Единият от убийците на Петя опитал да подпали бившата си

Емил залял момичето с бензин, но Михаил го спрял
Обновена: 7 мар 2013 15:10 | 7 мар 2013 13:45,
275
Единият от убийците на Петя опитал да подпали бившата си
Емил Снимка: Facebook

Арестуваният за убийството на 20-годишната Петя Тодорова - Емил Азов, е опитал да запали друга своя приятелка в края на 2012-а година. Това съобщиха близки до разследването пред БНР.

Инцидентът е станал на същото място в "Западен парк", където е извършено убийството на 20-годишната Петя.

Емил залял с бензин 17-годишното момиче и опитал да го запали. Попречил му другият арестуван вчера Михаил.

Преди това Азов стрелял с газов пистолет по приятел на непълнолетното момиче.

Още по темата
Причината е, че девойката решила да сложи край на връзката си с Емил и това разгневило младежа. Предстои двата случая да бъдат обединени, съобщиха разследващи.

За жестокото убийство на Петя, станало на четвърти март, бяха задържани двамата приятели Емил и Михаил, които направили пълни самопризнания.

Момичето е било бременно от 19-годишния Емил и според разследващите това е основният мотив за убийството. И двете момчета са имали интимни контакти с нея. Михаил обаче станал съучастник в убийството от солидарност и близки отношения с Емил. 

Трупът на Петя беше открит на пети март в района на "Западен парк“, захвърлен в шахта, след като родителите й я бяха обявили за издирване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
1
 
35
 
! Отговори
дсдс преди 11 години
Много се е циганизирала нацията, щом наши момичета почнаха да раждат от подобни ***
198
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мале, че сте ми смели по форумите. Ама, а да стане проблем на улицата или да има нужда някой от помощ, всички гледате настрани и ситните бързо. Изключенията са толкова малко и силно се съмнявам, че са в тоя форум. Мишоци.
197
0
 
25
 
! Отговори
Kratos преди 11 години
Жалко ,че с оглед правосъдната ни система тоя индивид (не мога да го нарека човек) няма да получи заслуженото наказание,защото каквато и присъда да получи все ще му е малко...А що се отнася до момичетата излизащи с подобни ***-ми какво може да очакват от такива ***?Той както се вижда не е станал такъв ,защото се е събудил с гза нагоре някоя сутрин,такъв си е бил.Така ,че осъзнавайте се докато е време...Факта ,че е *** само доказва още веднъж ,че не е човек ...
196
0
 
24
 
! Отговори
лили преди 11 години
до Анонимен-НЕ Е ЧОВЕК *** Е.ВСИЧКИ *** ***
195
0
 
12
 
! Отговори
?? преди 11 години
Tezi izvergi,bez znachenie ot nacionalnostta,go pravqt-ubivat,kradat,iznasilvat..zashtoto nqmame sadilishta,koito da spazvat zakonite,vsichki sa korompirani...tova e istinata v BG.
194
0
 
33
 
! Отговори
Dark Funeral преди 11 години
До CrematoryНе бесило а в банките за органи, така поне някой нуждаещ се, ще получи нов шанс. Акаквото остане от изверга се преработва за кучешка храна.
193
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не нормално да сме демократични към такива ***. Само смъртното наказание е най-доброто за тях. Нека да направим референдум за смъртното наказание. Роми, а и не само, изтрепаха баби и дядовци по селата за дребни стотинки и дори не ги прибират по затворите. Точат се някакви дела и накрая се споразумеят и куп глупости и тези нещастници продължават с престъпния си живот. Отнетия човешки живот се изплаща с живота на извършителя.
192
0
 
26
 
! Отговори
Crematory преди 11 години
Най-демократично е този да бъде обесен публично, след което мизерния му труп да бъде кремиран. Аркадаша му също. Стига сме се правили на хуманни. Трябва ли да търпим нов Чикатило?
191
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Еталон на поколенията на "демократична България" - чалгаджийско ***.
190
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** ***
189
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Би следвало да бъде залят с бензин и запален публично.
188
0
 
32
 
! Отговори
гюбрето преди 11 години
Като този има още десетки хиляди, да не кажа стотици.Онзи дето беше стрелял по един снегорин беше с десет висящи присъди и даже с присъда за убийство помните ли ?Едни трудови лагери да направят ще ни светне страната за жълти стотинки.Навсякъде дето се огледаш е пълно с такива с по 4-5 висящи дела, с хубави коли и нищо не работили цял живот с задоволителен стандарт.Другарите данъчни да се размърдат.За три месеца ще светнем.Все пак сме по малко от един град.
187
1
 
37
 
! Отговори
АЗ преди 11 години
Искам да знам защо никъде в цялата статия не пише, че този *** - убиецът е ***! ***! Хора, това е етнически проблем, не го отричайте! По този начин дезинформирате хората, а не това е задачата на демократичната журналистика. Засрамете се! Много по-малки медии са много по-качествени!!!
186
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОВА НЕ Е ЧОВЕК
185
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** ЩЕ УБИВА И ЩЕ ПАЛИ
184
1
 
29
 
! Отговори
Ебеш палиш преди 11 години
Това е *** принос към демокрацията. Впрочем дали да не му благодарим, че е чистач на обществото. Нали ако са българки трябва да родят деца българчета, а не да се *** с ***, даже гърци и италианци.
183
1
 
6
 
! Отговори
194 преди 11 години
То тука много лесно,я ела на живо да те видим кои си,що си?
182
0
 
3
 
! Отговори
?????? преди 11 години
А сега да видим кои виновен това да се случва!
181
0
 
11
 
! Отговори
Гео Милев преди 11 години
Защо трябва да ги съдят? Да ги покажат в 8 по новините и да ги пускат да си ходят. Пък то ще си покаже.
180
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тоя го закачам на ченгела и го почвам с бръснарското ножче.