Кедира аут от терените за 2 седмици

Халфът е с мускулна контузия и ще пропусне следващите 4 срещи на състава
Обновена: 25 окт 2012 14:50 | 25 окт 2012 12:19, Красимир Ангелов
0
Кедира аут от терените за 2 седмици
Снимка: Reuters

Лошият късмет продължава да съпътства Сами Кедира. Снощи халфът на Реал Мадрид напусна мача срещу Борусия още в 20-ата минута и очакванията са да почива през следващите 2 седмици.

Става въпрос за поредна мускулна контузия на играча, този път в лявото бедро. Той почувства болка при едно единоборство и веднага поиска да бъде сменен, а Жозе Моуриньо пусна Лука Модрич.

Предстоят нови прегледи, но се очаква Кедира да се възстановява около 2 седмици като по този начин ще пропусне мачовете на Реал с Майорка и Сарагоса от първенството, Алкояно за купата на Краля и втория двубой с Борусия на 6 ноември в групата на Шампионската лига.

Ако всичко е наред германецът ще може да се завърне на терена за сблъсъка с Леванте на 11 ноември.

Това е 8-ата му мускулна травма, откакто пристигна на "Бернабеу", а както е известно преди гостуването в Дортмунд той също получи почивка и пропусна мач на Реал, както и двубой на националния отбор.

При това положение испанските медии прогнозира, че Майкъл Есиен ще бъде партньор на Чаби Алонсо при гостуването на Балеарските острови, тъй като Жозе Моуриньо иска повече сигурност в средата на терена. 

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Реал МадридСами Кедира
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации