Лара е добре, похитителите не са искали откуп

Пускат детето, ако Брендо мълчи утре в Италия
Обновена: 7 мар 2013 15:10 | 7 мар 2013 07:04, Елка Василева
334
Лара е добре, похитителите не са искали откуп
Мястото, където беше отвлечено детето на Брендо. Снимка: архив, Булфото

Лара Банева е жива и вероятно я крият в София, пише "Стандарт", като се позовава на източници на разследването. Според тях майка й Моника Добринова вече е получила вест от похитителите, че 10-годишната й дъщеричка е добре. Откуп за детето на Брендо обаче засега не е искан. Дали са поставяни други условия пред Евелин Банев и бившата му съпруга - разследващите мълчат.

Според „24 часа“ пък, ако в петък в съда в Милано соченият за международен кокаинов крал Евелин Банев-Брендо се държи така, както очакват "бизнес-партньорите му" от Европа и Латинска Америка, още на другия ден отвлечената му дъщеря може да бъде освободена, смятат запознати с разследването. Мълчанието на Брендо пред италианските магистрати е една от водещите версии на антимафиоти за мотива на поръчителите на отвличането.

Още по темата

Две гилзи от пистолет - това са единствените улики, които похитители на Лара са оставили след себе си на бул. "А. С. Пушкин" 90 в кв. Бояна, пише още „Стандарт“. Отвличането на момиченцето на Брендо е заснето и от охранителните камери край къщата. Вече са снети и показанията на двамата охранители от фирма "СОТ 161", както и от продавачката в съседното кафене, която е пряк очевидец на екшъна.

10-годишната Лара беше отвлечена пред дома си в кв. Бояна в 7,30 ч. във вторник. Нападението беше извършено от трима маскирани в момент, когато детето е излизало с охранител от дома си. Нападателите препречили пътя им, стреляли по шофьора, който чакал детето и отвлекли Лара с джип BMW Х5.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


334
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
0
 
7
 
! Отговори
26.11.2012 преди 11 години
Мексиканска жена-кмет, която преживя два опита за убийство е била открита мъртва близо до канавката на пътя. Геройнята на Мексико, която се бе посветила на борбата с наркомафията е била пребита, заклана и подпалена. Тя оставя три деца сираци. 36-годишната Мария Сантос Горостиета е била наистина смела жена. Тя е била избрана за кмет на селски район в западната част на Мексико. Два пъти наемните убийци от мафията, които превърнаха града в бойно поле, се, опитваха да я убият. Трето покушение успя.
201
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 250 ;-) аДи бе ;)....шегувкаш ли се, или недовиждаш?
200
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 248 защо ли никак не се учудвам, тия червени кратуни са толкова глупави...нямам думи просто!Да драскат, нима си мислят, че по този начин ще променят мнението на интелигентните и честни хора))) хихих ами те и с компютър не могат да работят и са очевидно неграмотни...Жалки твари!
199
6
 
1
 
! Отговори
Dimitar PETKOV преди 11 години
EDINSTVENATA REALNA KAUZA za Balgarite E ZARSTVO BALGARIA...Vrastane kam TRADIZZIITE... PROKLETI da sa republukanskite TERORISTI vzrivili Katedralata 1925 godina...Sastite republikanski KRADZZI ni upravlavat ot 1944godina... OTTREPKATA Vapzzarov-TERORISSTA na KGB i Kominterna KAKVO PRAVI v Balgarski UchilistaDa Se Izrine Taia Komunisstichesska SMRAD-AGENT Vapzzarov ot VSICHKI Tabelli,Nadpissi,Ulizzi, PlostadiMorsskoto Uchilistevav Varnanossi imeto na Tozi NAZZIONALEN PREDATEL Vapzzarov SRAM I
198
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тука няма Драскачи.......!
197
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
офффффф ама много знаят тези червенотиквеновчета бе)))За кой щял да пропее Брендо/все едно са му първи приятели/, кой отвлякъл детето и защо !!!!/все едно някой е дошъл да им се изповяда/ бреее за 20 лв. само толкова можете да сътворите, нали мижитурки смотани?А това, че тези 20 лв. които ви дават днес ще изядат бъдещето на децата ви ..дреме ви!Вие сте ограничени ***, пийте си ракията и си яжте лук и сол и не се бъркайте!Смешници жалки!
196
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ИНСТРУКЦИИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ ДРАСКАЧИ, ЧЕТЕТЕ И СРАВНЯВАЙТЕ С ПОСТИНГИТЕ: rustocks.blog.bg/politika/2013/02/21/eto-kak-sa-instruktirani-drugarite-net-aktivisti-na-bsp.1055954
195
0
 
1
 
! Отговори
хА ХА преди 11 години
До АнонименЩо в затвора?! Какво ти е направил?
194
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вижте само постингите на тези, които обиждат Бойко, какво ви прави впечатление? Еднакви са. Като по калъп. Защото това не са много хора, а един-двама червени драскачи, преструващи се на студенти, работници, домакини и т.н.
193
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДС и пълчищата червени драскачи срещу Бойко. Значи аз гласувам за Бойко. :)
192
1
 
5
 
! Отговори
да беее... преди 11 години
Представяш ли си? Момчета, отидете да отвлечете дъщеря ми, ама ако може да гръмнете и охранителя, че да не изглежда много фалшиво, пък после на детето ще му "леем куршум" срещу уплахата. То верно, че в този бизнес място за сантименти няма, защото само си мерят сантиметрите...на оръжията и на "оръжията" и грамовете...на мозъка, диамантите и прахът, ... И като се замислиш за какво е цялата работа?За кинти, власт и смърт. Смисълът на живота. Мнооо сме ГОЛЕМИ! Много!
191
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Червените драскачи пак са се развихрили. Голяма истерия. Така е, като знаеш че губиш изборите и изперкваш :)
190
2
 
3
 
! Отговори
БоСимеонов преди 11 години
Живеем в държава на безумието. И няма как да бъде другояче след 4 години количествени натрупвания. Е те ви качественото изменение. Самоубийства, отвличания, протести.
189
1
 
0
 
! Отговори
Kurti преди 11 години
Call dexter
188
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
буда в затвора
187
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
поредната разработка на ДC , точно като Проекта Възродителен Процес , перфектно разработен , като че ли от Американските тайни Служби
186
3
 
2
 
! Отговори
Опалаааа преди 11 години
Ами ако сам е нагласил това отвличане?
185
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От самото начало беше ясно че е държавна работа, само дето се опитваха да замажат положението с разни откупи. дрън,дрън явно пак става въпрос за огромни пари и намесени двама политици вие се сещате коиса
184
6
 
15
 
! Отговори
до 229 преди 11 години
По вероятно е да е в един от шестте апартамента на Цвинокио...
183
5
 
12
 
! Отговори
Кой? преди 11 години
За кой ли може да пропее Брендо в Италия ? Боко, *** или друг мафиот ?

Спонсорирани публикации