Не бием ли Армения - нямаме място на Световното

Отборът е спокоен, пределно сме мобилизирани, заяви Ники Михайлов
Обновена: 10 окт 2013 14:04 | 10 окт 2013 11:32, Красимир Ангелов
27
Не бием ли Армения - нямаме място на Световното
Снимка: Булфото

"Сигурно домакините ще бъдат нахъсани, но ние ако не побеждаваме отбори като Малта и Армения, изобщо нямаме място на Световното първенство", заяви вратарят на националния отбор Николай Михайлов преди отпътуването на отбора за Ереван, където утре излизаме в решителна световна квалификация срещу арменците.

"Отборът е спокоен, пределно сме мобилизирани, има и концентрация. Две години работим здраво и сме близо до нещо голямо. И с малко късмет се надявам да продължим напред", обяви вратарят на италианския "Верона".

"Мачът ще бъде много тежък за всички нас. Момчетата играха добре по време на цялата квалификация, дано има и малко късмет, за да стигнем до бараж. Разбира се, късметът не е основното, но той винаги е със силните", заяви преди отпътуването на Летище София и президентът на БФС Борислав Михайлов.

Той посочи, че мечтата на отбора е да се класира на Световните финали в Бразилия. „Бил съм на три Световни първенства, така че момчетата трябва да се преборят в тежката ситуация, ако искат да излязат на световната сцена”, заяви още Михайлов. Той изрази надежда, че след една победа в Армения националният стадион „Васил Левски“ ще бъде пълен за последния мач с Чехия.

"Винаги е трудно да направиш два силни мача в петък и след това във вторник, но можем да направим два разумни мача и да извлечем максимума”, изрази надежда БФС шефът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***,Опулев,ритнитопковците,вАлИболистите..... Исто *** бугарска.Некадърно и крадливо племе.
18
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Скандално! Посрещнаха националите в Армения с бомбички, димки и викове: "***, ***""И кое му е скандалното??Хората ви казват ИСТИНАТА в очите (***) а вие се плюнчите.
17
4
 
8
 
! Отговори
аз съм българче преди 10 години
Точно пък арменските *** ли смеят да ни наричат *** бе? хахахаСега заради това нашите трябва да им хвърлят един здрав пердах на терена и да им напълнят кошницата с голове. Искам да чета срам и унижение в очите на подчовеците.
16
1
 
4
 
! Отговори
хахаха преди 10 години
сега тъкмо по ДАРИК казаха ,че ни посрешнали 50 фена с димки и възгласи ***
15
0
 
5
 
! Отговори
до 13 преди 10 години
Свери си часовника! Отвори сайта на ФИФА, помисли кой с кого има мачове и пак ела да коментираш! Жокер- има отбори, които са с оставащ мач срещу последния в конкретната група. Смешно е при факти, които можеш да провериш, да говориш глупости! Шанс има и то не малък!
14
2
 
5
 
! Отговори
yo преди 10 години
Тоя от дясно само като му видя мазната келешска наркомансак физиономия и ми се присира.
13
1
 
7
 
! Отговори
en taro adun преди 10 години
Имайте вяра бе хора... добре се справят момчетата за сега... пък и какво ни пречи да думнем с 2:0 армения и после с 1:0 чехия... Ние да се класираме за баражите пък после ще му мислим какво ще правим там и с кой.
12
3
 
5
 
! Отговори
POPETO KIU4EK преди 10 години
I NA VTORO MQSTO DA ZAVY6QT..PAK OTPADAT S NAI MALKOTO TO4KI ..OT OSTANALITE OTBORI NA BARAJITE.
11
2
 
9
 
! Отговори
еее преди 10 години
как ще махнат на перука синът му нали самият перукан така наследи поста от ВЕЛИНОВ две класи над него и като човек три класи..всичко тука е наш човек ...
10
5
 
6
 
! Отговори
Разбивача преди 10 години
Какво световно за тези манекенки бе.... я марш в ***...
9
1
 
16
 
! Отговори
end преди 10 години
Владо Стоянов е класа над перуката
8
11
 
0
 
! Отговори
До 1 преди 10 години
До me : Че добре си пази момчето, кво толкова
7
0
 
25
 
! Отговори
национал преди 10 години
перуката ни провали срещу италия, ще ни провали и срещу армения. владислав стоянов е уникален вратар и е в изключителна форма. колкото и да е силен любо пенев интересите са си интереси за жалост!
6
5
 
3
 
! Отговори
boza преди 10 години
S tolkova remita i da biem Armenia vse taja -- njama da se klasirame . Nie do barazh njama da stignem , te veche misljat za Brazilia
5
1
 
39
 
! Отговори
sante_dog преди 10 години
Защо не извикат вратаря на Лудогорец. Момчето прави страшен сезон и е в основата на успехите на Лудогорец. Вместо това титуляр е резервата във Верона ?!? който варди като освободен от физкултура младеж...ПС: Защо избяга от катастрофата Ники? Чий джип размаза? Служебния на БФС ли? Защо беше в него?ПСПС: Вън Перуките от футбола!
4
2
 
41
 
! Отговори
Хмм преди 10 години
Не знам защо плешивия в дясно на фотото се смята за твърд титуляр, като въобще не играе за отбора си дори. надали има в света такъв пример, някой да играе редовно само и единствено в националния си отбор. Смешно е и няма оправдание, че е незаменим и важен - за баща му да, но за България, категорично не!
3
4
 
38
 
! Отговори
ицо шопа преди 10 години
Вън Перуката от футбола! Вън Малката Перука от националния отбор!
2
3
 
35
 
! Отговори
БРАННИК преди 10 години
Които и каквито и да са, това е положението. Пожелаваме успех, българи юнаци!!!
1
8
 
26
 
! Отговори
me преди 10 години
Mi ako mahnat Peruci Junior shte e po lesno! Aman ot toz nareden nekadyrnik !