистрала (за да раздаде парчетата и символично). Медиите цял ден ги предъвкваха, къде откровено угоднически, къде с (много) скрита ирония. Едно изброяване на всички дарове може да предизвика повръщане.На опашката се наредиха и президентът, и председателката на Народното събрание, които коленопреклонно се явиха в Министерския съвет, а Плевнелиев възторжено благодари след срещата, че премиерът му е отделил много време.Самият премиер тържествено откри три километра магистрала, не щеш ли станала готова предсрочно за рождения му ден, нападна Европейския съюз за липса на финансова дисциплина, потупа се по гърдите, че само ние хващаме кокаин, определи дата за сватба на свой министър и пр. в типичния си стил, както казват футболните коментатори.В същото време рожденикът поднесе сочен дар на близките си олигарси - закон, който ще им позволи евтино и бързо да изсичат гори и да застрояват планините. А младите хора, излезли на последен отчаян протест в защита на природата, бяха разпръснати от тежко екипирани полицейски части.Всъщност, дали наистина Борисов е поднесъл подарък на олигарси като Цеко Минев с поправката в Закона за горите? Не е ли по-вероятно парламентът да му е направил подарък за рождения ден с тази поправка в закона? Защо ли? Защото никой не знае реално кой е собственик на тези лифтове и проекти за строителство в горите - той се крие зад офшорни фирмиТака или иначе, 13 юни беше срамен ден за българската демокрация.
19
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво и е на съдебната власт те ги съдят престъпниците ги няма.
18
2
 
3
 
! Отговори
здравейте Бг цигани преди 11 години
Нали РиВЕТЕ против Съд. система в Бг ,защо не искате ---нов закон ?
17
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА:"На тези, които в момента протестират, премиерът каза, че никакви протести няма да спрат инвестирането в зимния туризъм в БългарияЗаконът за горите наистина е лобистки, но в полза на скиорите и сноубордистите, заяви премиерът Борисов по повод протестите срещу променените текстове в закона"Кой решава вместо мен и децата ми? Кои скиорчета по-точно?
16
21
 
4
 
! Отговори
optimist преди 11 години
до 6 - ти не разбра май, че всяка лентичка е постижение и крачка напред за държавата. Какво означава рязането на ленти? Ами означава постигнати резултати. И така за мандата си Борисов сряза 1000 ленти, а предишните 3-4 правителства са срязали общо има няма 10 ленти. Тоест вижда се кой работи за народа и кой не. Ето на пловдивчани чисто нова спортна зала, да им е честита!

Спонсорирани публикации