Освободиха дъщерята на Брендо

Лара е жива и здрава, тя е била оставена в района на 6-о РПУ в столицата
Обновена: 22 апр 2013 14:42 | 22 апр 2013 07:38, Петя Славова
127
Освободиха дъщерята на Брендо
Евелин Банев - Брендо. Снимка: архив, Булфото

Дъщерята на Брендо Лара Банева бе освободена късно вечерта на 21 април, съобщи МВР. Похитителите, които са я държали в плен близо месец и половина, са я оставили в района на 6-о РПУ в столицата. Момиченцето е живо и здраво.

Полицията продължава работата си по случая и издирва сив VW Golf, с който детето е оставено.

Около 22.00 часа сив VW Golf спира близо до тото пункт на бул. „Бъкстон” в София. Мястото е на около 50 метра от сградата на Шесто Районно полицейско управление в столицата.

Още по темата
След като от колата слиза 10-годишната Лара Банева, лекият автомобил потегля в посока Околовръстното шосе. Момичето отива в Районното полицейско управление, оттам се обаждат на майка й Моника Банева и в ГДБОП. За минути районът е отцепен от полицията.

По-късно детето е отведено от майка си Моника в семейната къща на столичния булевард „Пушкин”. 10-годишната Лара беше видяна на няколко пъти да минава близо до един от прозорците в дома си, където щорите нe бяха плътно спуснати, предаде БНР.

Лара бе похитена от дома си на 5 март. Двама маскирани и въоръжени успяха да я отвлекат, след като раниха шофьор на семейството, който е щял да закара детето на училище.

Засега нито МВР, нито семейството съобщават за това да е платен откуп за освобождаването на детето. Все още не са ясни и мотивите за отвличането. Органите на реда работят по няколко версии, като основните са свързани с работата на бащата на Лара - Евелин Банев, срещу когото има няколко заведени дела у нас и в Италия за трафик на наркотици.

С Лара работи психолог от Института по психология на МВР. Съвместната работа на служителите на МВР и прокуратурата по образуваното досъдебно производство продължава, допълват от полицията.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още по темата: откупЛараверсииБрендо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
0
 
! Отговори
ДО 111 преди 11 години
ОЩЕ ЕДНА ЗАБЛУДЕНА ОВЦА КОЯТО НЕ ВИЖДА ИСТИНАТА - А НЕ Е ЛИ ОБРАТНОТО СТАВА ВЪПРОС ЗА РАЗСИПВАНЕТО *** ТАКЪВ ДОКАТО ИМА ТАКИВА *** ДЪРЖАВАТА НИ ЩЕ Е НА ТОВА ДЕРЕЖЕ
93
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Голяма гавра е това с обикновените хора! Всички телевизии и вестници от сутрин до вечер само едно и също- истината за отвлеченото дете, Като сте големи "журналисти" защо не търсите истината за хилядите недохранени, отхвърлени и болни български деца?Е..ти "журналистите".
92
1
 
2
 
! Отговори
vivian преди 11 години
Не се безпокойте за детето, ей сега ще отлетят с мама на някой екзотична почивчица и бързо бързо ще забравят случая :) И всъщност, прави са тези, които казаха че не полицията си е свършила работата, а самите бандюги са решили да прекратят цирка. И дано малката да не стане като майка си като порасне...
91
1
 
4
 
! Отговори
до Цветин преди 11 години
Детето не че е отговорно за действията на родителите си, но неминуемо носи последствията от тяхната глупост, алчност и престъпления. Съдбата на детето зависи от избора на родителите. Отговорността за това, което се случва с детето е изцяло тяхна. Уви, крушата не пада по-далеч от дървото.
90
4
 
2
 
! Отговори
ДО СТАНИШЕВ преди 11 години
СТАНИШЕВ,ПРЕСТЪПНИК ТАКЪВ. РАЗСИПА СЛУЖБИТЕ ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ. 23 ГОДИНИ НИКОЙ НЕ МОЖА ТАКА ДА ПОСЕГНЕ И СЪСИПЕ СЛУЖБИТЕ ЗА СИГУРНОСТ КАКТО ТИ ,ЛЕВАК ТАКЪВ. БЕЗСРАМНИК ! НАГЪЛ КОМУНИСТ!
89
5
 
5
 
! Отговори
Бивш полицай преди 11 години
... преди да я освободят, са я направили жена хахахаха
88
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не било мъжко да постъпват така,а супер мъжко е да се дава отрова на нашите деца и с тия пари да се строят палати и да се наемат *** да те пазят.
87
4
 
16
 
! Отговори
добре казано преди 11 години
Освободиха Флоров от длъжност-Освободиха ЛАРА! СЪВПАДЕНИЕ ЗА НАИВНИЦИ!
86
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А ся кажете, че не е работа на Цвинки. Тия бандюги с ценътъ на свободата си отиват до прага на полюцията та да оставят детето там та да не съ изгуби... И така нататъка щуротии и постановки...
85
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Брендо ПРЕЗИДЕНТ на България за да се знае че тази страна произвежда само дрога и да се развива наркотуризъм....
84
4
 
25
 
! Отговори
Цветин преди 11 години
Слава богу,че детето е живо а дали е здраво никой не може да знае след този стрес какво може да отключи в последствие! Уважаеми хора с черни души и злобни мисли искам да ви кажа,че за съжаление никое дете няма шанс да избира родителите си и не е отговорно за действията им.Колкото до това каква би станала Лара,когато порасне не се правете на врачки,защото това е Божа работа а не ваша1
83
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВТОРАТА МУТРО-ЗАПОВЕД НА БУДАИЗъМА:НЕ СЛУЖИ НА ДРУГИ МУТРО-КУМИРИ И ИДОЛИ,ОСВЕН НА МЕН.ЗАЩОТО АЗ МУТРО-БОГ ТВОЙ.СЪМ РЕВНИТЕЛЕН,КОЙТО ЗА ГРЕХА НА БАЩИТЕ.НАКАЗВАМ И ОТВЛИЧАМ ДЕЦАТА ИМ,ДО ТРЕТА И ЧЕТВЪРТА ЛИНИЯ!
82
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цацаров се размърда и Цецко побърза да я върне.
81
3
 
26
 
! Отговори
ДИСИДЕНТА преди 11 години
ТАТКО Е БИЛ ПОСЛУШЕН!
80
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изобщо не ми пука за тая малка мършава мутреска ;) Района отцепили кукерите хахаха *** ! Няма да е лошо на тоя да му пуснат един в главата от флоберка ;) А защо не и цялото сем. :)
79
0
 
19
 
! Отговори
XXL преди 11 години
Полицията продължава работата си по случая и издирва сив VW Golf, с който детето е оставено.....СМеееХ ;)))
78
0
 
29
 
! Отговори
Rado преди 11 години
Това е хубава вест , живо и здраво да е!
77
1
 
28
 
! Отговори
Даола преди 11 години
Всяко дете може да бъде отвлечено, полицията е просто безсилна.Но щом родителите са чакали спокойно, значи има сделка.
76
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ДО 80 Ами не са решили, не са го направили бе, ахмак! И като не са тези, може да са други дето примерно са решили че щом си си купил от горублене кошница за 5000 лв, ще имаш още 5 да дадеш и на тях. Защо мислиш че миналата зима по едно време куцо и сакато палеше коли - ми защото всички видяха че на Цуцо ползваните каупути (милиционерите) дори не могат да хванат оная си работа че да се изпикаят!
75
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Mnogo vazhno. Kakuv e toya?

Спонсорирани публикации