Единият от убийците на Петя опитал да подпали бившата си

Емил залял момичето с бензин, но Михаил го спрял
Обновена: 7 мар 2013 15:10 | 7 мар 2013 13:45,
275
Единият от убийците на Петя опитал да подпали бившата си
Емил Снимка: Facebook

Арестуваният за убийството на 20-годишната Петя Тодорова - Емил Азов, е опитал да запали друга своя приятелка в края на 2012-а година. Това съобщиха близки до разследването пред БНР.

Инцидентът е станал на същото място в "Западен парк", където е извършено убийството на 20-годишната Петя.

Емил залял с бензин 17-годишното момиче и опитал да го запали. Попречил му другият арестуван вчера Михаил.

Преди това Азов стрелял с газов пистолет по приятел на непълнолетното момиче.

Още по темата
Причината е, че девойката решила да сложи край на връзката си с Емил и това разгневило младежа. Предстои двата случая да бъдат обединени, съобщиха разследващи.

За жестокото убийство на Петя, станало на четвърти март, бяха задържани двамата приятели Емил и Михаил, които направили пълни самопризнания.

Момичето е било бременно от 19-годишния Емил и според разследващите това е основният мотив за убийството. И двете момчета са имали интимни контакти с нея. Михаил обаче станал съучастник в убийството от солидарност и близки отношения с Емил. 

Трупът на Петя беше открит на пети март в района на "Западен парк“, захвърлен в шахта, след като родителите й я бяха обявили за издирване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
2
 
21
 
! Отговори
Бай Иван "метач преди 11 години
Тая държава плаче за един черен ескадрон. Дискретно, бързо, чисто и неизбежно възмездие. След това ред и спокойствие-няма живи виновници... И няма нужда от скъпоструваща полиция (милиция) и още по-платени прависти...
158
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да живее демократичната ценностна система ха ха ха
157
3
 
46
 
! Отговори
Бо преди 11 години
Това ,че си е избрала да прави секс с когото си иска ,какво общо има с фаталния и край?Ако утре жена ти или мажът ти те убие,трябва ли да питам :ами защо ли се е обвързал с такъв човек...Няма как да разбере едно младо,може би наивно момиче какво може да му се случи.Никой не е застрахован от нищо,защото такива *** не ходят с табелка :Ще те убия.
156
2
 
35
 
! Отговори
мда преди 11 години
Ако бях баща на това момиче тези двамата живи щях да ги разчекна. Тези, дето ми говорили как смъртта била спасение за тях да имат да вземат. С нашата правосъдна система ще ги осъдят в най-добрия случай на доживотен с право на помилване и след 4-5 години ще ги пуснат по живо по здраво. Само смърт за такива убийци!
155
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
WSE *** SA WINOWNI ,A TOWA ZIGANI LI SA
154
1
 
35
 
! Отговори
Bai Onzi преди 11 години
Каторга за всички, които не работят и взимат помощи повече от 6 месеца. Ще построят и магистралите, и тунел под Шипка ще прокопаят, и земеделието ще потръгне. Ще отворят и поне 10 000 работни места за надзиратели, готвачи и шофьори. Без значение дали са *** или българи.
153
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лошите Капиталисти искат да затрият България!Те ни мразят!!
152
5
 
2
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 11 години
#168, ти сериозно ли вярваш, че тоя е от БХК? Глупости, драска тука тъпотии, за да разлайва кучетата и да има коментари.А теб да те питам нещо, понеже съм съгласен, че тези двамата са *** - какво ще кажеш за момиче, което си харесва *** и се ч*ка с тях?
151
2
 
8
 
! Отговори
Бо преди 11 години
ДО Български Х.К. Вие съвсем сте изперкали, правата на хората-ок ,възможност да си поправят грешката -ок, поставете се на мястото на момчетата-ок....когато става въпрос за ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА, а това са ***,даже не са и животни,защото никое животно няма да го направи това нещо ,умишлено.Дава се шанс ,когато има смисъл,в този случай просто го няма.Извинявам се ,но ми се струва ,че започвате да се държите ,като Господ Бог...ако наистина е написано от вашия комитет. Усещайте се малко.
150
1
 
23
 
! Отговори
лили преди 11 години
през последните месеци имам чувството че гледам филм на ужасите,може би "заразно зло",незнам какво им става на всички.страх ме е да пусна телевизора вече .,нямам думи,това не са хора за мен, изверги.
149
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За престъплението е задържан 31-годишният П.Д. от Пловдив. Мъжът е криминално проявен за хулиганство, кражба, унищожаване и повреждане, вещно укривателство и наркотици. При последвалото претърсване в дома му са открити самоделен пистолет с оптика към него, 78 патрона, материали и компоненти за изготвяне на взривни устройства батерии, платки, микроелементи, различни по видове и количество киселини и вещества, както и синя полицейска сигнална лампа. П. Д. е задържан с полицейска мярка за 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Действията по разследването продължават.
148
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГНУСНАТА СЕДЕРАСТИЯ И МЕТАНИТЕ ПРЕД ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ НИ ДОКАРАХА ДО ТОВА ДЕРЕДЖЕ- ДА НЕ ИСКАМЕ ДЕЦА, ДА ПАЛИМ, УБИВАМЕ И КОЛИМ БРЕМЕННИ ЖЕНИ, ДА ИЗНАСИЛВАМЕ И УБИВАМЕ БАБИТЕ СИ!!!
147
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Задържаха мъж, взривил такси в ПловдивВ дома му са открити материали за изготвяне на взривни устройства. Пловдивски антимафиоти задържаха мъж, взривил автомобил в града под тепетата, съобщават от пресцентъра на МВР. В дома на мъжа са открити самоделен пистолет, патрони, материали и компоненти за изготвяне на взривни устройства. Вчера сутринта около 4.17 часа било задействано взривно устройство, поставено под лек таксиметров автомобил. Нанесени са материални щети на колата, жертви и пострадали няма. От извършения оглед на място било установено, че се касае за самоделка.
146
0
 
5
 
! Отговори
AN преди 11 години
Nomer 151 e pulen glupak...mnogo mi e intersno kak shte se chuvstva ako tova se sluchi na negova/ neina sestra ili jena...V arabskia sviat ima publichno obesvane tochno zaradi tova che vuzpitava strah i ubiistvata sa edinici dokato vuv Velika Bulgaria mogat da te zakoliat, iznasiliat, izgoriat za 5 lv ....
145
22
 
1
 
! Отговори
Български Х. К. преди 11 години
Обществото ни е болно за това се стигна до тук!Хората не са убийци защото са лоши а защото са объркани!!!Ние сме за либерално правосъдие, да има възможност всеки човек да поправи грешките и виналите си постъпки.Защото хората се променят и за това сме човешки същества да си помагаме, а не да съдим и обричаме два млади живота на разруха в затвора!Моля, поставете се на мястото на момчетата преди да ги съдите!
144
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дръвник трябва господа и мазен палач от Иран, само така ще се оправят нещата. Всичко да се излъчва по Канал 1 на живо с повторение, цял запис в централните емисии 2 дни. Който иска да стане известен да убива.
143
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Имали закони във България последните години забелязватели криминалният свят е надут всеки ден жертви имали надежда България да се оправи? Аз не вярвам вече на нищо в България. :(((
142
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Имали закони във България последните години забелязватели криминалният свят е надут всеки ден имали надежда България да се оправи? Аз не вярвам вече на нищо в България. :(((
141
1
 
13
 
! Отговори
Стефка преди 11 години
До Български Х. К. Я ходи се прегледай бе...и да си най-надрусания на света ако си нормален човек никога няма да убиеш някой.
140
0
 
28
 
! Отговори
Стефка преди 11 години
*** гаден извратен.Този го събличат гол и го пускат в стая с плъхове....