Ауди блъсна майка и 2-годишно на зебра в Шумен

Детето е без травми и наранявания
Обновена: 14 фев 2013 15:06 | 14 фев 2013 13:36,
77
Ауди блъсна майка и 2-годишно на зебра в Шумен
Снимка: архив, Булфото

Лек автомобил блъсна жена и двегодишно дете на пешеходна пътека в Шумен, съобщиха от полицията в града.

Сигналът за инцидента е подаден днес в 11.47 ч.

По първоначална информация на пешеходната пътека на бул. „Мадара”, която е в непосредствена близост до хранителен магазин, са пресичали жена и двегодишното й детенце, което било в детска количка.

Водачът на лек автомобил “Ауди” с шуменска регистрация, който пътувал посока автогара към Индустриална зона, блъснал пресичащата майка с детето.

Те веднага са откарани с екип на Центъра за спешна медицинска помощ в МБАЛ- Шумен. След преглед е установено, че детето е без травми и наранявания. В момента се изчакват резултатите от прегледа на майката.

Работата по изясняване на случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
2
 
! Отговори
Оня до xl преди 11 години
Да ама не знаеш кой от всички мъже от тоя *** комунистически град е баща ти, понеже всички са минали *** по 5 пъти
28
0
 
7
 
! Отговори
Булгаристан 2013 преди 11 години
Българският комплексар като се качи на бричка втора употреба за над 10 000 лева се издига в очите на слепите и става Батман. Много *** народ сме. Преди спорех, обиждах се, но вече съм наясно, че за България няма бъдеще. Срам ме е от дедите ни, които са умрели за да можем да сме свободни ние ! Дано сега не ни виждат, горките !
27
0
 
4
 
! Отговори
www преди 11 години
А ДАЛИ НЯКОГА ЩЕ СПРАТ ДА БЛЪСКАТ ПЕШЕХОДЦИ НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА В БЪЛГАРИЯ ??? В РУМЪНИЯ ОТДАВНА СПРЯХА ЗНАЧИ СА МНОГО ПРЕДИ НАС В ЕВРОПАТА ..
26
1
 
4
 
! Отговори
българщина преди 11 години
Първо трябва да се каже дали пътеката е на кръстовище. Ако да - регулирано ли е със светофар. Ако майката е пресякла улицата на червено логично да я блъснат. Обаче, ако няма знаци и или светофари, шофьора на Аудито е виновен. Някои хора озверяват, когато се качат на мощна кола. Ако не вдигнат поне 100 в градско движение, все едно не са шофирали. На такива лечението е едно - записваш номера им, намираш с връзки адреса и с един шиш бааам всичките губи, и стъклата с бухалка. Да го заболи извергът.
25
4
 
2
 
! Отговори
до 23 преди 11 години
Шумен е град с голяма история и е участвал в раждането на България! Не случайно всички стари столици са около Шумен! Cъщо така Шумен винаги е бил на територията на България за разлика от много други градове които са попадали на румънска гръцка сръбска или турска територия! Говоря за тогава когато България е била раздираня но все още е съществувала като свободна държава
24
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Преди 3-4 вечери на Плиска, около 22 часа. Няма много хора. Слизам от автобуса (точно пред пешеходната пътека) гледам един с Ауди спрял, свалил стъклото и си говори с някакъв от колата. поглеждам го аз лольото, седи, тъпвам и тръгвам да пресичам, няколко крачки след това се озовавам на капака на колата. Понеже цървула решил като си приключи разговора да натисне *** и тогава да погледне напред. Като спря ми прави да съм гледал къде вървя. Офейка иначе там щеше да му е лобното място на ***.
23
0
 
6
 
! Отговори
Салахадин преди 11 години
На практика ако "АЛДИТО" е било на ФАРОВЕ,аз нарушение не виждам!!
22
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НАПИШЕТЕ името на "шофьора" бе "журналисти" да се види че е турчин А НЕ БЪЛГАРИН
21
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някои ако ми блъсне жената и детето ще го обезгалвя !
20
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия с детски колички карат безобразно - без фарове, без колани, престрояват се неправилно, засичат, а водачите им са едни малки ***, да не говорим, че сигурно са къркали ферментирало мляко.
19
0
 
3
 
! Отговори
еее преди 11 години
Алди ...
18
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Странно защо се набляга на марката на автомобила...Има ли значение дали е било Ауди, БМВ или Лада !? В крайна сметка колата се управлява от водача - кажете ни нещо за него...
17
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
BULGARISTAN !!!!!
16
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За колата пишете, че е Ауди, а за количката не пишете каква марка е. Нещо криете.Сега сериозно. Защо не напишете "Гошо блъсна дете", а "Ауди блъсна дете". Едва ли автомобилът е виновен. Нещо повече Ауди има страхотни спирачки. Ако шуменския *** беше с таратайка щеше да е по-страшно. Напишете му името, да го знаем. Не се казва Ауди, нали?
15
0
 
13
 
! Отговори
Ган преди 11 години
Самозабравили се *** с коли, които трябва да бъдат скопени веднага, след произшествието!Само като им ударят *лата ще прекъснат наглите изпълнения на тъпите ***, метнали се зад кормилото на разни трошляци.Конфискация на колата и поне 10 години затвор да се въведат за всеки причинил произшествие на пешеходна пътека!
14
0
 
7
 
! Отговори
До №13 преди 11 години
Прав си, 5 години затвор, тъкмо като излезе, ще е готов за първи клас.
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
5 години затвор!
12
0
 
12
 
! Отговори
Владо преди 11 години
"Ауди автомобил блъсна...", Мда, а автомат застреля баретата.Неграмотници, ей!Guns don't kill people, people kill people.
11
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На пешеходната пътека, пешеходецът е с предимство само ако е с включени фарове!
10
1
 
9
 
! Отговори
kAt-ski expert преди 11 години
количката е била без винетка... и майката се е движила с несъобразена скорост.....точно и ясно веднага се дефинира ситуацията ... "аудито" е платежоспособно... ще го очакват в БАР.... за справка с дебелия портлейЛЛЛ...Това е класиката ... в БГ