Съботен бис

Chef Бербатов и дилемата Верона или Разград за Валери и Николета
1 сеп 2012 18:01,
70
Съботен бис
Бербатов няма да остане гладен. Снимка: Facebook

Тази седмица бе особено страстна за българския футбол и няма как да не бъде водеща в седмичния ни обзор.

Затварянето на трансферния прозорец направо подлуди медиите в Англия, Италия и България. Основният въпрос бе дали Митко Бербатов ще остави в миналото затоплената резервна пейка на Олд Традфорд.

Само за няколко дни благоевградският ни стрелец стана най-омразният човек във Флоренция и Торино, след като последователно прие и отхвърли офертите на Ювентус и Фиорентина. Докато всички чакаха официален параф с някой от двата клуба, Берба ни изненада с официална снимка във Facebook. Домакините у нас изпаднаха в транс от готварските му умения, други му се радваха, че дори и далеч от родината не изневерява на шопската салата. Независимо, че доматите се кълцат от неговия мениджър Емил Данчев.

"Всичко ще бъде наред. И ние трябва да ядем", написа Митко. Снимката се оказа пророческа, тъй като в крайна сметка Бербатов акостира в лондонския Фулъм. Със заплата от 100 000 лири седмично няма как да остане гладен.

Ние му пожелаваме да скъса мрежата през този сезон, ако може да мушне поне два гола и на отбора на Съра - обещаваме, че ще сме негови фенове докрай.

Друг национал с позападнала кариера - Валери Божинов, също е на път да заиграе. Но не в Лудогорец или ЦСКА, където го искаха, а във втородивизионния италиански отбор Верона.

Естествено, най-щастлива от трансфера е неговата съпруга, която ще избегне възможността да се реди за памперси в Разград.

„Верона – градът на вечните влюбени, на Ромео и Жулиета, а вече и на Валери и Николета. Като играч на футболен клуб „Верона“, Валери ще даде всичко от себе си, за да защити гласуваното му доверие и на края на сезона със съотборниците му да се поздравят за отлично класиране“, написа плеймейтката.

Споделяме радостта й, независимо че второто изречение е по-подходящо да го каже самият Валери. Може би пък си го е написал за официалната пресконференция при представянето му. Ще видим.

Единствено можем да й дадем съвет занапред да не коментира дали кариерата на Алисия е треторазрядна, защото откакто е с Валери, той стигна от Манчестър Сити до второразрядната италианска група.

Да оставим обаче футболистите и да се завърнем към фолк драмите. От няколко месеца жената до Коко Динев - Емилия, тръби как не е видяла нищо хубаво от законната съпруга на бизнесмена Анелия. Чудим се какво е очаквала, след като е заела нейното място в кокодиневата постеля? Не твърдим, че познаваме нежната фолк психика, но ни изглежда нормално Анелия да не праща цветя на колежката си.

Но ако си мислите, че нападките на Емилия ще бъдат подминати, се лъжете. Анелия удари лошо с новата си песен, чийто текст си е чиста атака към конкурентката й:

Има ти нещо по устните, мила.
ще го изтриеш ли?
Тъничка, мъничка, злобичка има..
Кажи не свикна ли,
че с този мъж до тебе
дълго сме били ?

Удоволствие доставяш ми..
мила, малко гордост нямаш ли?
Знаеш го - излишна си!
Да ти викна ли такси?

Очакваме да разберем сега дали Емилия скоростно няма да извади нов сингъл озаглавен примерно "Не се возя на такси, мерси".

Тази година българската поп музика явно прогресира, а хитът на лятото със сигурност е "Дим да ме няма" на Графа, Бобо и Печенката. Чудили ли сте се защо се наложи толкова тази песен?

Отговорът дадоха Ивена и Джина Стоева, които в прав текст заявиха, че популярността на парчето се дължи на факта, че е попфолк. Айде, Графче, взимай Бобо под ръка и дим да ви няма към Димитровград. Договорът с Пайнер ви е в кърпа вързан!

А помните ли Сашка Васева? И да сте я забравили, предстоящото юбилейно издание на Пирин фолк ще я върне на бял кон в медиите. За радост тя бе отрязана от конкурсната част, където трябваше да се състезава с песента  “Помниш ли Георги”, но пък ще прави рецитал на 9 септември, неделя. С легендите...

Любопитно ни е каква легенда е Сашка с три известни песни, една македонска реклама за вибратори и 20 собственоръчно разпространени снимки по голи гърди.

Няма как да не аплодираме признанието на Ким Кардашиян, която се завръща с гръм и трясък в нашия Бис.

Според известната с известността си моделка задникът й бил прекалено голям. Най-после и тя прозря очевидното, но пък ще е привилегирована да носи дрехи от собствената й колекция за пълни момичета.

Завършваме подобаващо със звезда от световен ранг, която тотално изкопира неповторимата Венета Райкова. След дълга борба с килограмите Бритни Спиърс публикува снимка по бански в социална мрежа, нещо, което Райкова прави цяло лято. И за да бъде кавър поведението пълно, Бритни се е щракнала сама, без съпруга си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
32
 
! Отговори
:D преди 11 години
много се изнежил... да не взима хормончета за смяна на пола :D
34
1
 
36
 
! Отговори
Даме Груев преди 11 години
Сащка Васева ще ми липсва на Пирин Фолк.
33
0
 
38
 
! Отговори
ДЯДО ГРОЗ преди 11 години
Нормално е в Италия Митко да го мразят.Тя и лисицата,като видяла гроздето нависоко,казала:"Кисело е!"и...го намразила.
32
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този път стигнах до последният ред!
31
1
 
39
 
! Отговори
до 53 преди 11 години
То вярно има галфини,ама ти счупи *** бе пич.Кой нормален футболист играе в българското първенство.Та футболистите играят повече по чалготеките отколкото на терена.
30
20
 
39
 
! Отговори
az преди 11 години
На кой му пука за Бербатов ми кажете. Хора имаме прекалено много проблеми за да се интересуваме от това къде ще вечеря Бербо. Българи събудете се се, вместо нашите футболисти да играят в нашите клубове и да си прибираме паричките от всички залагания, ние им даваме националните си богатства даром.
29
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"дим да ме няма" повече ми прилича на рап, не знам за каква чалга говорите. Готино е парчето, действително.
28
13
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Митко се изложи типично по Бай Ганьовски. Май стана като сиганската игра - Тука има, тука нема! със сигурност го намразиха и в Италия.
27
11
 
33
 
! Отговори
ponti преди 11 години
velik menidjar na sme6en futbolist
26
17
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това на снимката да не е идиалната семейна гей-идилия между фетболист и мениджър?
25
0
 
44
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 11 години
на дневен ред е ЧАЛГА ПЕВАЧКИТЕ . хвани един , удари друга - ЧАЛГАДЖИИ ***
24
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Уест Хем - Фулъм 3-0
23
13
 
34
 
! Отговори
до 42 преди 11 години
К'во те интересува русото капитанче? И той не става за нищо , даже преди рака беше посредсътвеняк. Нямаме отбор, нямаме футболисти.Като си всяка вечер в Син Сити накълван и на сутринта гледаш като змей, няма как да ти се получат нещата с националния.
22
35
 
38
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Всички *** се пробваха в футбола. Барбуков ако бече толкова кадърен нямаше да му се залепят гащите на резервната.Ами кво стана с ония онкоболния? Умря или все още го чакаме?
21
28
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей Лалова, Бербатов, Гришо, Пиронкова...за *** за зеле не ставате ве!А *** в бг ви имат за тяхната гордост.
20
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Важното е пасове да има Бербатов, като Ивет участие на финал, като Пиронкова и Гришо хубостниците известни като втория кръг. Ей с това трябва да се задоволяваме ние бг шушумигите. Нямаме право на повече защото не че само сме българи, а и не сме си го заслужили от спортистите ни....иначе че бг аудиторията е некомпетентна и некъдърна е ясно според някои, но спортистите ни нямаме право да ги хулим, защото ТЕ ДАВАТ ВСИЧКО от Себе си...даже и да се осират ние трябва да им се възхищаваме и подкрепяме.
19
1
 
49
 
! Отговори
до журналята преди 11 години
Само не мога да разбера защо сте натресли Бербатов в такава статия за ***!Или заради него, ще прочетем и за тях.
18
0
 
35
 
! Отговори
Груйо преди 11 години
Манете я тая Бритни, дайте снимки по бански на световноизвестната Венетка ЛАЙкова!
17
2
 
36
 
! Отговори
Жул преди 11 години
@22Теста, на който си изкарала IQ 146 със сигурност е от списание Космополитън,Стори или от този тип.... хо хо хо хо. Комплексарка.
16
3
 
34
 
! Отговори
Alex Ferguson преди 11 години
Mitko sajalavam,I am stupid bastard,cheers :(

Спонсорирани публикации