Единият от убийците на Петя опитал да подпали бившата си

Емил залял момичето с бензин, но Михаил го спрял
Обновена: 7 мар 2013 15:10 | 7 мар 2013 13:45,
275
Единият от убийците на Петя опитал да подпали бившата си
Емил Снимка: Facebook

Арестуваният за убийството на 20-годишната Петя Тодорова - Емил Азов, е опитал да запали друга своя приятелка в края на 2012-а година. Това съобщиха близки до разследването пред БНР.

Инцидентът е станал на същото място в "Западен парк", където е извършено убийството на 20-годишната Петя.

Емил залял с бензин 17-годишното момиче и опитал да го запали. Попречил му другият арестуван вчера Михаил.

Преди това Азов стрелял с газов пистолет по приятел на непълнолетното момиче.

Още по темата
Причината е, че девойката решила да сложи край на връзката си с Емил и това разгневило младежа. Предстои двата случая да бъдат обединени, съобщиха разследващи.

За жестокото убийство на Петя, станало на четвърти март, бяха задържани двамата приятели Емил и Михаил, които направили пълни самопризнания.

Момичето е било бременно от 19-годишния Емил и според разследващите това е основният мотив за убийството. И двете момчета са имали интимни контакти с нея. Михаил обаче станал съучастник в убийството от солидарност и близки отношения с Емил. 

Трупът на Петя беше открит на пети март в района на "Западен парк“, захвърлен в шахта, след като родителите й я бяха обявили за издирване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
8
 
13
 
! Отговори
до 132 преди 11 години
Не не приятелю, както забелязваш в момента в който се махна правителството и пак започнаха отвличанията. Явно Серго пак е пуснал най-доходоносния бизнес....нали не трябва да ти напомням по чие време Алексей Петро колеше и бесеше в ДАНС. Даммм, а по-същото време Дупница пищеше от братя Галеви, а държавата мислеше закони за тях.
118
0
 
13
 
! Отговори
Французин преди 11 години
Такива като този също ги слагаме на ГИЛОТИНАТА!!!
117
0
 
16
 
! Отговори
tuzarya преди 11 години
дайте ми ги тия *** само за 1 час!
116
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво става бе цвъцко, МВРто май пази само себе си?Всички тези престъпления трябва да лежат на съвестта на Б.Борисов и престъпното му правителство.
115
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И после пак дрънкайте ,че Сидеров бил( краен,луд фашист) и еди какъв си
114
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само вижте какъв пещерняк е на снимката. Дебелия и кух сребърен ланец над дрехите, гледа лошо, с модерна прическа...Колко такива са си патили от уж скромни хора дето после им сменят цялостната визия. От цялата работа е хубаво, че правителството не желае да контролира популацията на ***, ама пък те се справят добре и сами.
113
0
 
12
 
! Отговори
антициганин преди 11 години
и преди цитанина е издевателствал хивотински над хората...ама нали е *** и всичко му е простено.тука само *** и престъпниците са с права а ние работните мравки трябва само да работим и мълчим!досега!стига вече ***..мафия и престъпни организации самонаричащи се-партии!краят ви се вижда..ще ви свалим!
112
0
 
14
 
! Отговори
бай Курти преди 11 години
Добре де, тия момичета как пък намират все такива ***..
111
0
 
21
 
! Отговори
БРАННИК преди 11 години
Бой до смърт публично, това да му е наказанието!
110
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трябва да се направи един сайт, където да се публикуват имената на съдийте, които пускат подобни *** на свобода. Нека станат известни.
109
2
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Нека погледнем годините - това са децата на прехода. И нека не се разглежда като единичен случай, моля, тук се налагат изводите сами. Какво имат те пред себе си - професия ли, амбиция ли, мечти.... Имат само желание "някакси" да изкарат пари.И нека не хулим родителите толкова - в тази лудница, затичани и изморени да изкарват средства за съществуване, нямат време да следят децата докрай. Предложи им се живот от реклами, чалга, цигари, наркотици и алкохол. Някой трябва да ги защити!!!! КОЙ?????
108
0
 
7
 
! Отговори
притеснен преди 11 години
Какво става?Много електорат гушна букета наскоро!!
107
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пази боже сляпо да прогледа в България
106
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айде У Затворо,да ти цепят дупенцето сега :)
105
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
1: стрелба по гадже на бивша приятелка - опит за убийство.2: да запалиш бившата ти - опит за убийство.3: прениваш беременната ти приятелка до смърт - убийство.Защо тоя 20 годишен опитен убиец е ОЩЕ ЖИВ.Три куршума в черепа и всичко да приключва.Момичета внимавайте външния вид лъже.
104
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДОКАТО БЪЛГАРИТЕ СЕ ЧУДИМ КАК ДА СИ ПЛАТИМ ТОКА И СМЕТКИТЕ,*** НИ ИЗБИВАТ ДЕЦАТА.
103
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ УБЕЖДАВАМ ,ЧЕ НА БЪЛГАРИЯ СЕГА ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКОГА Е НУЖНО ПРАВИТЕЛСТВО СЪСТАВЕНО ОТ НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИ И ПАТРИОТИЧНИ ПАРТИИ
102
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много тъпо, трябвало е да си замълчат за предишния случай, сега у всички нормални хора изниква въпроса, защо убавеца не е в затвора още заради първия случай... Справедливост по нашенски, да си го дадат там на неговите си хора на мешерето, може и по-разумно да отсъдят от нашите алкохолици и *** в съда...
101
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КОГАТО БЪЛГАРСКИТЕ МЛАДЕЖИ ИЗЛЯЗОХА ПО УЛИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ДА ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ *** БЕЗНАКАЗАНА ПРЕСТЪПНОСТ ,СЛЕД СЛУЧАЯ В КАТУНИЦА ,СВИНЕТЕ ЦЕЦО ЦЕВТАНОВ И БОЙКО БОРИСОВ ИЗПРАТИХА СРЕЩУ НАШИТЕ ДЕЦА ЖАНДАРМЕРИЯТА И ПОЛИЦИЯТА КОЯТО ПРЕБИ МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ В СЪЩОТО ВРЕМЕ В *** МАХЛИ ГНУСНИ *** ПРЕД ОЧИТЕ НА ПОЛИЦАИТЕ РАЗМАХВАХА БРАДВИ,ПУШКИ И НОЖОВЕ И КРЕЩЯХА СМЪРТ НА БЪЛГАРИТЕ ,А ПОЛИЦАИТЕ ВЪОБЩЕ НЕ РЕАГИРАХА
100
0
 
16
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
малеле парче по парче да режеш от него и да му даваш да яде....смърт без право на обжалване..аз съм ***, но 6те го засътрелям като *** мишка подъл ***

Спонсорирани публикации