Депардийо разпуска с Рамзан Кадиров в Грозни

Актьорът вече има адресна регистрация в град Саранск
Обновена: 25 фев 2013 15:09 | 25 фев 2013 11:58, Елка Василева
49
Депардийо разпуска с Рамзан Кадиров в Грозни
Рамзан Каридов и Жерар Депардийо. Снимка: Reuters

Президентът на Чечения Рамзан Кадиров посрещна на чеченска земя актьора Жерар Депардийо, който пристигна в Грозни със самолет от руския град Саранск.  Пред журналисти Депардийо обясни, че става дума за посещение "при приятел". Френският актьор слезе от самолета с полицейска шапка ушанка, с което удиви всички посрещачи, отбеляза телевизия НТВ.

„Много ни е приятно отново да Ви посрещнем на чеченска земя. Вие сте наистина изключителен и любим по света артист. Още по-приятно е да осъзнаем, че сега ние с Вас сме съотечественици. Поздравявам ви за това“, каза Кадиров, който посрещна Депардийо пред стълбата на самолета, цитиран от ИТАР-ТАСС.

Още по темата

„Самият факт, че Депардийо има много поклонници по цялата планета, говори много. И се радваме, че ръководството на нашата страна Ви даде руско гражданство. Това беше обмислено и вярно решение“, подчерта Кадиров.

В Русия според Кадиров са създадени достойни условия за живот на хората. „Слава на Всевишния, че дойдоха времена, когато известните по света хора искат да живеят в тази страна“, каза президентът на Чечения.

От своя страна Жерар Депардийо посочи, че с удоволствие посещава Грозни за пореден път. „Обичам Русия. На мен също така ми хареса в Чеченската република. Тук хората са открити, доброжелателни“, каза той.  По повод шапката ушанка, с която слезе от самолета, актьорът обясни, че са му я подарили в Мордовия.

Депардийо разпуска с Рамзан Кадиров в Грозни
Депардийо с шапката ушанка. Снимка: Reuters

Френският актьор Жерар Депардийо, който неотдавна получи руски паспорт след полемика около плащането на данъци във Франция, иска да заснеме филм за размирната руска кавказка република Чечения, съобщи в комюнике чеченското президентство, цитирано от Франс прес. Искам да снимам филм тук, за да покажа, че голям филм може да се направи и в Грозни, чеченската столица", заявил Депардийо, цитиран в комюникето.

От летището Депардийо отиде в резиденцията на чеченския президент. По-късно Кадиров даде тържествена вечеря по случай пристигането на Депардийо в Грозни. На нея чеченски артисти и танцьори изнесоха програма. Домакинът и гостът дори танцуваха заедно лезгинка.

В четвъртък Депардийо пристигна в Москва, а в събота – в Мордовия, за да бъде официално регистриран като жител на главния град на мордовската република Саранск, на 650 км източно от руската столица, посочва АФП.

През януари 64-годишният Депардийо получи руско гражданство от президента Владимир Путин след спорове с френския премиер Жан-Марк Еро, който осъди решението на кинозвездата да напусне Франция и да се засели в Белгия заради високите данъци, които плаща в родината си.

.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 11 години
#36, ти вярваш ли си като ги пишеш тези глупости? То е ясно, че имаш някакъв интерес да оправдаваш тотално неравностойното разпределение на блага в света, а това обикновено правят хората, които грам не са заслужили каквото и да е, и го знаят. Комплексирани, защото са постигнали всичко с безскрупулност, връзки, престъпления, а реално са доста по-ниско от хората в завода. Единственото, което не потискат и то ги води, е хедонистичния примитивизъм.
44
0
 
0
 
! Отговори
bg преди 11 години
Fransoa Holand e *** bljad.
43
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** bliad!
42
3
 
3
 
! Отговори
хлъц...хлъц...хмък.. преди 11 години
хлъц...водку дай ...хлъц...
41
2
 
2
 
! Отговори
таня преди 11 години
МНОГО СИ Е ХУБАВ ЖИЖИ...ГЛЕДА СИ БИЗНЕСА И КЕФА. НЕ САМ ОЧАКВАЛА ОТ ДЖАМЕЛ ДОБУЗ ДА СЕ ПОДИГРАВА ТАКА С НЕГО,,НА ОСКАРИТЕ.,,
40
1
 
5
 
! Отговори
MAMMA MIA преди 11 години
Налюлял се е като казак !
39
8
 
5
 
! Отговори
ДОЛУ ББ-САМО БСП преди 11 години
Ако не гласувате за БСП вие ще бъдете най-големите нещастници и няма да използвате шанса си за да бъдете МНОГО ДОБРЕ И С ПАРИ. Само след 2 месеца нашият Алексей Петров ще бъде пуснат от затвор, заедно с уж наречените НАГЛИ и КИЛЪРИ, а верните Братя Галеви ще се върнат победоносно на бял кон и тогава на всички вас, дето не сте гласували за БСП, а сте поддържали ГЕРБ ще ви се види тясна майка България.Искам ви всички строени на предстоящите избори с бюлетина за БСП ...
38
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
horata biagat ot romskiat EU
37
0
 
1
 
! Отговори
до 36 преди 11 години
В този свят не е достатъчно да си честен, трябва да вярваш в себе си, защото всеки човек има заложено нещо уникално в душата си, но не е достатъчно само да го имаш, трябва да повярваш в себе си, да го развиеш, защото само така ще постигнеш нещо велико. Ако го подтискаш, то ще станеш работник в завод, който само мрази амбициозните и успелите хора...вярно, въпреки злобната си душичка, ще бъдеш честен работник, но ще си един от многото, един от стадото! Така не се преуспява... :-)
36
2
 
2
 
! Отговори
до Хейтър преди 11 години
Виж сега, едно е да работиш в завод, съвсем друго е да бъдеш един от най-добрите в света в това, което правиш. Дали ще си актьор, футболист или хирург зависи от това, какво е заложено в теб, но трябва да си един от най-добрите, а Депардийо е точно това! Ако си посредствен, ти ще си посредствен и като работник, и като певец, и като актьор, и като спортист...в тези случаи няма да се храниш с хайвер като Депардийо, а ще се чудиш как да свържеш двата края...
35
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Страхотен пич! Евала! Един от първите, спасили се от фашизма на глобализма.
34
3
 
4
 
! Отговори
qwer преди 11 години
И тоя избега от комуназите, само ние отиваме при тях.
33
0
 
0
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 11 години
Цялостната система*
32
2
 
4
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 11 години
#34, то и футболистите с "честен труд" изкарват. Става дума за ьялостната система в ш*ния свят. Ходи кажи на някой пенсионер, дето е бачкал като скот 40 години в някой завод, че не е полагал честен труд и затова няма пари за харчене.
31
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Грозна работа.
30
5
 
14
 
! Отговори
до Христина преди 11 години
Депардийо ли е виновен за инфлацията, Христино?! Какво очакваш, да почне да яде филии със свинска мас от съпричастност към народа ли?! Човекът си е изкарал парите с честен труд и може сам да прецени как да си ги харчи, да е жив и здрав! Докато ти си въртяла гюбеци върху масата, Депардийо е правил филми, които са радвали хора от цял свят!
29
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тдя тип хора не случайно имат пари! - Реагират на малоумията в държавата си на момента!А ние гордо дичаме в кръг около парламента!
28
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пичове!И кое му е резила? Да не се врътка по прашки кат' Лили Иванова? Яде си и си пие човека неговите пари!
27
12
 
11
 
! Отговори
11 преди 11 години
Никога не е късно да станеш за резил.
26
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Леле, какви голями носове, хахаха няма да могат да си затворят паспортите.

Спонсорирани публикации