Полицията в Чикаго разследва Стоичков за побой над журналист

Може само да сънува, че съм го удрял, отвърна Камата
Обновена: 10 окт 2012 14:58 | 10 окт 2012 10:51, Красимир Ангелов
52
Полицията в Чикаго разследва Стоичков за побой над журналист
Христо Стоичков отрече да е посягал на журналист в Чикаго. Снимка: Булфото

Полицията в американския град Чикаго разследва футболната легенда Христо Стоичков по обвинение за побой над български журналист, съобщава "Труд", като цитира високопоставен служител от местната полиция.

В полицейския доклад към преписката е записано, че "жертвата е ударена със свит юмрук от Стоичков", като по изясняването на случая продължават да работят органите на реда.

Инцидентът е станал на 8 октомври около 19,30 ч местно време по време на тържеството за 15-ата годишнина от основаването на футболен клуб "Чикаго Файър", където Стоичков игра в края на своята кариера.

"Модерният ляв" нападнал главния редактор и издател на местния вестник "България Сега" Светлозар Момчилов, който по думите му поискал да вземе интервю от футболната легенда.

Тъй като не става дума за тежко криминално престъпление, Стоичков ще може да напусне страната и да се върне обратно у нас, където в момента е треньор на "Литекс".

Самият Стоичков отрече да е удрял Момчилов.

"Сигурно имате предвид един човек, който беше дошъл без покана на бляскавата церемония на "Чикаго Файър". Хората се бяха подготвили фантастично. Една от най-хубавите церемонии, на които съм присъствал. Заедно с другите ми колеги получихме уникални възпоменателни значки“, започна разказа си пред "Труд" Камата и продължи:

"И покрай толкова много блясък, усмивки и прегръдки се появи един човек, който започна да нахалства за интервю. Казах му, че по цял свят има правила. Научил съм ги в Барселона - най-големия клуб."

"А този човек очевидно не беше никакъв журналист, а за спазване на правилата да не говорим. Когато продължи да се държи нахално, не издържах и го хванах за яката. Тогава охраната го изведе. Това е цялата истина. Даже не знам как го е допуснала без покана", уточни треньорът на Литекс и обвини Светлозар Момчилов, че "сънува".

"Може само да сънува, че съм го удрял. Голяма злоба се трупа у някои хора и ми е болно, че говорим за това. Толкова са жалки, че искат на мой гръб да станат известни. Но гърбът ми е голям, ще издържи. Не ме мислете! На мен слава не ми трябва, имам предостатъчно", завърши Камата преди обратния полет към България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
12
 
! Отговори
Случаен минувач преди 11 години
До RedmoonZДали си спомняш как Стоичков караше с лампа от БББ навремето? Така ли правят т. нар. честни хора? Или и това е фикция на злите медии?
20
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
добър футболист ,звезда но като човек е пълен *** /от малък си е такъв/ свикнал е да му се слагат и когато срещне човек който на който не му пука от известността стават конфликти .Дори за едно парко място да го видите що за човек е
19
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
удри бай Ице,таа мачка не е наша
18
18
 
9
 
! Отговори
@ преди 11 години
Евалата ,Ице !!! да си жив и здрав !!!малко реализирани и известни в чужбина българи са решили да останат в България ,като него !!!оня *** джурналист ич и няма го коментирам
17
19
 
21
 
! Отговори
RedmoonZ преди 11 години
Нямате идея какъв е Стоичков в реалния живот (с приятели, семейство, познати, непознати), обаче всички сте си изградили мнение от *** медии. Като обиждате човека без право, не се чудете защо понякога не издържа и се озлобява срещу вас. Може да е *** (неначетен), ама не се сещате, че може и да е един от малкото, който е що годе честен и човечен и може би критикувате един от малкото, който би направил нещо за футбола ни (не е нужно да е треньор), стига да получи малко уважение!
16
6
 
13
 
! Отговори
Нередактирана версия преди 11 години
"Сигурно имате предвид едно подхуенско ***, което връхлетя на бляскавата церемония на "Чикаго Файър". Хората се бяха подготвили фантастично. Една от най-хубавите церемонии, на които съм присъствал. Заедно с другите ми колеги получихме уникални възпоменателни значки, започна разказа си пред "Труд" Камата"И покрай толкова много блясък, усмивки и прегръдки се появи тоз ***, който започна мучи и да рине с копита. Когато започна да ос*ира всичко наоколо, не издържах и му набих един между рогата. Чак тогава охраната успя да го хване това кухорого *** и да го изведе. Това е цялата истина, уточни треньорът на Литекс."Голяма злоба се трупа у това *** подхуенско стадо и ми е болно, че говорим за това. Толкова са жалки, че искат да седнат на оная ми работа и да станат известни. Но ми е голям, и ще издържи, не ме мислете завърши Камата преди обратния полет към България.
15
6
 
16
 
! Отговори
Георгиев преди 11 години
Може Стоичков да е богат, но е невъзпитан и това сме го виждали много пъти. Има и други световно известни футболисти, на които ъкълът им е в краката, както и на Стоичков, но имат възпитание или поне са се научили на обноски, дори в страната на " неограничените възможности ".На Стоичков му липсва не само възпитанието, но и желанието да се научи на обноски, освен на мутренските български похвати, каквито ги владеят българските спортисти. Жалко, че този гамен трпябва да представя България.
14
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Истината е, че Стоичков е *** колкото всички журнални мишоци.
13
11
 
10
 
! Отговори
Чиновник преди 11 години
Истината е, че Стоичков не е упражнявал насилие върху това лице.
12
5
 
21
 
! Отговори
:) преди 11 години
И син буркан не му дадоха в Щатите, сега ще го арестуват. Лоши хора, ейййй !
11
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как пък не стана това с щатски журналист ми точно с наш си бай ***.....Думи нямам,приказката за казана е толкова точна просто....
10
5
 
11
 
! Отговори
манипулатори преди 11 години
Тез журналисти са за бой,платени к.....ви който манипулират хората и поведенията им след безумни написани глупости,то хубаво свобода на словото и печата,ама кат почнат да пишат какво са сънували предната вечер дразнят,а и скарват хората в конфликти,мръсните интриганти-журналисчета...И аз съм на страната на Ицо,те за Бербата и кой ли не кви глупости изписаха,после хората що се държали нагло с тях и що ги шамаросвали,ами не ще ви шамаросват,а трябва малко да ви е.....нат,че да ви дойде малко акъл.
9
9
 
24
 
! Отговори
наблюдател преди 11 години
Не остана кътче по света,където да не ни е "прославил" тоз "юнак"...
8
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоз, освен, че е *** като за цял футболен отбор, нищо друго не може да се каже. А и прякора му приляга - чикията.
7
9
 
25
 
! Отговори
жалко е преди 11 години
Жалко е че се опитваме сами да унищожим и малкото международно известни хора българи.Не се изненадвам, че нахалника е българин. А Ицо вместо да се саморазправя, просто е трябвало да помоли полицаите да го приберат, както си е реда. И после той да го съди за нападение.Хванал се е на елементарна постановка/със сигурност планирана провокация/.
6
1
 
13
 
! Отговори
Стоичков преди 11 години
Stoichkov`s rules !Апропо,днес бг, оправете си грешката : БарЦелона , не БарСелона !Да не ви го обясним със "свит юмрук"
5
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да изядеш юмрук от един истински "Доктор хонорарис кауза" понякога е въпрос на чест!Бухахахаха
4
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много се радвам да чета коментари оплюващи реализирани и успели хора, утайките обвиняват целия свят за това, че не стават за нищо, направо се давят в тяхната злоба и безпомощност!:)
3
9
 
4
 
! Отговори
мхм преди 11 години
кюрда да ходи да помага на братята, може да намажат около Сирия...
2
6
 
29
 
! Отговори
ту мъч преди 11 години
Американската мечта,отиваме,нахалстваме,предизвикваме само и само да се случи.После,адвокат и споразумение за здрави кинти.....*** и червея трябва да си,за да си вадиш кинтите по този начин

Спонсорирани публикации