Само медицински прегледи делят Бербо от Фиорентина

Италианците предлагат тригодишен договор на българина
Обновена: 29 авг 2012 14:57 | 29 авг 2012 13:26, Друми Георгиев
66
Само медицински прегледи делят Бербо от Фиорентина
Бербатов може да смени червената фланелка с виолетова още днес. Снимка: Ройтерс

Според италианския вестник "Гадзета дело спорт" Димитър Бербатов е на часове от подписване на договор с Фиорентина.

Изданието твърди, че днес агентите на нападателя на Манчестър Юнайтед трябва да пристигнат в офиса на клуба, за да финализират сделката. Вестникът също така пише, че във Флоренция вече са организирали медицинските изследвания за стрелеца.

Както е известно, преди няколко дни Фиорентина постигна договорка с Манчестър Юнайтед за привличането на нападателя. "Виолетовите" ще броят 5 млн. евро на "Червените дяволи" за правата на българския голаджия.

Самият Бербатов се е съгласил да подпише с Фиорентина, след като от клуба са му предложили по-добри условия за договора. Италианците са увеличи времетраенето на контракта и той ще е за 3 години, а не както преди това предложените 2.

Бербатов ще получава по 1,8 млн. евро на година, като към тази сума могат да се прибавят и допълнителни пари в зависимост от представянето. В контракта ще има и клауза за отбелязани голове. С максималния бонус, който Бербатов може да вземе, парите стигат до 3,5 млн. евро на година.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
3
 
! Отговори
Дано не преглеждат преди 11 години
Дано не преглеждат за умствени способности.
37
1
 
3
 
! Отговори
kraio преди 11 години
Uspeh na mom4eto ima hlqb v nego .
36
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ха-ха-ха само дето Бербатов преди малко е писал в страницата си във фейсбук - "не четете вестници. Само лъжи и спекулации в момента.."==от резервната скамейка ли го е писал?
35
3
 
4
 
! Отговори
ми преди 11 години
ха-ха-ха само дето Бербатов преди малко е писал в страницата си във фейсбук - "не четете вестници. Само лъжи и спекулации в момента.."
34
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 32Ти недей да се изказваш от името на Бербатов и какво си мислил той.Не можеш да знаеш какво си е мислил, защото не си запознат с нещата.Недей да съдиш за другите по себе си.Не, че аз съм му адвокат, но и аз бих се махнал, вместо да търпя простотиите на бг журналистите, перуките и всяя ***.А тези надути приказки за патриотизъм, родина и пр. вземи и си ги носи вкъщи.Виждаме сега тези патриоти колко добре се справят в националния.
33
4
 
8
 
! Отговори
Димитър Бербатов преди 11 години
Проверих скамейките им - добри са!Ще са ми удобни през сезона.
32
3
 
2
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
Мога да ти прасна едно автопортретче да се огледаш...Себичен тип,за който мнението на другите няма особено значение,притежаващ зародиши на интелект,но скрити под планина от егоцентризъм.
31
3
 
2
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
Пардон..сгрешил съм....Не си научил нищо,освен да подценяваш
30
3
 
2
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
Браво...от днешния урок си научил,че не е етично сам да си слагаш плюсове и да коментираш морала на другите.Което говори,че имаш и положителни качества....
29
2
 
2
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
За човек който сам си щрака плюсове,имаш известен интелект...Но според мен самия ти си журналист,а Бербо не го мисли...
28
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всичката злоба е само и единствено поради простия факт,че "душманите" му от първия му ден на Олд Трафорд го пращаха още на полусезона в Турция...Обаче какво стана?Бербатов спечели 2 Шампионски титли на Англия и стана голмайстор на Лигата,като сътвори незабравими шедьоври и влезе в историята на един от най-великите клубове в света с 4 хеттрика и безброй красиви голове.И изкара 4 години в Юнайтед,като в последната в следствие на непускането му в игра клуба рухна.Сега пак трансфер,но не в Турция
27
2
 
2
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
Като гледам величието на твоята вдлъбната душа,се радвам на моята плоскост....
26
4
 
3
 
! Отговори
ico ima 8mi klas преди 11 години
ne mi hvalete celokupno Ico-osmico.ako nekoi e predaval nac otbor e to4no toi. kogato igrahme kvalifikaciata v London toi nepojela da vleze v igra zastoto "go bolial garba" poneje ne mu bil izplaten honoraryt. kato trener na nac otbor pak toi se izmakna sled kato si vze parite i zariaza otborapak toi luje i maje s razni falsivi investitori 4e gi vodi da stroeli stadioni v Bulgariai pak toi se snima kato iztrivalka sas vseki ministr predsedatel i prezident. kato se po4ne ot todor jifkov, je
25
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До До 19
24
4
 
13
 
! Отговори
Въх, преди 11 години
Сега при прегледа ако му открият хемороидите ...
23
2
 
6
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
Това с размяната на постовете,явно показва,че *** истински подценява интелекта на пишещите тук.Не е за 1-ви няма и да е за последен път липсата на идеи и слова да подменя същността
22
1
 
8
 
! Отговори
до 39 преди 11 години
една умна приказка
21
2
 
35
 
! Отговори
До 19/36 преди 11 години
Как е предал България. Той си е българин и не се съзтезава за друг национален отбор. Просто отказа да има нещо общо с мутрите от БФС!
20
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
време е за Борисов да заиграе в МЮ. Отдавня трябваше да се реализира този трансфер.
19
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като предаде България, за да се навежда на английските коне, така му се пада. ------------глейте колко минуси сте ми нацвъкали, лелеее. Че Бербо у футбола е като Боко у политиката. Темане, темане, сец в кръста, темане.

Спонсорирани публикации