"ТВ+" взе лъвския футболен пай от "А" група

"Булсатком" стартира с битката във Варна, БНТ дава от "Герена"
Обновена: 9 ное 2012 14:54 | 9 ное 2012 11:14, Георги Пешев
27
"ТВ+" взе лъвския футболен пай от "А" група
Телевизионното затъмнение на "А" група вече свърши. Снимка: Булфото

Инфарктни преговори доведоха да сензация в телевизионния футболен ефир. Телевизионният канал ТВ+ на "Булсатком" ще излъчва по два мача на кръг от "А" група, а БНТ по един.

Засега договорът е за предстоящия кръг, но се очаква да бъде използвана опцията за купуване на правата до края на шампионата плюс още един сезон. Все пак се очаква и включване на ТВ7.

Иначе според контракта първият и третият избор е за частната медия, а вторият за държавната.

Така утре ТВ+ ще стартира с мача Черно море - ЦСКА (12,30), след това идва Славия - Лудогорец (14,30 ч). БНТ се спря на Левски - Ботев Враца, който ще започне утре на "Герена" от 16,00 ч.

Сделките видя бял свят успоредно със съдебната регистрация на "Футбол Про Медия". Тя е с по 45% участие на компании на на собствениците на Левски Тодор Батков и на Лудогорец Кирил Домусчиев.

Останалите 10% са на фирма на "Титан". Внесеният капитал е 1 милиона лева. Именно "Футбол Про Медия" купи правата за футболния шампионат и купата.

Все пак окончателната сделка трябва да стане факт идната седмица, не са изключени драматични обрати в последния момент.

Още футболни новини четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: А групатв права
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
777 преди 11 години
До Бай ВладоВладенце, виж колко човека мислят като теб, мойто пате. Предпочитам да си плама за всеки мач поотделно, но да сключвам договори с разни оператори? Защо? Аз телевизия не гледам, само футбол. Обясни ми защо да сключвам договори с ТВ оператор?
22
2
 
3
 
! Отговори
zoro преди 11 години
Тия чинийки не останаха ли в 90-те години на миналия век
21
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 20Папагалче, я ми кажи защо моя Булсат никога не е спирал?Нито при дъжд, нито при сняг, никога. Никой не те кара насила да ползваш една или друга услуга, но след като не си запознат, не коментирай, ставаш смешен.
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нищо не разбрах бе мама му стара.
19
3
 
5
 
! Отговори
до 9 преди 11 години
Хехе, ***, като не си служител защо пишеш в първо лице мн. число "даваме","правиме" или толкова ти е грамотността? Иначе не ми е ясно кой нормален ще си закачи тоя грозен тиган на прозореца, дето спира при първия дъжд или сняг( и без тва фасадите на блоковете са в порутено състояние сега и с тия накацали чинийки картинката си е направо "разкошна") заради няколко мача повече, дето ги има в интернет(за испанското и немското ми е думата) останалите им тъпни не ги гледам, а за А група ми е се тая
18
5
 
17
 
! Отговори
ИВАН-СОФИЯ преди 11 години
НА БИСТРИШКИТЕ ТИГРИ ЦЕНТРАЛНИЯТ ИМ НАПАДАТЕЛ Е ПЪЛЕН ***!
17
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДЪРЖАВНИЯТ ОБОР УЕВСКИ ПО БНТ!ДРУГИТЕ ПО ТВ+!
16
6
 
8
 
! Отговори
Neznakomka преди 11 години
Прощавайте за футболното ми невежество, но "Бистришки тигри" ФК в "А" фудболна група ли е?
15
1
 
10
 
! Отговори
до 13 преди 11 години
няма договор ,който да не бъде разтрогнат,така че си изостанал с констатациите.Аз също бях абонат на ,,булсат...'' и след поредното ми обаждане за лош сигнал ми отговориха,че не ги интересува,така ще е докато ми изтече договора-още на другия ден си прекратих договора
14
4
 
4
 
! Отговори
Жоро преди 11 години
абе на тея булсат верно ли не можеш да си плащаш интернета по интернет...баси злетата :)
13
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нагледен пример как държавата в лицето на ТИКВАТА краде бизнес и го дава на слугите си!!!!Да ви е честито!!!!!!
12
17
 
6
 
! Отговори
Бай Владо преди 11 години
Хахахаха, чета по-долу и се смея. Всички привърженици на Булсатком веднага ги обявяват за работещи там. Хахахах, ами и аз мен Булсатком е най-добрият оператор, особено пък откъм спортни предавания. Всички, които плюят Булсата са се нахендрили с дву-годишни договори към останалите и понеже не могат да се отърват и затова плюят. При силна буря и снеговалеж преди години Булсата имаха проблеми с предаването, сега САМО те НЯМАТ!
11
1
 
19
 
! Отговори
до 5 преди 11 години
Булсата са добри докато не опреш до някакво обслужване, и след това се сблъскваш с тотален непрофесионализъм и неграмотност на служители им.Освен това, другите оператори напреднаха доста като канали, докато булсата не са мръднали от 3-4 год.
10
10
 
15
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Булсатком наистина направиха най-добрия спортен пакет в България! Събраха почти всичкия интересен спорт при тях! Браво! Ей така се прави...докато другите се ослушват тия си действат! За тях рекламите не са важни...доходите на каналите им идват от броя на абонатите... а те не са никак малко!
9
14
 
9
 
! Отговори
Do 7 преди 11 години
Каква заплата.Аз съм абонат на булсатком,а не техен служител.И ги хваля да защото предлагат нещо ,които другите нямат.
8
7
 
16
 
! Отговори
ИИИИ преди 11 години
Е да де-държавната тв ще дава мачлетата на държавния *** лъцки по заповед на собственика на държавата Простакобойко с нашите пари и на гърба на умиращите от глад деца и пенсионери.Най-жалкото е че цялото "първенство" е толкова нагласено както винаги в полза на държавно назначения ДС отборец,че няма никаквъв смисъл да се провежда....
7
6
 
20
 
! Отговори
до- 5-и преди 11 години
Брат,нещо си се превъзбудил....споко,шефовете няма да ти вдигнат заплатата заради тези коментари-спри да се натягаш.Най -много да те накажат,че през работно време шариш в нета)))))
6
0
 
8
 
! Отговори
DO 4 преди 11 години
brat da ne zabravi6 da predplati6 pone za godina-dve ...
5
27
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БУЛСАТКОМ са най-добрите.Плюйте ги колкото щете.Това плюене е от злоба, че те ще предават нещо, а вашите оператори НЕ и се спуквате от яд, че няма да гледате хахахахааа колко се кефяДаваме и испанско и тенис и формула 1 и ВЛАДИМИР КЛИЧКО с ВАХ а вие плащайте на войо
4
4
 
9
 
! Отговори
Затресен преди 11 години
Направо се притесних. Толкова важни мачове,а ще ги дават по хиперкодиран сателитен канал... Мале миуа! Къде са офисите на булшата да се прехвърлям още утре?

Спонсорирани публикации