Няма драма! Лудогорец ще играе на националния стадион

Министър Мариана Георгиева успокои феновете на футбола
Обновена: 8 авг 2013 14:29 | 8 авг 2013 12:43, Красимир Ангелов
136
Няма драма! Лудогорец ще играе на националния стадион
Лудогорец ще домакинства на Националния стадион в плейофа за влизане в групите на ШЛ. Снимка: Булфото

"Няма никаква драма по повод домакинството на "Лудогорец" в плейофите за Шампионската лига. То ще бъде на Националния стадион "Васил Левски", увери министърът на младежта и спорта проф. Мариана Георгиева.

"Веднага след като разбрах за този казус, разпоредих да се направи всичко възможно датата за домакинството на нашия шампион да бъде запазена само за футболната среща. Националният стадион е единственото спортно съоръжение, лицензирано от УЕФА за футболни турнири, затова на него ще се играе футбол“, категорична бе Георгиева по повод драмата с домакинството на българския шампион в плейофа за влизане в групите на Шампионската лига.

Както е известно, реваншът е само 2 дни преди концерта на Роджър Уотърс в София, който ще се състои също на националния стадион. Съоръжението пък е единственото в страната, което може да приеме мач от тази фаза на турнира.

"Искам да успокоя хилядите български фенове от София, Разград, Пловдив, Бургас, че ще могат да гледат на живо домакинския мач на „Лудогорец”, както ще определи жребият на турнира", обеща Георгиева.

Собственикът на шампиона от Разград Кирил Домусчиев пък лично е поканил министър Мариана Георгиева да гледа на живо домакинския мач на отбора на Националния стадион "Васил Левски".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
2
 
10
 
! Отговори
verres преди 10 години
До АтакистПочваш да схващаш - нещо подобно е. Проблемът е, че пак се дава път на профанщината и мутрите в държавата. Докато се угажда на местни самовладелци и профанизирани елементи, ще ревете.
55
8
 
4
 
! Отговори
бахура преди 10 години
А дали В. Левски е единственото място, което може да приеме концерта? Защото очевидно е единственото, което има лиценз за мачове от ШЛ и квалификациите :)Според мен е най-справедливо да преместят концерта - и вълка сит и агнето цяло.
54
0
 
5
 
! Отговори
Минува42 преди 10 години
До АтакистДобре, така ли трябва да се фалира бизнеса в България? Кой ще инвестира в България при таква "стабилност"?
53
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Що се занимавате с *** парче Атакист?!? :) Той си представя, че Уотърс излиза на подиумче като бездарните чалгаджийки, пускат му плейбека, мигат 2-3 прожектора и те ти шоу! Ограничени мозъчета не могат да си представят шоу от такъв калибър! Пък то "Стената" е точно срещу такива ограничени кухари!
52
9
 
2
 
! Отговори
инж. Андреев преди 10 години
До АнонименАма това не е Пинк Флойд или греша?? Иначе ти като малко кон с капаци...на Мадона концертите са по-големи зрелища и изискват повече подготовка, колкото и да те боли от това... Но тук сравняваме концерти а не музиката или каквото там ти сравняваш...затова аз съм инженер, а ти най-вероятно не си :) Но вие май не разбрахте, концерт ще си има и мач ще си има...просто съоръженията по терена ще започнат да ги изграждат последните 2 дни...
51
14
 
5
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 51Ми ще си прибере неустойките тоя и готово. Голямо чудо че нямало да пее.Сякаш Фреди Меркюри изтърваме.
50
0
 
16
 
! Отговори
Минува42 преди 10 години
До Пеликана ГруюНай-добре Лудогорец да се съберат зад Стената, така може да удържат равенство :)
49
1
 
14
 
! Отговори
До атакиста преди 10 години
Момче, виж в Youtube спектакъла The Wall.Ако си мислиш,че това е просто една обикновена сцена доста се бъркаш
48
0
 
15
 
! Отговори
Пеликана Грую преди 10 години
Имам компромисен вариант. Уотърс да влезне последните 5 минути от мача да порита и да събере овациите на публиката, а след края на мача може да изпее 2 песни на бис. Така всички ще са доволни, а Крейзито ще играе за първи път мач на пълен 42 000 стадион :)
47
0
 
12
 
! Отговори
Минува42 преди 10 години
До АтакистАз не претендирам да съм голям разбирач по отношението на строенето на сцени. Този концерт е грандиозен, стадиона едва ли са го наели за седмица за да си правят пикник на тревата. Ако могат да се сместят за два дена ще е добре, но ако наложат мач на 28, въпреки, че стадиона е нает за цялата седмица, най-вероятната реакция на Уотърс ще бъде да пропусне България и да си прибере неустойките по договора за отмяна на събитието.
46
8
 
5
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 49То по същата логика феновете на европейският футбол в България(тук не играят само 2 български отбора) да си кажат: Чакай малко ве, заради там някакъв си Роджър няма да има мач в София.
45
8
 
5
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
do 44Ти сериозно ли мислиш че една сцена се вдига цяла седмица? Трибуната на концертите в Knebworth за Роби Уилямс е построена за 2 дни ако не знаеш.
44
1
 
7
 
! Отговори
Минува42 преди 10 години
До АнонименДомусчийски :)
43
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Роджър кой?
42
1
 
6
 
! Отговори
Минува42 преди 10 години
До АтакистПредстави си имат няколко екипа, които подготвят сцените предварително. Нали не си представяш, че Роджър Уотърс идва и започва да завива болтчета :)
41
1
 
14
 
! Отговори
Минува42 преди 10 години
Значи Манчестър арена можело, Уембли можело, Амстердам Арена можело... само в България ти отдават нещо под наем и седмица преди събитието се оказва, че неможело...
40
3
 
10
 
! Отговори
stevo преди 10 години
До Евтин популизъмСъгласен съм с теб , но като това е единствения стадион в БЪЛГАРИЯ , на който може да се играе , къде според теб да играе ? Да ходи в Истанбул или Букурещ или ха-ха, в Белград ?
39
9
 
2
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
do 36Опаааааа, значи гледам концертите са през 3 дни и то в различни държави, а тук за 2 дни не можели да направят трибуната и да се подготвят???Шшшш, я се дръж малко ве!
38
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АтакистТва да не ти е концерт на Мишо Шамара.
37
0
 
4
 
! Отговори
Минува42 преди 10 години
До някой08.30 VASIL LEVSKI STADIUM SOFIA, BG BUY TICKETS BUY TICKETS09.01 BELGRADE ARENA BELGRADE, RS BUY TICKETS09.04 OLYMPIASTADION BERLIN, DE BUY TICKETS BUY TICKETS09.06 ESPRITARENA DUSSELDORF, DE BUY TICKETS BUY TICKETS09.08 AMSTERDAM ARENA AMSTERDAM, NL BUY TICKETS09.11 LETZIGRUND STADIUM ZURICH, CH BUY TICKETS09.14 WEMBLEY STADIUM LONDON, UK BUY TICKETS09.16 MANCHESTER ARENA MANCHESTER, UK BUY TICKETS09.18 AVIVA STADIUM DUBLIN, IE BUT TICKETS BUY TICKE

Спонсорирани публикации