Не съм убивал Мария, отношенията са ни служебни, оправда се Менашки

Той остава в ареста, а в кървавата драма се замеси и ревнива годеница
Обновена: 5 сеп 2012 14:50 | 5 сеп 2012 14:17,
538
Не съм убивал Мария, отношенията са ни служебни, оправда се Менашки
Менашки остава в ареста. Снимка: Булфото

Задържаният за убийството на 30-годишната Мария Златанова бивш полицай Михаил Менашки остава зад решетките. Бургаският окръжен съд не уважи искането на обвиняемия да бъде пуснат под домашен арест или освободен с парична гаранция.

”Не съм убивал Мария. Дори не я познавах добре. Във въпросната вечер бях на рожден ден на приятелката си”, заяви пред съдиите Менашки.

Той обясни, че никога не е имал връзка с убитата, познавал я бегло, тъй като тя била известна в Слънчев бряг. Според него е станало недоразумение и той е объркан със свой колега полицай, с когото красавицата преди време имала любовна авантюра.

Още по темата

По думите на 29-годишния Менашки отношенията му с убитата били чисто служебни. Мария често се обаждала направо на мобилните телефони на униформените от РПУ-Несебър, когато имало проблем в бар „Гларус”, където тя била управителка.

Той отрече да познава и 18-годишния Симеон Куминков, по чиито показания Михаил беше задържан от полицията.

Според съда доказателствата срещу обвиняемия обаче са категорични. Направената ДНК експертиза е доказала, че откритата по тениската му кръв е на убитата Мария и на младия й приятел. „Да не искате да ни убедите, че Симеон се е намушкал сам, намушкал е и Мария, а след това се е избърсал във вашата тениска?”, запита съдия Пламен Синков. На риторичния въпрос Менашки отговори с лаконичното „Варианти много”.

По време на процеса беше извадена още една любопитна подробност. Приятелката на експолицая, при която той уж бил на рожден ден, е посочила в показанията си, че с Михаил са били заедно часове преди убийството. 

Не съм убивал Мария, отношенията са ни служебни, оправда се Менашки
Приятелката Маргарита. Снимка: Dnes.bg

Според запознати Менашки отскоро бил сгоден за моделката Маргарита. Девойката обаче била много ревнива и постоянно му вдигала скандали заради Мария. Макар да не искала да се събират,  убитата все пак се чувала понякога с обвиняемия. Заради това годеницата му на няколко пъти дори го заплашвала, че ще се самоубие, ако той не престане да се занимава с конкурентката й.

Ревнивката дори поискала от своя любим да набие 30-годишната управителка на бара. Маргарита признала пред полицаите, че често носела кухненски нож в себе си, в случай, че се наложи да се отбранява. Предстои да бъде доказано дали това е оръжието, с което е намушкана Мария.

Припомняме, че Михаил Менашки е обвинен в предумишлено убийство, за което го грози от 15 години до доживотен затвор без право на замяна.

На 2 септември вечерта Мария Златанова беше убита с нож, докато се качвала в колата приятеля си Симеон Куминков.

Автомобилът „Ауди Q7” е бил паркиран пред хотел „Гларус”, където жертвата е работела като управителка на бара. При нападението беше ранен в дясната ръка и 18-годишният Куминков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


538
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
287
1
 
0
 
! Отговори
.... преди 11 години
edin dol drenki..vsichkite sa bokluci.. men shto nikoi ne iska da me ...
286
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МАХАЙТЕ Я ТАЯ *** НАЙ ПОСЛЕ ОТ ТУК ЧЕ КАТО ВИ ВЛЯЗА В САЙТА И МИ СЕ ПОВРЪЩА ВЕЧЕ.
285
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички са бунища и миришат
284
1
 
5
 
! Отговори
К*уС преди 11 години
До Анонимен 301Мн мн си прав/а. Начинът на живот, познанствата и приятелствата на Мария имат значение. Средата и хората, с които е общувала са рискови - наркомани, ***, мутри, новозбогатели пр*дл*вци, опасни тежкари!
283
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
zashto ybi momicheto tapanar ,kakvoto i da e otnei jivota .no niama da ti se razmine shte sajaliavash dokato si jiv ima i dr.neshta v tozi sviat koito shte ti potarsiat smetka ,badi sigyren che sam shte se prikluchish .tova koeto shte ti doide na glavata jiv chovek nemoje da go ponese bez znachenie koi si.
282
0
 
13
 
! Отговори
Една преди 11 години
Защо продължавате да слагате снимката на тази ***, челно на страницата на статията?
281
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе, Верджиния... кое свястно момиче, още повече и хубаво, ще се хване с надрусан изверг, бе?! Мисли малко и после дращи. В един часови сайт пък пише, че била и с малък тошко и с любо ганев, и с некъф женен футболист, чиято жена била бременна и с часове чатила в мрежата. И що ли на тая медийна група повече вярвам отколкото на теб. Начинът на живот и средата в случая са били рисков фактор, който не е за пренебрегване
280
4
 
6
 
! Отговори
ОБ преди 11 години
На някой хрумва ли му, че версията може да е друга? От там и мотивът! Мислете в друга посока. Мотив от страна на 18-год момче (което също е участвало в грозната развръзка, макар че е пострадало???) или негови близки, например. Не се изключват и други страни и вероятни лица, които са имали мотив. Мария може да е имала разл. врагове и зложелатели. Причината, защо задължително трябва да е любовен триъгълник, наркомански изблици, ревност, друга жена??? Дано се открие и накаже истинския извършител!
279
3
 
9
 
! Отговори
Маймун Суратлъ преди 11 години
Малее, тази каква грозна муцуна има! Само един хубав мустак остана да засуче. Ако няма достатъчно, може да си самоделка един с космите от веждите, които и без друго ги е обръснала- поне да влязат в употреба. И заради туй *** да отидеш да убиеш някой- трябва наистина да е бил много дрогиран.
278
0
 
3
 
! Отговори
IP преди 11 години
хахаха... татуировка и то каква...
277
1
 
5
 
! Отговори
** преди 11 години
Нож и за двамата друсани ***, а на русата да й се връща с по-голям ханджак
276
0
 
5
 
! Отговори
bachi kiko преди 11 години
Вирджиния i wse pak nadrusan ili piqn ostawa wyprosa zashto ne e ubil momcheto
275
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ето това са полицаите в България, 90% са корумпирани, сдружават се с престъпници, крадците им се отчитат, почти всяка банда е с полицейски чадър. Всички големи престъпления, грабежи и отвличания са станали със съдействието на ченгета. Като излязят от системата веднага стават престъпници и дзействат заедно с тези във системата. Не ми е жал като гръмнат ченге или като ги налагат ***. Трите най-долни категории хора в България са политици, бакшиши и ченгета.
274
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И какво като има татуировки по тялото? Познавам много свестни хора с татуировки.Веднага медиите разтръбяват - "бивш полицай", сякаш още работи в системата на МВР. В същия дух могат да пишат, че този е бил бивш ученик или бивш абитуриент... Все ще е вярно, но най-важното в случая да се спомене, че е бивш полицай, като едва не се съжалява, че не е действащ!
273
5
 
17
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Само като му видиш татуировките по ръцете , можеш да се досетиш какъв "човек" е !!!
272
4
 
5
 
! Отговори
Вирджиния преди 11 години
До bachi kiko Това е което намирисва. Изверга е бил толкова надрусан, че и халюцинации е имал сигурно
271
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Що се карате !? Жалко за момичето!
270
9
 
19
 
! Отговори
Ужас ! преди 11 години
Тая на снимката прилича на прасето Пиги от кукленото шоу. Как е възможно такова грозно чудовище да го показват на хората , да ги плашат, пфу !
269
11
 
22
 
! Отговори
Верджиния преди 11 години
Никой не познава Мария от вас! Ако я познавахте щяхте да знаете какъв сърдечен човек е тя. През целия си живот за никой лоша дума не съм я чула да казва. Колкото и да я е боляло винаги се е държла мъжката. Подбираше всеки нейн приятел. Познавам я отняколко години и тврдо мога да заявя, че тя по 10 гаджета не е вартяла. Живота и беше зает с работа. Без приятел е оставала с месеци. А за да бъде с някой трябваше наистина да има чувства към него! Омръзна ми да чета пошли коментари!
268
5
 
16
 
! Отговори
некои си преди 11 години
а от къде има този ауди за 100 000 лева, как футболистче "дилърче" е изкарал за тази кола??? А иначе говорят за ревност.....

Спонсорирани публикации